Det er så deilig å ha en blogg, der man ta opp livet største problemer, som eventuelle rynker, trøtte barn, jobb og søm - til mat. En herlig, ikke kategorisende blogg, som igjen gir kritikerne MASSE arenaer til å eventuelle kritisere på. Til tider ser det ut til at en av kriteriene å være stor, er å blogge drit om andre eller være misfornøyd, en herlig kategori, i dagens "stopp å mobb" samfunn. Det får så være...
Jeg fikk en mail fra en leser som har forsøkt å finne igjen en Lasagne oppskrift jeg la ut i fjor. Gluten og Lavkarbo. Den ligger her inne, men jeg legger den ut her, til forhåpentligvis glede for leseren og kanskje andre :)
Lavkarbo og glutenfri lasagne. Denne er kjempegod! Og er rask å lage, selv fra bunnen.
"Lasagneplater"
4 egg
125gr kremost (Jeg bruker philadelphia)
1/2 fiberhusk
Bland alt, og la svelle i 15 min. Smør det utover en bakeplate. Smør litt olje på et bakepapir, legg oljesiden ned, og stryk ut røren så tynn og flat som mulig. Dra av papiret, stek på 150 grader, ca 10 min.
Kjøttsaus:
Litt bacon i biter (strimlet er best, skjær i små biter)
400 gr kjøttdeig
1 stor gul løk
1 fedd hvitøk
Smør til steking - stek alt sammen og ha over i en gryte.
1 boks hermetiske tomater
2-3 ss tomatpure
1 ss Heintz Chili saus
1 ss rødvin / rødvinseddik
1/2 ts timian
1 ss organo
Ostesaus:
4 dl fløte
4 dl revet ost
Muskat
Hvit pepper
Salt
Kok og redusere fløten til ca 2/3. Ha i ost og krydder.
Skjær opp platene med en pizzaskjærer, legg lag på lag med kjøtt, ostesaus og plater. Topp det med ost, og inn i ovnen på 200 grader i 20 min.
Nammis! Uttrykksikonet smil
#mat #oppskrift #familie #lavkarbo #glutenfri #mamma #pappa #hverdag #medialiv #mammaliv #pappaliv #deleoppskrift #middagstips #barn #gladimat
3 Kommentarer
Unni
22.01.2016 kl. 13:15Og jeg tenkte faktisk å lage lasagne i dag! Tihi..
Men det blir bare en ferdigpakke i dag, ser at jeg ikke har alle ingrediensene i oppskriften din, og jeg orker ikke å på butikken igjen! :-p Ja ja, da har jeg noe å glede meg til neste gang da! ;-)
pitdesign
22.01.2016 kl. 14:38Henriette Celin
22.01.2016 kl. 14:47Skriv en ny kommentar