hits

Parmaskinke - ren nytelse!

  • 26.02.2016 kl. 20:59

// SPONSET, REKLAME //

 

Prosciutto di Parma
- Kronen er garantien for at det er ekte parmaskinke

Noe av det jeg elsker mest her i verden, er spennende mat! Og i dag var jeg s heldig hente ut en pakke - inneholdende Parma skinke! Tlmodighet er en dyd, og ikke min sterkeste side - s fr unng at jeg maulet i meg pakkene, fr middag, ble pakkene lagt vekk :) S skal man lage noe spennende med skinken. Det fulgte med en oppskrift p parmaskinke med waffles og tilbehr - den skal definitivt testes, men frst en egen vri. 



Brokkolisalat, som forvrig er en storfavoritt her i huset. Den inneholder druer, brokkoli, hakkede mandler, vrlk og bacon med en majones/eddik blanding over. Og s kronen p verket i dag - grillet kylling, surret i parmaskinke med ostestr p. *slurp* Det er s godt, og ufattelig saftig! Kyllingfileen stekes po 200 grader varmluft, i 15-20 min, surret i skinke og med litt ost p toppen. Vi bruker Airfryren til dette, den gir helt fantastisk saftig mat og lite fett! Siden ting stekes p "rist" i selve fryeren, og fettet renner av. Crispy og saftig! Airfryen kalles "frityrkoker" uten olje :) Du kan lese mer om den her.

Helt siden Romertiden har parmaskinke blitt produsert og modnet i omrdet rundt Parma, nord i Italia. Parmaskinken er 100% naturlig og inneholder kun fire ingredienser ? italiensk svin, salt, luft og tid. Ikke minst er tiden viktig for den gode smaken og kvaliteten. 

Tid viktig for den gode smaken
Det unike klimaet i Parma og modningstiden som varer fra 12 til 36 mneder, gir parmaskinken sin innbydende og delikate smak. Prosciutto di Parma produseres og spekes kun i det tradisjonelle produksjonsomrdet i nrheten av Parma, en liten by nord i Emilia Romagna-omrdet i Italia.

Grisene
Hemmeligheten til Prosciutto di Parma er den lange modningstiden og utvalget av grisene. Grisene kommer fra grder i 10 regioner i Nord-Italia. De fres kun med mysen av parmesanosten og kornprodukter, noe som er vesentlig for f frem den gode skinkesmaken. Kosten til grisene bidrar til deres utmerkede helsetilstand. Grisene er minst ni mneder og m veie 140 kg. 

Parmaskinke i dagens kosthold
Med en livsstil basert p riktig og balansert kost, er det viktig srge for de ernringsmessige verdiene. Prosciutto di Parma har lavt kolesterolinnhold og er rik p protein. Den er lett fordyelig og den gode smaken gjr at parmaskinken passer for alle. 

Kronen og garantien
Consorzio del Prosciutto di Parma garanterer for kvaliteten og at produktet er ekte. Nr du spiser parmaskinke kan du derfor vre sikker p at du nyter et naturlig produkt uten tilsetningsstoffer. Det er dette som skiller den ekte Proscittuo di Parma fra andre skinker.

Proscutto di Parma kan du gjenkjenne kun vet et blikk, kronen er garantien. Kun de beste skinkene, som er lagret i minst 12 mneder, brennmerkes med hertugskronen og selges som Parmaskinke.

Parmaskinke har ftt EUs PDO-sertifisering (Protected Designition of Origin) og er ogs beskyttet i Norge.

For mer informasjon/bilder: Anne Finstadsveen, anne@lynx.no, tlf: 40458027 www.parmigianoreggiano.com

 

Ser det fristende ut? Det var utrolig godt, og en perfekt fredags- /helgestart. 

 

#oppskrift #parmaskinke #sponset #teste #bloggeom #lynx #kronen #mat #middag #mammaliv

 

Signatur



Lik p instagram


3 Kommentarer

Sparing

27.02.2016 kl. 14:31
N fristet det veldig fortsette med plsegryten til meg og frk to r og "PSSE" du.... S helt himmelsk ut :) Dette innlegget hadde av en eller annen grunn kommet under radaren, s da mtte man inn se ;)

mediakaos

27.02.2016 kl. 14:55
Sparing og andre krumspring: Hehe.... men plsegryte er godt det ogs!! Da fr du evnt bare legge til et middagstips for neste uke :-p
Mmm s godt :)

Skriv en ny kommentar

mediakaos

Arbeid og hverdag forenes kaos = MediaKaos.

Jeg arbeider med hndarbeidsmagasiner, og dermed brer bloggen preg av det. Jeg startet blogge i 2007, en ren hndarbeidsblogg - og med en lukket privatdel. Etterhvert begynte jobben og flyte mer og mer over hverdagsbloggingen, og det hele ble sltt sammen. I 2015 ble bloggen flyttet over til blogg.no

Profilbilde: Fotograf Mona Hauglid


Alle bilder som ikke er merket med annet, tilhrer MediaKaos. Bruk og kopiering skal avklares fr bruk.

Snarveier:
How to/Sy & Strikk
Oppskrifter mat
Syskoler AOH
Strikkeskoler AOH

Du finner flere kategorier i rullegardinen lenger ned p siden, og noen hurtiglenker verst p siden.





Instagram


Sk i bloggen


Mitt kamerautstyr:
Canon G7X

Canon 7D Mark II

Canon 100D

Canon Legria Mini

Optikk:
Canon EF 85mm 1.8 USM
Canon EF 40mm F2.8 STM
Canon EF-S 55-250mm f:4-5,6IS
Canon EF 35mm 1:2
Sigma 17-50mm F2.8 EX DC OS
Sigma DC 18-125 1:3,5-5,6 HSM

Blitz:
Canon Speedlite 580EX II

Symaskiner:
Maskinene er ikke sponset eller under noen form for "avtale" eller sponsing

Maskiner n:
Bernina B560
Bernina 330
Babylock Enlighten
babylock Ovation
(Singer sveivemaskin)
Brother Scanncut 900
Brother Scanncut 700

Tidligere maskiner:
Bernina B780
Bernina L220 Cover
Juki MO-1000
Bernina 1150 MDA
Bernina 215
Bernina 550QE
Babylock Enlighten
Brother Covermaskin
Husqvarna Viking Ruby DeLuxe
Janome coverPro CPX
Janome 350E
Singer Quantum Stylist 9960
Husqvarna Viking H|Class 600E
Husqvarna Viking Designer Ruby
Pfaff Creative 2058
Pfaff Creative Vision
Bernina Aurora 440QE
Elna 8300
Babylock Evolve Wave
Janome MB4
Bernina 1300MDC
Janome Decor Computer 5200
Janome Decor Computer 4100
Pfaff Creative 2170
Babylock Evolve uten wave
Janome CoverPro 1000
Yamata Overlock
Bernina Bernette 55



Flg meg via:
Follow
toppliste for bloggere - ToppBlogg

Instagram: @toneirena


Reklame


Personlige merkelapper til hndarbeidet
Sker du namnband namnlappar, d skall du beska labelsandribbon.se

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - Diverse tilpasninger, header og moduler av Mediakaos