hits

Hairtalk

  • 19.04.2017 kl. 10:40

Lets talk about hair.. eller ikke? Uansett..  I går satt jeg modell for en lærling, Arlen hos Duo Frisører i Kristiansand. Det var to lærlinger som skulle lære seg å sette extensions fra Hairtalk. 

 

Produsenten:

Det spiller ingen ingen rolle om du gjør en full extension, eller gjør en utfylling med et par pakker Hairtalk ? resultatet er at du kan skape fantastiske frisyrer. Uansett om ditt eget hår er kort eller langt, tynt eller tykt, så slipper du å kjenne begrensninger med Hairtalk. Takket være den patenterte skånsomme festemetoden passer dette også for deg som skulle lide av hårsykdommer som alopecia.

Drømmer du om glamorøs hollywoodlook, bølget surfehår, stramme oppsettinger eller en glansfull slick look? Med Hairtalks hårkvalitet holder stylingen lenger, dessuten holder håret omsetting etter omsetting. I tillegg til full forlengelse kan Hairtalk benyttes for økt volum, endre fargespill og for å endre frisyrer. Mulighetene er uendelige med Hairtalk! 

Hairtalk Extensions består kun av etisk handlet Fairtrade hår ? noe som gjør at du kan bære håret med stolthet.Hairtalks patenterte tapefester er så skånsomme og fordeler vektpåkjenningen slik at ditt eget hår aldri vil skades av Hairtalk. Snarere tvert imot ? Diitt eget hår får hvile og vokse ut i bedre stand, enn det ville ha gjort uten Hairtalk. Dette har vi bevist gang på gang. Den skånsomme påsettingen fungerer selv i de tynneste kvaliteter, så uavhengig av dine forutsetninger, så er du ikke begrenset med Hairtalk. 

For at selve påsettingen av Hairtalk skal være optimal, så er vi nøye med å lære opp og trene alle våre autoriserte Hairtalk frisører. Dette er grunnen til at du kan få en full forlengelse på en time som holder lenge.

Jeg er kjempefornøyd og overrasket over det naturlige resultatet. I tillegg lekte kursholderen med shades, og flere farger, noe som gir et naturlig og flott spill til håret. Drivende dyktig. Kursholderen jobber hos Ruhs, i Oslo - til vanlig. De levrer parykker +++ og medisinsk utstyr til feks kreftpasienter, samt er agent for Hairtalk i Norge. De har salong i Oslo, og parykkverkstedet ligger også der. Det er utrolig fascinerende og høre, lese og lære litt om arbeidet de gjør. Tenk deg om du mistet alt håret, da kan de gi deg et ny "identitet" med sine kunnskaper. Hår skaper jo folk.. sies det? 

Jeg har en fødselsflekk bak i hodet, den har alltid vært der - og er helt blank. Det vil si jeg mangler litt hår i bakhodet. Det er ikke store området, men nok til at jeg alltid må ha det på minnet, ved styling. I går festet de extension over, slik at flekken ble skjult. Extension ble festet på en slik måte, at uansett hvordan jeg drar skillen, ligger flekken nå skjult. Det er ikke få ganger, jeg har spurt frisører - om det er noen enkel måte å skjule det til på. Svaret har alltid vært nei, men jo - det fantes altså ! :) 

Tusen takk til Duo Frisører, og Hairtalk - for at jeg fikk sitte modell for dere. Jeg elsker stilen, håret, dekkevnen bak i hodet = ALT :) 

3 x bursdager i helgen - 3 girly girly jenter - da gjelder det å finne girly gaver, og like! Så blir det ikke noe styr der.... :-P 

Har du hørt om Revel nails? Ikke jeg heller... før i går. Jeg var på Sanden Senter i Kristiansand, mens jeg ventet på at flyet til Tonje skulle komme (venninne fra Sortland) og siden det var tiden for å få fjerne shellac, stakk jeg innom Renates, som ligger der. Der hadde de noe nytt, Revel nail, OMG (som ungdommen sier) jeg elsker de. Ikke stivt, lys og masse styr som shellac kan føles som. (Kan ikke file ned uten at det fliser feks) og vanlig lakk - den er jo hakket og borte før jeg kommer ut fra huset eller salongen :p Revel nails er en duppemetode, ikke noe lys, og kan files ned. MYE tynnere enn gelenegler, gir litt forsterkning og neglen får puste! Jeg digger de ! Ikke neo særlig dyrere enn å fjerne/legge shellac heller. (eller gele) 

Og man MÅ jo innom strikke og hobbybutikkene når man først har 4t å slå ihjel i Kristiansand. Men jeg shoppa ikke noe! :) Kun gaver som knøtta skal ha med, og ellers en litt sakte, titte og kose seg ettermiddag. En begivenhetsrik dag, kan man si.... :) 

I kveld er det kurs, Scanncut kurs i Arendal. Blir kjempekoselig. I morgen håper jeg på litt fri, før det er full gass i Lillestrøm, hele helgen. Møte 12, kurs fra 13 - 21, det blir en lang fredag :) 

 

// REKLAME //
 

SignaturLik på Facebook * Lik på Facebook
SNAPCHAT: mediakaos


3 Kommentarer

Elevele

19.04.2017 kl. 14:48
Så utrolig fint bilde av deg- håret ser helt fantastisk ut! :D Jeg har tungt og kjedelig hår med naturlig ikke fall. Ha ha...

Gaver er gøy å gi, men jeg hater helt seriøst å kjøpe de, med mindre jeg veit nøyaktig hva jeg skal ha og hvor man får kjøpt det. Da er det rett inn og rett ut! Me like shopping- not so much! Men det så ut som søte pakker :D

mediakaos

01.05.2017 kl. 13:07
Elevele: Hehhe.. herlig.. naturlig ikke fall faktisk.. :P

Jeg er stor tilhenger av gavekort ... :p

EtVennligPuff

19.04.2017 kl. 16:17
Det ble virkelig nydelig til deg Tone Irèn! <3

Får jeg se det "live" på lørdag? ;-)

Skriv en ny kommentar

mediakaos

Arbeid og hverdag forenes i herlig hverdagskaos = MediaKaos. Kaoset er en familie + 1 rampete hund & 1 lat katt.

Siden jeg arbeider med håndarbeidsmagasiner, bærer bloggen preg av det. Jeg startet å blogge i 2007, en ren håndarbeidsblogg - med lukket privatdel. Etterhvert begynte jobben og flyte mer og mer sammen med hverdagsblogging, og alt ble slått sammen. I 2015 ble bloggen flyttet over til blogg.no

Profilbilde: ©Fotograf Mona Hauglid


Alle bilder som ikke er merket med annet, tilhører MediaKaos. Bruk og kopiering skal avklares med meg.

Snarveier:
Giveaway & Konkurranser
How to/Sy & Strikk
Oppskrifter mat
Syskoler AOH
Strikkeskoler AOH

Du finner flere kategorier i rullegardinen lenger ned på siden, og noen hurtiglenker øverst på siden.
Lik på Facebook
Lik på Facebook

SNAPCHAT: mediakaos
Søk i bloggen


Mitt kamerautstyr:
Canon G7X

Canon 7D Mark II

Canon 100D

Canon Legria Mini

Optikk:
Canon EF 85mm 1.8 USM
Canon EF 40mm F2.8 STM
Canon EF-S 55-250mm f:4-5,6IS
Canon EF 35mm 1:2
Sigma 17-50mm F2.8 EX DC OS
Sigma DC 18-125 1:3,5-5,6 HSM

Blitz:
Canon Speedlite 580EX II

Symaskiner:
Maskinene er ikke sponset eller under noen form for "avtale" eller sponsing

Maskiner nå:
Bernina B780
Bernina B560
Bernina 330
Babylock Enlighten
babylock Ovation
(Singer sveivemaskin)
Brother Scanncut 900

Tidligere maskiner:
Bernina L220 Cover
Juki MO-1000
Bernina 1150 MDA
Bernina 215
Bernina 550QE
Babylock Enlighten
Brother Covermaskin
Husqvarna Viking Ruby DeLuxe
Janome coverPro CPX
Janome 350E
Singer Quantum Stylist 9960
Husqvarna Viking H|Class 600E
Husqvarna Viking Designer Ruby
Pfaff Creative 2058
Pfaff Creative Vision
Bernina Aurora 440QE
Elna 8300
Babylock Evolve Wave
Janome MB4
Bernina 1300MDC
Janome Decor Computer 5200
Janome Decor Computer 4100
Pfaff Creative 2170
Babylock Evolve uten wave
Janome CoverPro 1000
Yamata Overlock
Bernina Bernette 55

Tips og råd - Janome CoverPro ligger i den gamle bloggen.


Følg meg via:
Follow
toppliste for bloggere - ToppBlogg

Instagram: @toneirena


Reklame


Personlige merkelapper til håndarbeidet
Söker du namnband namnlappar, då skall du besöka labelsandribbon.se

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - Diverse tilpasninger, header og moduler av Mediakaos