hits

Maskinen som kan alt - SNC DX

  • 18.10.2018 kl. 13:08

Reklame | Lillestrøm Sysenter, Vinylhobby.no

Så er den endelig testet, og er den så fantastisk som det lot som å være? Ja! Det er den! En rå maskin, som det var vanskelig å pakke ned i esken igjen, fordi man ikke hadde tid til å leke mer - men måtte reise hjem, og sende maskinen etter. Om den automatiske funksjonen/automatisk kutt - jeg sier bare magisk! Den er helt fantastisk, og selv om den kanskje hadde lyst å jukse litt i starten, hentet den seg fint inn etter litt justering og godsnakk (oppgradering) Jeg testet både vinyl, mosegummi, papir og tegne med den. Alt gikk som en lek. 

Hva er det aller beste utenom kniven? Altså en god nr 2? Stillhet! Den kan ikke sammenlignes med de andre modellene. Det lyder som det deiligste kattemalet i forhold, og den arbeider stille og rolig. Alt av "harde" lyder er borte. 

Som standard følger det med Brother sin originale penneholder (HER er et eget innlegg om den) et utvalg tusjer, og en automatisk deep blade holder (inkl blad) Du kan også bruke dine gamle holdere og kniver - men da må du bruke manuelle innstillinger ved kutt. Du som har kjøpt kit (krystaller, preging +++ ) tidligere, kan selvfølgelig bruke dette videre. 

Se under her, hvor fint maskinen arbeider når man tegner med den. Denne funksjonen elsker jeg! Jeg bruker mest den universale holderen, (eget innlegg) men den originale er også morsom. 

 

For de som akkurat er blitt stødige i menyene til 600/700/840/900 så er der en liten hake, her i DX er nemlig alt gjort om på. De grunnleggende funksjonene er gjort om på, så her er det bare å sette seg ned med tid, tålmodighet eller melde seg på et kurs ♥

Uansett hvilket materiale det ble skjært i, så håndterte maskinen det helt ypperlig. Det er en ren fornøyelse å arbeide med den. Og til de som trodde det ikke kunne bli enklere, det kan det altså. Du må ha nye matter og kniver til maskinen (rengjøring og vedlikehold er det samme), men eller kan du bruke samme utstyr og koder fra KIT boksene, til denne, som de andre foregående modellene. Noe jeg liker utrolig godt! Nemlig at ikke alt må byttes ut. 

Ellers må jeg få si; tusen tusen takk til alle de 19 som var på kurs i helgen! Jeg gruet meg faktisk i forkant, delvis fordi det var godt over 6 måneder siden sist kurs, og fordi jeg følte meg litt usikker på det nye opplegget. Kursene er litt lagt om, men det ble kjempegodt mottatt! Tusen takk for alle de godene ordene, og ikke minst tilbakemeldingene i etterkant, om at dere syns det har vært både lærerikt og hyggelig! Det var en utrolig flott start, til de kommende månedene - når vi for alvor skal i gang igjen. Har du lyst å arrangere kurs og selger Scanncut, kan du kontakte Kenneth Fellingen hos Lillestrøm sysenter (distributør) - det er han som organiserer og setter opp SNC kurs rundt om i Norge. :-) 

Og til sist, tusen takk til de søte nye eierne av Vinylhobby.nosom man ikke kan si annet enn at viderefører den samme flotte servicen og produktene (og mer til...) som de forrige eierne. Bedre informasjon, merking og oversikt på produktene har jeg HELT ÆRLIG ikke sett - så de anbefales på det varmeste. De som går på kurs hos meg,  får alltid en startpakke som vi arbeider med, fra Vinylhobby.no. Så en stor takk til Lotte og Bård også ! ♥

Foto: Martin Hernvig

Foto: Brother international, USA

 

Ps. Jeg har 2 trådløse modeller for salg, som også inkl stor tilbehørspakker! Ekstra matter (både helt nye og brukte med mye levetid igjen) ekstra kniver og penneholder) Se finn.no. Annonse 1 (900): HER og Annonse 2 (700): HER

SignaturLik på instagram


0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mediakaos

Arbeid og hverdag forenes kaos = MediaKaos.

Jeg arbeider med håndarbeidsmagasiner, og dermed bærer bloggen preg av det. Jeg startet å blogge i 2007, en ren håndarbeidsblogg - og med en lukket privatdel. Etterhvert begynte jobben og flyte mer og mer over hverdagsbloggingen, og det hele ble slått sammen. I 2015 ble bloggen flyttet over til blogg.no

Profilbilde: ©Fotograf Mona Hauglid


Alle bilder som ikke er merket med annet, tilhører MediaKaos. Bruk og kopiering skal avklares før bruk.

Snarveier:
How to/Sy & Strikk
Oppskrifter mat
Syskoler AOH
Strikkeskoler AOH

Du finner flere kategorier i rullegardinen lenger ned på siden, og noen hurtiglenker øverst på siden.

Instagram


Søk i bloggen


Mitt kamerautstyr:
Canon G7X

Canon 7D Mark II

Canon 100D

Canon Legria Mini

Optikk:
Canon EF 85mm 1.8 USM
Canon EF 40mm F2.8 STM
Canon EF-S 55-250mm f:4-5,6IS
Canon EF 35mm 1:2
Sigma 17-50mm F2.8 EX DC OS
Sigma DC 18-125 1:3,5-5,6 HSM

Blitz:
Canon Speedlite 580EX II

Symaskiner:
Maskinene er ikke sponset eller under noen form for "avtale" eller sponsing

Maskiner nå:
Bernina B560
Bernina 330
Babylock Enlighten
babylock Ovation
(Singer sveivemaskin)
Brother Scanncut 900
Brother Scanncut 700

Tidligere maskiner:
Bernina B780
Bernina L220 Cover
Juki MO-1000
Bernina 1150 MDA
Bernina 215
Bernina 550QE
Babylock Enlighten
Brother Covermaskin
Husqvarna Viking Ruby DeLuxe
Janome coverPro CPX
Janome 350E
Singer Quantum Stylist 9960
Husqvarna Viking H|Class 600E
Husqvarna Viking Designer Ruby
Pfaff Creative 2058
Pfaff Creative Vision
Bernina Aurora 440QE
Elna 8300
Babylock Evolve Wave
Janome MB4
Bernina 1300MDC
Janome Decor Computer 5200
Janome Decor Computer 4100
Pfaff Creative 2170
Babylock Evolve uten wave
Janome CoverPro 1000
Yamata Overlock
Bernina Bernette 55Følg meg via:
Follow
toppliste for bloggere - ToppBlogg

Instagram: @toneirena


Reklame


Personlige merkelapper til håndarbeidet
Söker du namnband namnlappar, då skall du besöka labelsandribbon.se

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - Diverse tilpasninger, header og moduler av Mediakaos