! VINN ! Lyst å sy din egen koffertlapp/lomme?

 • 30.10.2017 kl. 10:15

Før helgen, la jeg ut denne her. En lomme til IDkortet mitt på jobb. Samme fremgangsmåte kan brukes til kofferttag feks. Jeg brukte kork, veskeplast ++ og den var utrolig morsom å sy. Fremgangsmåten finner du HER

Har du lyst å prøve deg på en slik, men er litt usikker på materiale ++++ ? Jeg gir bort en liten minipakke - der du får materialer til 2 stk slike lommer av meg. (Du må skaffe lenken selv) 

Alt du trenger å gjøre, er å skrive hvorfor du vil vinne minipakken, i en kommentar her. Jeg trekker en vinner søndag 5 november. 

Du kan også delta på FB for ekstra vinnersjanse.   

 

Vinn 6 meter valgfritt stoff!

 • 09.08.2017 kl. 15:28

Hva er bedre, enn å vinne metervare? Og hele 6 meter valgfri metervare? I samarbeid med Tonje Stoff og symaskiner AS, kan du vinne 6 m med stoffer á 1 m av hver. For å delta skal du gjøre følgende: 

 1. Lik Tonje Stoff og Symaskiner AS på Facebook, LINK og Mediakaos 
 2. Så skal du gjøre følgende: 
 • Gå inn i nettbutikken til Tonje Stoff og Symaskiner, og finn 6 forskjellige metervarer som du ønsker å vinne. Du skal skrive varenummeret i en kommentar. Du kan delta her i bloggen eller på Facebook - det trekkes en vinner utfra en samlet trekning. (er du med begge steder, er det dobbel sjanse) Det er viktig at du skriver 6 varenummer! 

 

Premien er 1m - 6 valgfrie stoffer = totalt 6 meter valgfritt stoff. Du velger selv hvilke metervarer du ønsker å vinne. Det tas forbehold om utsolgte varer innen trekning. Ved 0 på lager, får vinneren velge ny(e) produkter fra nettbutikken. 

Trekningen skjer søndag 27 august ! 

 

Vinneren vil bli kontaktet.

Husk å legg igjen epost i kommentaren (her i bloggen) for å kunne bli kontaktet. 

For å delta på Facebook MÅ deltakeren følge Tonje Stoff og Symaskiner AS + Mediakaos og ha fullt navn i sin profil.

Konkurransen er ikke en del av Facebook, men ekstern konkurranse. 

 

Vinneren er ,.....

 • 22.07.2017 kl. 10:46

Da har jeg og Jølle en tidlig morgen (jada, nå er det formiddag) trukket vinneren av snapchat konkurransen - og det ble Sonja. 
Ta kontakt for å få overrakt gaven din! :D <3
 

Vinneren er ...... :

 • 11.07.2017 kl. 12:20

Det er ikke alltid automatikken fungerer like godt, og det er bevist nå. Innlegget med vinneren ble ikke lagt opp i går, som planlagt. Jaja.. nå kommer det, bedre sent enn aldri! Så her kommer vinneren. Gratulerer!  

Vinn Sybok + en liten ekstra gave

 • 05.07.2017 kl. 20:50

Det er sol og det er sommer - og før vi går helt i ferie på jobb, tenkte jeg å ha en liten sommerferie-giveaway. Mange tar fri fra symaskin samtidig som sommeren begynner, men når jeg ser på FB så er det fortsatt mange som syr. 

I April var jeg i Seoul, og der kjøpte jeg bl.a disse små tingene som du ser på bildet. Det er håndlaget pose og fingerbøl med broderier på. Nydelige ting! Jeg vil gi bort 1 stk bok + 1 pose og 1 fingerebøl til de som deltar i konkurransen. :) 

For å delta: Du skal svare på følgende:

Hvor ble ekstragaven kjøpt? 

Når du lagt igjen en kommentar, er du med i trekningen - Men, du kan også skaffe deg ekstra sjanser ved å gjøre følgende:

 1. Dele konkurransen på din egen FB, Instagram, Snapchat osv... (1 ekstra sjanse pr sosialt media) 
 2. Blogge om konkurransen 
 3. Følge meg på FB, Instagram eller snapchat (1 ekstra sjanse pr sosial media)
 4. Delta på Facebook også, på siden min /mediakaos

Om du deler konkurransen på Instgram, husk å bruke hashtag #mediakaosblogg/@toneirena, så jeg finner igjen innlegget. 

 

Har du ekstra sjanser/lodd, husk å skriv det her i kommentarfeltet så jeg lett kan se/finne at du har flere sjanser enn bare en. 

 

Vinneren trekkes fra deltakerne her i bloggen + instagram + Facebook.

Vinneren trekkes Søndag 9 Juli 2017 

 

Så jo flere steder du deltar, jo større sjanse har du for å vinne! 

(Vinneren må bekrefte premien og sende adresse innen 7 dager fra trekning/annnonsert vinner - ellers trekkes gaven på ny) 

 

Nivea i strikkemodus (Give away)

 • 01.06.2017 kl. 14:45

Hva strikker jeg på? Med et aldeles nydelig garn fra Hjertegarn formes noe med pinnene. En av mange prosjekter på pinnene nå, og jeg håper å få den ferdig innen rimelighetens tid 😂

Et hint: en annen årstid enn nå + noe på himmelen, er navnet på mønsteret

På Facebook siden min, kan du være med å gjette hva dette er - og bli med i trekningen av enliten Nivea Solpakke! Og kaasaanskje kommer det en liten overraskelse til med?

Solkrem er noe jeg må bruke mye av, og nå - etterhvert, må øyelokkene smøres med svært høy faktor. Med solbriller og caps surrer jeg på utsiden nå, med solfaktor på resten av kroppen, for å unngå at jeg blir hvit. Jeg flasser av, enormt - etter 15 min 😂😂 (føles slik)

// Nivea produktene er sponset //

Hva skal dette bli?

 • 16.05.2017 kl. 20:58

Det er faktisk ikke så ofte jeg trykker på "Kjøp" knappen, (les resten før du dømmer... :p ) i en garnbutikk på nett. :) Men i dag, endte det med 16 nøster Dalegarn Eco Wool, i disse fargene! Siden det straks er 17 mai og jubelen er løs over landet, lager jeg en liten gjettekonkurranse.... 

Hva er det Medium ønsker seg, som skal strikkes i løpet av 2017?

 (gjelder å være realistisk her... langsiktige mål.. .) 

Alle som er med å gjetter, er med i trekningen av en kosepakke! Den inneholder: 

 • 1 stk Wiola strikkebok 
 • 1 stk stor Nivea Solpakke (Nå er det straks sommer!) 

 

Så her gjelder det bare å gjette i vei ! Vil du ha flere sjanser å vinne, kan du også delta på Mediakaos sin side på Facebook. 

 

Vinneren trekkes allerde søndag 21 Mai ! :D 

Give away for kropp og kreativitet !

 • 11.04.2017 kl. 18:09


Da er påskeferien begynt, og jeg er superduper happy! Dermed feirer jeg med et par giveaway! Som jeg skrev tidligere, skulle jeg vise hva det var jeg hadde laget - det er dekorasjon til stetteglass, så det var noen som var inne på det :) 

Jeg feirer påskeferien, med hele 2 !! giveaways. Den en er for de kreative sjelene som har (eller står på vippen til å kjøpe??) Scanncut. Den består av et lite utvalg ass. farger med mosegummi + 1 deep cut blade, så du kan få teste litt, det jeg har holdt på med de siste dagene! Kniven inkl holder, er gitt av Lillestrøm Sysenter. #sponset 

Den andre giveawayen er en pakke med nye flotte solprodukter fra Nivea. Her får du 4 forskjellige produkter. Faktor 10, 15, 20 og 30. Produktene er gitt av Nivea/Släger Kommunikasjon. #sponset


Hvis du vil vinne, skal du kun skrive hvilken av påskepakkene du ønsker deg. Ønsker du deg begge, så skriv 2 kommentarer, en for hver pakke :) 

Skriv: Påske + mosegummi om du ønsker deg pakke 1.

Skriv: Påske + Nivea om du ønsker pakke 2. 

 

Vinneren annonseres 2 påskedag 

 

Fra produsenten: 

Vi har alle vært der: Du smører deg inn, beveger deg forsiktig omkring som en «ninja» for å ikke komme borti klærne dine, og holder nyinnsmurte barn på en armlengdes avstand for å ikke ødelegge den nye, hvite sommertoppen din. Så glemmer du deg, og vips, har sommerkjolen fått en stygg flekk. Med den nye NIVEA SUN Protect & Moisture med Clothing Protection, er det imidlertid bare å slenge kjolen i vaskemaskinen, så er krisen avblåst.
 
? Vi har utviklet det vi kaller et Clothing Protection Complex, og tilsatt det i våre velkjente og gode produkter i NIVEA SUN Protect & Moisture-serien. Formulaen sørger for at flekker fra UV-filteret enklere vaskes ut av tøyet, sier Dr. Lara Terstegen, produktutvikler for NIVEA SUN i Beiersdorf AG.
 
Filteret setter flekkene
Det er nemlig UV-filteret som beskytter huden din, som gir de gule flekkene som du helst ikke vil ha på klærne. Dette er et vanlig problem i denne produktkategorien, uavhengig av type solkrem eller produsent, sier Terstegen.
 
? Jo høyere SPF solkremen har, jo flere filter inneholder den, og jo sterkere flekker setter den. Med den nye NIVEA Sun Protect & Moisture med Clothing Protection, får du den samme gode solbeskyttelsen, den samme gode hudpleien, men nå også teknologi som gjør at flekkene vaskes enklere bort. Beskyttelsen mot flekker aktiveres i vaskemaskinen, og påvirker ikke solkremens evne til å beskytte huden.

År med forskning ga resultater
I løpet av over 10 000 timer gjennom fem år, gjennomførte NIVEAs laboratorier 2 500 tester på den nye formulaen. Også eksterne vasketester ble utført hos det anerkjente Hohenstein Institute. Vaske-vanene i ulike land ble også analysert, og man så på hvordan ulike materialer oppfører seg i vask.
 
? NIVEAs Clothing Protection Complex består av to ingredienser som virker sammen. UV-filteret blir trukket ut av tøyfibrene som en magnet, og deretter blir filtrene forhindret fra å feste seg på klærne dine. Det gjør at de vaskes lettere bort fra den fine sommerkjolen eller skjorten din, forteller produktutvikleren.

Testet av ekte forbrukere
For å virkelig sette de nye solkremene på prøve, lot NIVEA 300 strandløver på Gran Canaria teste produktene. De var svært begeistret.
 
? Ni av ti fant ikke noen flekker på klærne sine etter vask, og 93 % sa at produktene levde opp til forventningene de hadde i forkant.
 
Den nye formulaen Clothing Protection Complex finnes i alle NIVEA SUN Protect & Moisture-produktene. Alle produktene er vannresistente og dermatologisk godkjent for gode hudegenskaper.

 

// REKLAME OG SPONSEDE PRODUKTER //

Vinnerne av boken Wiola !

 • 03.04.2017 kl. 13:43

Da er vinnerne av Wiola også lagt inn her :) To heldige damer kan forvente å få en flott bok i posten, når som helst. Bøkene sendes direkte fra Gyldendal. 

Husk å sende meg adr deres på tia(at)mediakaos.no 

Gratulerer! 
 

Vinnerne av strikkepakker

 • 03.04.2017 kl. 13:24

Det ble litt tekniske problemer her, så dere må ha meg tilgitt at vinnerne kommer en halvtime for sent :( Men her kommer de. Jeg har nå sett gjennom alle kommentarene, og valgt ut 3 stykker som får hver sin gave. Normalt trekker jeg fra randomapp, men denne gangen var det noen som utmerket seg, som jeg fikk veldig lyst å gi til. Den beste gleden man kan ha, er å gjøre noen andre glad - er det noen som lever etter. Og 2 av disse vinnerne, de er slike fine vinnere! Den siste heldige vinneren, er trukket via random  :) Hun deltok alle steder, og dermed er det jo større vinnersjanse! :D 

Da ble det disse 3, som kan vente seg hver sin pakke fra Hillesvåg Ullvarefabrikk. 

Tusen takk til HU som har gitt gaven.  Dere som har vunnet, må sende meg adressen kjapt på tia(at)mediakaos.no så rekker gavene frem før påske. 

Gratulerer ! 

 

Vinn Solo og Kvikklunsj strikk

 • 29.03.2017 kl. 10:29

I samarbeid med Hillesvåg Ullvarefabrikk, kan du nå vinne strikkepakker. 1 pakke med Kvikklunsj sokker, 1 pakke med Kvikk Lunsj Lue, og 1 pakke med Sololue. I pakkene finner du alt du trenger av garn og oppskrifter. Pakkene sendes ut allerde i neste uke til vinnerne, så her gjelder det å slenge seg fort med! Vinneren trekkes søndag 2 April  !  

For å delta: 

Du skal skrive en kommentar, med hvilken av pakkene du ønsker deg. 

(det er lov å ønske seg forskjellige) 

Når du lagt igjen en kommentar, er du med i trekningen - ingenting annet kreves. Men, du kan skaffe deg ekstra sjanser ved å gjøre følgende:

 1. Dele konkurransen på din egen FB, Instagram, Snapchat osv... (1 ekstra sjanse pr sosialt media) 
 2. Like HIllesvåg Ullvarefabrikk på Facebook, og Instagram @hillesvagullvarefabrikk (1 lodd pr) 
 3. Blogge om konkurransen 
 4. Følge meg på FB, Instagram eller snapchat (1 ekstra sjanse pr sosial media)
 5. Delta på Facebook også, på siden min /mediakaos

Om du deler konkurransen på Instgram, husk å bruke hashtag #hillesvagullvarefabrikk +  #mediakaosblogg/@toneirena, så jeg finner igjen innlegget. 

 

Har du ekstra sjanser/lodd, husk å skriv det her i kommentarfeltet så jeg lett kan se/finne at du har flere sjanser enn bare en. 

 

Vinnerne trekkes fra deltakerne her i bloggen + instagram + Facebook.

Vinneren trekkes Søndag 2 April 2017  

 

Så jo flere steder du deltar, jo større sjanse har du for å vinne! 

(Vinneren må bekrefte premien og sende adresse innen 7 dager fra trekning/annnonsert vinner - ellers trekkes gaven på ny) 

 

Konkurransen er sponset, i samarbeid med Hillesvåg Ullvarefabrikk

 

Påskestemning?

 • 23.03.2017 kl. 20:52

Hva er påskestemning? Appelsin, sjokolade, brus, strikketøy, ski, snø... påske er mange forskjellige ting, sikkert like mange forskjellige svar, som mennesker :) Men, det er faktisk ikke lenge til påskeferien - hvertfall for elever ved skolene - som starter allerede den 7 april. Men hva er påske for håndarbeidsglade? Mer tid til å sy? Mer tid til å strikke? 

Sammen med Hillesvåg Ullvarefabrikk, kommer det noen morsomme give aways om kort tid! Så det gjelder å følge med fremover, om du har lyst å strikke frem påskestemningen! :) 

 

Vinn boken "Wiolastrikk"

 • 20.03.2017 kl. 19:34

Vil du vinne denne flotte strikkeboken? Jeg gir bort 2 bøker! 

 

Wiolastrikk er boka for deg som liker tøffe strikkeplagg. Her finner du deilige gensere og jakker i variert strikk (og litt hekling) og uttrykk til dame. Du får også oppskrifter på tilbehør som luer, votter og pulsvarmere. Wiola bruker litt av alle teknikker; glattstrikk, flettestrikk, mønsterstrikk og ovenfra og ned-strikk. Hun elsker å finne «nye» fargepaletter, og bruker gjerne kombinasjoner med flere typer garn i samme plagg. Resultatet er et moderne snitt i kombinasjon med herlige, varme ullkvaliteter.

 

For å delta: Du skal skrive en kommentar her i innlegget

Når du lagt igjen en kommentar, er du med i trekningen - ingenting annet kreves. Men, du kan skaffe deg ekstra sjanser ved å gjøre følgende:

 1. Dele konkurransen på din egen FB, Instagram, Snapchat osv... (1 ekstra sjanse pr sosialt media) 
 2. Blogge om konkurransen 
 3. Følge meg på FB, Instagram eller snapchat (1 ekstra sjanse pr sosial media)
 4. Delta på Facebook også, på siden min /mediakaos

Om du deler konkurransen på Instgram, husk å bruke hashtag #mediakaosblogg/@toneirena, så jeg finner igjen innlegget. 

 

Har du ekstra sjanser/lodd, husk å skriv det her i kommentarfeltet så jeg lett kan se/finne at du har flere sjanser enn bare en. 

 

Vinneren trekkes fra deltakerne her i bloggen + instagram + Facebook.

Vinneren trekkes Søndag 2 April 2017  

 

Så jo flere steder du deltar, jo større sjanse har du for å vinne! 

(Vinneren må bekrefte premien og sende adresse innen 7 dager fra trekning/annnonsert vinner - ellers trekkes gaven på ny) 

Vinneren av Sybok + Nivea Q10

 • 11.01.2017 kl. 22:05

Da er vinneren trukket! Den heldige vinneren må kontakte meg på tia(at)mediakaos.no, og gi meg adressen din. 

Gratulerer så mye og takk for at du deltok! :) 

// Sponset innhold //


 

Giveaway: Sybok + Nivea Q10

 • 01.01.2017 kl. 20:52

Om du ikke vant en av pakkene fra Niveanissen, så har du en ny sjanse her. Men siden forrige runde gikk på strikkeglede, må vi jo legge i noe syglede denne gangen. Så da slenger jeg inn, den nyeste boken min! Sy klær til dame + Q10 produkter, dag og nattkrem.

Litt om boken:

I denne instruktive og vakre syboken får du hele 66 oppskrifter og mønster på klær til damer i størrelse 36 til 46. I tillegg får du et utvalg oppskrifter som også går ned i størrelse 34, samt noen i pluss-størrelse (46?56).

Oppskriftene er hentet fra Alt om Håndarbeide, et av Nordens mest populære håndarbeidsmagasin. Her finner du oppskrifter på lekre jakker og kåper, kjoler til hverdag og fest, treningstøy, jobbantrekk og mye mer. Ved hjelp av en grundig syskole med trinn-for-trinn-veiledninger lærer du å tilpasse plagget slik at det sitter perfekt til din passform. Du kan sy alle plaggene på din vanlige symaskin, og du trenger ikke å ha mye erfaring for å komme i gang.

 

Litt om Q10 :

Q10 og ungdommelighet

Dr Sven Fey, produktansvarlig for ansiktspleie hos NIVEA, kommenterte: "Selv om det å smile kan gi deg et mer ungdommelig uttrykk, så vil det ikke forhindre rynker. Forskere hos NIVEA var blant de første til å oppdage en av hudens egne anti-age ingredienser" coenzyme Q10. Ettersom vi blir eldre, vil den naturlige mengden Q10 i huden reduseres. Dette betyr at hudcellene blir mindre beskyttet, noe som vil føre til rynker og slappere hud. Det å tilføre huden Q10 vil derfor kunne gi deg en hjelpende hånd i kampen mot for tidlig aldring. Samtidig kan du le vekk årene.

Undersøkelsen ble gjennomført i forbindelse med lanseringen av NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls. Det nye serumet kan vise til den høyeste dosen av koenzymet Q10 tilgjengelig, noe som tydelig reduserer synligheten og fremkomsten av rynker. 

For å delta skal du gjøre følgende:

Du skal skrive en kommentar her under.

Når du lagt igjen en kommentar, er du med i trekningen - ingenting annet kreves. Men, du kan skaffe deg ekstra sjanser ved å gjøre følgende:

 1. Dele konkurransen på din egen FB, Instagram, Snapchat osv... (1 ekstra sjanse pr sosialt media) 
 2. Blogge om konkurransen 
 3. Følge meg på FB, Instagram eller snapchat (1 ekstra sjanse pr sosial media)
 4. Delta på Facebook også, på siden min /mediakaos

Om du deler konkurransen på Instgram, husk å bruke hashtag #mediakaosblogg, så jeg finner igjen innlegget. 

Har du ekstra sjanser/lodd, husk å skriv det her i kommentarfeltet så jeg lett kan se/finne at du har flere sjanser enn bare en.  

Vinneren trekkes fra deltakerne her i bloggen + instagram + Facebook. 

Så jo flere steder du deltar, jo større sjanse har du for å vinne! 

(Vinneren må bekrefte premien og sende adresse innen 7 dager fra trekning/annnonsert vinner - ellers trekkes gaven på ny) 

 

Du kan lese mer om produktene på Nivea Norge sin hjemmeside. Om dere husker, så testet jeg en del Nivea produkter tidligere i år. Noen av disse produktene, finner du også i denne gaven. Du kan lese det jeg blogget om de dengang her:


Vinneren trekkes 10.01.2017. Gaven er sponset.

 

// SPONSET INNHOLD; REKLAME //

 

 

// INNHOLDER REKLAME/SPONSING //

HjemmeSPA og strikkeglede - noe for deg?

 • 25.12.2016 kl. 13:36

 // Vinnerne er trukket //

Noe av det som er fint med julen, er at den kan strekkes langt., Med mange fridager, kan man egentlig ta julen helt til nyttår, om man vil. Derimot å overbevise barna om at gavene skal strekkes over 7 dager - kan nok by på en stor utfordring. Jeg kan vel umiddelbart si, at det ikke hadde fungert her. Hvis de minste hadde bestemt, kunne hele repertoaret, være over på under 1 time. Maten skyves ned i et vanvititig tempo, mens bena omtrent er på vei mot gavene, og desserten inntas i fart mellom gavepapir. Heldigvis er det ikke slik... :) 

Men, for de voksne - kan jo julegavene vare litt lenger? 

Jeg er så heldig å få gi bort et par herlige store giveaways. Disse kommer dere lesere til gode. Helt på tampen av 2016 kjører jeg to flotte gaver, romjulsgave - kan man kalle det for det? Det er gaver fra Nivea, du kan vinne OG selvfølgelig må vi putte oppi noe håndarbeidsrelatert! 

Har du lyst å starte det nye året, med "selv-SPA" og strikkeglede, da skal du se her! Men så.... en ting jeg syns er utrolig kult, er å få lov og gi bort en gave til herremannen! Har du/kjenner du en som ville bli glad for en stor pakke med herreprodukter fra Nivea? Eller har du en som du bare har lyst gi en hyggelig oppmerksomhet til? Da syns jeg du skal melde deg på konkurransen her :) 

Gaven inneholder (for mange) kjente og kjære Nivea produkter, flere av disse er noen av mine favoritter allerde. 
Silk Mousse serien er fantastisk og tørker ikke ut huden, som mange andre produkter raskt kan gjøre. Jeg, med min (ufysent) ømfintlige hud, og sære reaksjoner, kan fint bruke denne serien. Les mer om produktene på Nivea Norge. I tilegg får du i damepakken Strikk fra Telemark, en fantastisk fin bok med masse flotte oppskrifter - og 2 nøster Nalle, fra Novita.

I herrepakken får du flotte produkter som enhver herremann har bruk for, til sitt daglige stell. Og i denne pakken, er det også 2 nøster Nalle garn. Så om du har vært så snill og ønsket gaven til noen du er glad i, kan du jo kanskje beholde nøstene som en "premie" til deg selv :-p I og med at mitt testosteronnivå (heldigvis) er for lavt til å gå inn under denne kategorien, er produktene under testing hos mediapappa og medium nå. Jeg vil komme tilbake senere, med synspunkter fra det målrettede kjønn :)

For å delta skal du gjøre følgende:

Du skal skrive en kommentar her under, og skrive hvilken pakke du ønsker deg. Evnt om du ønsker deg begge. Ønsker du deg begge, må du skrive en begrunnelse - hvem du vil gi den andre gaven til :

Når du lagt igjen en kommentar, er du med i trekningen - ingenting annet kreves. Men, du kan skaffe deg ekstra sjanser ved å gjøre følgende:

 1. Dele konkurransen på din egen FB, Instagram, Snapchat osv... (1 ekstra sjanse pr sosialt media) 
 2. Blogge om konkurransen 
 3. Følge meg på FB, Instagram eller snapchat (1 ekstra sjanse pr sosial media)
 4. Delta på Facebook også, på siden min /mediakaos

Om du deler konkurransen på Instgram, husk å bruke hashtag #mediakaosblogg og #niveanorge, så jeg finner igjen innlegget. 

Har du ekstra sjanser/lodd, husk å skriv det her i kommentarfeltet så jeg lett kan se/finne at du har flere sjanser enn bare en. 

Vinneren trekkes fra deltakerne her i bloggen + instagram + Facebook. 

Så jo flere steder du deltar, jo større sjanse har du for å vinne! 

(Vinneren må bekrefte premien og sende adresse innen 7 dager fra trekning/annnonsert vinner - ellers trekkes gaven på ny) Du kan lese mer om produktene på Nivea Norge sin hjemmeside. Om dere husker, så testet jeg en del Nivea produkter tidligere i år. Noen av disse produktene, finner du også i denne gaven. Du kan lese det jeg blogget om de dengang her:


Vinneren trekkes 01.01.2017. Gaven er sponset av Nivea Norge/Släger Kommunikasjon.  

 

 

// INNHOLDER REKLAME/SPONSING //

Litt sen trekning - men vinneren er..

 • 05.09.2016 kl. 18:22

Vinneren av den store guttestrikkeboka og Line garn er også trukket nå. Litt sent, men pga messen, ble det slik. Vinneren er kontaktet på mail, gratulerer så mye! 

 

Vil du prøve Novita garn?

 • 05.09.2016 kl. 16:44

Da vi drog fra messen, fikk vi med oss masse garn. Alt mulig, av flott garn fra den finske produsenten Novita (link) som vi hjalp på stand. Det er mye mer garn enn jeg kommer til å klare å strikke opp - ever, så derfor tenkte jeg å dele med dere! Novita er å få kjøpt i noen få butikker her i Norge, men det er vei inn over landet. Har du lyst å prøve et fantastisk sokkegarn, feks med god pris - sjekk med din lokale forhandler, om de kan ta det inn. 

Novitaknits har en masse gratis oppskrifter på hjemmesiden sin. Oppskriftene er på svensk og engelsk (og selvfølgelig på finsk) Jeg gir bort 3 prøvepakker:

* 2 blå = 1 Nøste Nalle (bilde 2) + 1 nøste alpakka

* 1 Rust/grå = 1 nøste med 7 Brødre + 1 nøste alpakka

7 brødre er 150 grams nøste, og Nalle er 100 gr. Begge typene gir 1 par sokker, dog 7 brødre gir et par store herrestørrelser, mens Nalle 1 par vanlige damestr. (38-41) 

Du kan også delta på FB, alt du trenger å gjøre - er å skrive: Jeg vil prøve Novita  i kommentarfeltet her, eller på Facebook. Skriv også hvilken pakke du vil prøve. 

(Skriv om du deltar begge plasser, da har du dobbel vinnersjanse) 

 

Vinneren av Sy din egen garderobe

 • 05.09.2016 kl. 10:01

God morgen, eller formiddag :) Det lønner seg å få mange lodd :) Gratulerer så mye til Elin, vinneren er kontaktet på mail. 

Her er dagen godt i gang. Det står masse pakker på gangen, som jeg GLEDER meg til å åpne. Men først, litt jobbing. Og så... pakkemoro! Like gøy hver gang! Like håpløst lykkelig, hver gang det kommer noe over dørstokken. :-) 
 

Vinn: Sy din egen garderobe

 • 26.08.2016 kl. 15:31


 

Om ikke lenge, kommer Sybok nr 2 på lager til nett og fysiske butikker. Det er så spennende, og samtidig utroooolig skummelt. Snart skal folk rundt i hele Norge mene noe om utgivelsen, igjen! 

Skrekk og Gru! :)

Men, mens vi venter - så gir jeg bort 1 stk av bok nr 1

 Sy din egen garderobe 34-56. 

Er du mellom str 34 og 46, er ikke denne boken hovedsaklig beregnet mot deg, desverre. Dog er det noen få modeller i str 34 - 46. Men boken er veldig fin for det! 

Vil du bla litt i boken, kan du trykke på linken HER

 

For å delta i konkurransen, kan du legge igjen en kommentar her i dette innlegget eller delta på FB

Ps. husk å legg igjen epost her,  (vises ikke for andre) eller hvordan jeg kan nå deg, om du vinner! 

I tillegg kan du få 1 ekstra lodd i trekningen, pr ting du gjør ekstra - av følgende: 

 • Del innlegget på Facebook 
 • Del konkurransen på andre FB sider, enn din egen profilside
 • Del konkurransen på instagram, tag innlegget med @toneirena og #mediakaos 
 • Blogg om konkurransen, og link hit til dette innlegget - 2 lodd om du legger igjen link til innlegget, i kommentaren din her
 • Følg med på snapchat: mediakaos

 

Jeg trekker en heldig vinner mandag 05 September, vinneren annonseres på FB siden, Mediakaos 

 

Masse lykke til! 

 

#altomhåndarbeide #jacobsenpublications #sybok #giveaway #håndarbeid #syselv #homemade #hobby #søm #håndlaget #hjemmelaget #mote #sy #storestørrelser #plusspike #plussize #gyldendal #gyldendalforlag #forfatter #jobbmamma #mamma 

 

Vinn "Den store guttestrikkeboka + Line garn"

 • 03.08.2016 kl. 09:48

Ferien er over, og det er tid for å vekke både arbeidslysten og bloggingen i gang igjen. Dermed er det også hyggelig å starte opp igjen - med en Give away! 

Gaven er: Den store guttestrikkeboka

+ 300 gram Line fra Sandnesgarn 

Har du lyst å vinne denne pakken, så skal du gjøre følgende: 

Legg igjen en kommentar her i dette innlegget - husk å legge igjen epost, så jeg kan få tak i deg, om du vinner. Eposten er ikke synlig for andre, enn meg. 

Og .. om du vil ha flere vinnersjanser, kan du få 1 lodd ekstra for følgende ting: 

 1. Meld deg på nyhetsbrevet til bloggen min (da vil du få epostvarsel når det kommer nye giveaways, konkurranser, hendelser m.m - du kan når som helst melde deg av, og det vil ikke bli sendt ut varsel ved nye innlegg ++++ (spam) Du kan enten melde deg på i bunnen av dette innlegget, eller i høyre menykolonne. 
 2. Del innlegget på Facebook, instagram, blogg eller annen sosial plattform. Du får 1 lodd ekstra, pr sosial media du deler på. 
 3. Lik siden min Facebook HER
 4. Følg med på instagram: toneirena
 5. Legg igjen en kommentar på FB bilde 
 6. Følg meg på Snapchat: mediakaos

Om du har "ekstralodd", husk å skrive hvilke i kommentaren din.

Vinneren trekkes ut fra deltakere både i bloggen og på FB

30 August 2016  

 

(Husk at ekstrapunktene er bare ekstrasjanser. Eneste kravet er å kommentere her eller å Facebook, så jeg vet du er med) 

Vinneren av Flåklypa pakken...

 • 03.07.2016 kl. 21:18

Da er vinneren trukket... :

Gratulerer så mye! Det lønner seg å ha "ekstralodd". :) 

Vinneren er kontaktet!Vant du ikke? Er du med på den uhøytidlige gjettekonkurransen på FB? Eller bildeaktiviteten på Facebook - last opp yndlingsbilde?

Logg deg inn for nye overraskelser. 

Pickles på tur eller giveaway?

 • 26.06.2016 kl. 10:46

Rar tittel? :)
Først ble dette kjøpt inn til Nicaragua turen, så endte det likevel hjemme. Så ble det med til Stavanger/ Sandnes men ble lagt bort til fordel for koftestrikk. Så ble det pakket for Bulgaria turen, men jammen reiste jeg fra det igjen!

Men her jeg ligger, i 30 grader med lydbok - føles det egentlig helt ok med skikkelig ferie.  I morgen skal jeg jobbe litt igjen, og dermed er det egentlig helt ok med litt håndarbeidsfri, mulig jeg er litt rar? ;)

Men! Jeg er i feriemodus og koser meg - noe som bør dryppe litt på dere? Det foregår allerede en Flåklypa giveaway  (du finner den under kategorien "Giveaway") men jeg har lyst å gi dere en liten Pickles gave. Mulig du er raskere til å starte på prosjektet enn meg?

Tidligere har jeg blogget om hva dette skulle bli.  Prosjektet er fra Pickles boken Egostrikk.

Skriv i en  kommentar, hva du tror jeg skal strikke - og du er med i trekningen om et gavekort på 250.- fra Pickles.no. Jeg trekker en vinner mandag 04 Juli!
Du kan også delta på fb siden min og dermed få dobbel vinnersjanse 😊

Lykke til! 

Vinn Flåklypa strikkebok + strikkepakke

 • 16.06.2016 kl. 20:39

Da kommer siste, store strikkegive away før sommerferien! Denne løper til 2 Juli. Nå gjør vi oss litt klar for høststrikk igjen. Det er viktig å planlegge fremover, og så snart sommerstrikken er klar - kan man begynne å snuse på skolestart og høsten. (men vi skal nyte sommeren for det!) 

Pakken inneholder: 

 1. Bok: Flåklypa Strikkebok fra Juritzen Forlag
 2. 1 sett med 3,50mm Bjørk pinner fra Järbo 
 3. 10 nøster Drops Alaska, farge 02

Jeg trekker 1 heldig vinner 02 Juli 2016. 


Så har du lyst å vinne denne pakken, så skal du gjøre følgende: 

Legg igjen en kommentar her i dette innlegget - husk å legge igjen epost, så jeg kan få tak i deg, om du vinner. Eposten er ikke synlig for andre, enn meg. 

Og .. om du vil ha flere vinnersjanser, kan du få 1 lodd ekstra for følgende ting: 

 1. Meld deg på nyhetsbrevet til bloggen min (da vil du få epostvarsel når det kommer nye giveaways, konkurranser, hendelser m.m - du kan når som helst melde deg av, og det vil ikke bli sendt ut varsel ved nye innlegg ++++ (spam) Du kan enten melde deg på i bunnen av dette innlegget, eller i høyre menykolonne. 
 2. Del innlegget på Facebook, instagram, blogg eller annen sosial plattform. Du får 1 lodd ekstra, pr sosial media du deler på. 
 3. Lik siden min Facebook HER
 4. Følg med på instagram: toneirena
 5. Legg igjen en kommentar på FB bilde 
 6. Følg meg på Snapchat: mediakaos

Om du har "ekstralodd", husk å skrive hvilke i kommentaren din.

Vinneren trekkes ut fra deltakere både i bloggen og på FB

(Husk at ekstrapunktene er bare ekstrasjanser. Eneste kravet er å kommentere her eller å Facebook, så jeg vet du er med)  

Lykke, lykke til ! 

#vinne #giveaway #juritzenforlag #blogg #side2 #nettavisen #foreldre #håndarbeid #hobby #homemade #handmade #bok#strikkebok #jobbmamma #mammaliv

 

Vinneren av strikkepakken!

 • 15.06.2016 kl. 08:32

Vinneren av strikkepakken er: 
Gratulerer så mye ! Vinneren er kontaktet. 

Er dere klar for ny give away? :) 

Stor strikkepakke, til deg?

 • 30.05.2016 kl. 08:21

Vinneren av denne pakken besvarte aldri henvendelsen, det er nå over 14 dager siden (husk at fristen for å få gaven, er 14 dager på å sende meg adressen) Derfor trekker jeg denne giveawayen på ny! Så nå kan du få deg en ny sjanse! 

Pakken inneholder: 

 1. Bok: Strikk med raske pinner (Mer om boka HER)
 2. 1 komplett KnitPro skitfbare pinnesett - metall i str 3,5 - 8mm, 3 vaiere i forskjellig lengde + stoppere og lås
 3. 4 nøster LANG Carpe Diem, nydelig tykt garn 

 

Jeg trekker 1 heldig vinner mandag 13 Juni 2016. 

 

Så har du lyst å vinne denne pakken, så skal du gjøre følgende: 

Legg igjen en kommentar her i dette innlegget - husk å legge igjen epost, så jeg kan få tak i deg, om du vinner. Eposten er ikke synlig for andre, enn meg. 

Og .. om du vil ha flere vinnersjanser, kan du få 1 lodd ekstra for følgende ting: 

 1. Meld deg på nyhetsbrevet til bloggen min (da vil du få epostvarsel når det kommer nye giveaways, konkurranser, hendelser m.m - du kan når som helst melde deg av, og det vil ikke bli sendt ut varsel ved nye innlegg ++++ (spam) Du kan enten melde deg på i bunnen av dette innlegget, eller i høyre menykolonne. 
 2. Del innlegget på Facebook, instagram, blogg eller annen sosial plattform. Du får 1 lodd ekstra, pr sosial media du deler på. 
 3. Lik siden min Facebook HER
 4. Legg igjen en kommentar på FB bilde 

Om du har "ekstralodd", husk å skrive hvilke i kommentaren din. Vinneren trekkes ut fra deltakere både i bloggen og på FB

(Husk at ekstrapunktene er bare ekstrasjanser. Eneste kravet er å kommentere her eller å Facebook, så jeg vet du er med)  

Lykke, lykke til ! 

#vinne #giveaway #juritzenforlag #blogg #side2 #nettavisen #foreldre #håndarbeid #hobby #homemade #handmade #bok#strikkebok #jobbmamma #mammaliv

Vinneren av fotobøker

 • 30.05.2016 kl. 08:13

Da er vinneren av fotobøkene trukket. Det er moro å kunne sende de til noen som ønsket de, på andres vegne. Barbro ønsket seg bøkene til mannen sin :) 

Tusen takk til alle som deltok! Ps. Det kommer flere foto-giveaways denne uken, så følg med! :) Gratulerer til vinneren! 
PS. Jeg hadde et gavekort for en stund siden i challengen min - kan dere huske det? Denne ventet jeg med, for å se om flere hang seg på. Denne uken trekker jeg gavekortet på 200 fra Zalando, så var du/er du med, så følg med :) 

Fotobøker - vil du vinne de?

 • 22.05.2016 kl. 19:51


 

 På min vei i fotoverden, er det blitt mengder med bøker, utstyr (som alt annet, når jeg begynner med noe) I dag fant en kasse i kjelleren - og som de sier, ting som har vært nedpakket i over 1 år, trenger man ikke. Og det er egentlig veldig sant. :) Bøkene er ubrukte (uff og uff) eller, rettere sagt bladd i. Det var en periode jeg kjøpte MYE bøker, og disse ble skadelidende, av at noen andre var mer interessante. Men bøkene er klassikere, og super-lærerike! Istedenfor at jeg pakker de ned igjen, håper jeg derfor de kan reise til noen som er glade i foto og tenke seg å lære mer om fotokunsten! Bøkene passer alle, er grunnleggende og veldig fine for deg, som vil ha mer kontroll på teknikken. 

Les mer om bøkene her: Fotografi og Fotografi i praksis 

Jeg trekker 1 heldig vinner fredag 28 mai 2016. 

Har du lyst å vinne disse bøkene, så skal du gjøre følgende: 

Legg igjen en kommentar her i dette innlegget - husk å legge igjen epost, så jeg kan få tak i deg, om du vinner. Eposten er ikke synlig for andre, enn meg. 

Og .. om du vil ha flere vinnersjanser, kan du få 1 lodd ekstra for følgende ting: 

 1. Meld deg på nyhetsbrevet til bloggen min (da vil du få epostvarsel når det kommer nye giveaways, konkurranser, hendelser m.m - du kan når som helst melde deg av, og det vil ikke bli sendt ut varsel ved nye innlegg ++++ (spam) Du kan enten melde deg på i bunnen av dette innlegget, eller i høyre menykolonne. 
 2. Del innlegget på Facebook, instagram, blogg eller annen sosial plattform. Du får 1 lodd ekstra, pr sosial media du deler på. 
 3. Lik siden min Facebook HER
 4. Legg igjen en kommentar på FB bilde 

Om du har "ekstralodd", husk å skrive hvilke i kommentaren din. Vinneren trekkes ut fra deltakere både i bloggen og på FB

(Husk at ekstrapunktene er bare ekstrasjanser. Eneste kravet er å kommentere her eller å Facebook, så jeg vet du er med) 

 

LYKKE TIL ! 

  

Vinneren av 1kg Soft Alpakka og bøker..

 • 21.05.2016 kl. 12:11

Da har jeg trukket vinneren av 1 kg Soft Alpakka og 2 bøker :) Det lønner seg å delta på mange steder, for dette navnet lå hele 4 ganger i lista !:) Dermed ble Christin den heldige vinneren! Husk å sende meg adressen innen 2 uker, eller så trekkes gaven på ny! Gratulerer så mye! Vinneren er kontaktet! 


 

Solskinnsgave - 1 kg + bøker

 • 08.05.2016 kl. 12:16

Det er sol, det er (nesten) sommer, og det er fantastisk å være ute! Mange har strikking som kveldsyssel, etter en lang dag ute i sola. Siden sola skinner og livet er godt - kjører jeg i gang en stor strikkepakke igjen! Denne gangen er det nydelig garn Soft alpakka i en fantastisk fin lilla farge som skal i pakken + 2 bøker fra Aller Forlag. Pakken inneholder: 

 1. Bøker: Strikk til gullungen + Slipp pinnene løs og strikk 
 2. 1 kg lilla Sandnesgarn Soft alpakka

Jeg trekker 1 heldig vinner fredag 20 mai 2016. 

 

Har du lyst å vinne denne pakken, så skal du gjøre følgende: 

Legg igjen en kommentar her i dette innlegget - husk å legge igjen epost, så jeg kan få tak i deg, om du vinner. Eposten er ikke synlig for andre, enn meg. 

Og .. om du vil ha flere vinnersjanser, kan du få 1 lodd ekstra for følgende ting: 

 1. Meld deg på nyhetsbrevet til bloggen min (da vil du få epostvarsel når det kommer nye giveaways, konkurranser, hendelser m.m - du kan når som helst melde deg av, og det vil ikke bli sendt ut varsel ved nye innlegg ++++ (spam) Du kan enten melde deg på i bunnen av dette innlegget, eller i høyre menykolonne. 
 2. Del innlegget på Facebook, instagram, blogg eller annen sosial plattform. Du får 1 lodd ekstra, pr sosial media du deler på. 
 3. Lik siden min Facebook HER
 4. Legg igjen en kommentar på FB bilde 

Om du har "ekstralodd", husk å skrive hvilke i kommentaren din. Vinneren trekkes ut fra deltakere både i bloggen og på FB

(Husk at ekstrapunktene er bare ekstrasjanser. Eneste kravet er å kommentere her eller å Facebook, så jeg vet du er med) 

 

LYKKE TIL ! 

Stor strikke-giveaway :-)

 • 19.04.2016 kl. 17:26

Myk start pakken fikk en fantastisk respons! Derfor setter jeg i gang en ny giveaway! Det er så moro å se at så utrolig mange har glede av håndarbeid! 

Pakken inneholder: 

 1. Bok: Strikk med raske pinner (Mer om boka HER)
 2. 1 komplett KnitPro skitfbare pinnesett - metall i str 3,5 - 8mm, 3 vaiere i forskjellig lengde + stoppere og lås
 3. 4 nøster LANG Carpe Diem, nydelig tykt garn 

 

Jeg trekker 1 heldig vinner mandag 2 mai 2016. 

 

Så har du lyst å vinne denne pakken, så skal du gjøre følgende: 

Legg igjen en kommentar her i dette innlegget - husk å legge igjen epost, så jeg kan få tak i deg, om du vinner. Eposten er ikke synlig for andre, enn meg. 

Og .. om du vil ha flere vinnersjanser, kan du få 1 lodd ekstra for følgende ting: 

 1. Meld deg på nyhetsbrevet til bloggen min (da vil du få epostvarsel når det kommer nye giveaways, konkurranser, hendelser m.m - du kan når som helst melde deg av, og det vil ikke bli sendt ut varsel ved nye innlegg ++++ (spam) Du kan enten melde deg på i bunnen av dette innlegget, eller i høyre menykolonne. 
 2. Del innlegget på Facebook, instagram, blogg eller annen sosial plattform. Du får 1 lodd ekstra, pr sosial media du deler på. 
 3. Lik siden min Facebook HER
 4. Legg igjen en kommentar på FB bilde 

Om du har "ekstralodd", husk å skrive hvilke i kommentaren din. Vinneren trekkes ut fra deltakere både i bloggen og på FB

(Husk at ekstrapunktene er bare ekstrasjanser. Eneste kravet er å kommentere her eller å Facebook, så jeg vet du er med)  

Lykke, lykke til ! 

#vinne #giveaway #juritzenforlag #blogg #side2 #nettavisen #foreldre #håndarbeid #hobby #homemade #handmade #bok#strikkebok #jobbmamma #mammaliv

Vinneren av strikkepakken!

 • 19.04.2016 kl. 08:31

Sola skinner og varmen er allerede begynt å komme - for en nydelig dag!! For min del, er den proppet, og jeg gleder meg til å ta med Lille, for sykkelkjøp i dag - men først jobbe litt. 

Men før jeg skriver meg helt utav det, vinneren av strikkepakke er:


Beate har også lagt igjen en kommentar på FB, men pga etternavn ++ legger jeg ikke ut skjermdump av det. :) (Siden hun ikke har skrevet fullt navn her i kommentaren) Gratulerer så mye Beate! Vinneren er varslet :) 

 

Giveaway for strikkerne!

 • 07.04.2016 kl. 13:26

Nå er det på tide å lage en liten vårpakke for strikkerne? I boken Myk Start - finner du masse flotte prosjekter. Enkle, små til litt større. Sammen med boken, får du 2 nøster DaleGarn babyull i fargen lysblå, 1 pakke med 2.0mm små settpinner  og SeeMe strikkerefleks! 

Jeg trekker 1 heldig vinner mandag 18 April 2016. 

Så har du lyst å vinne denne boken, så skal du gjøre følgende: 

 

Legg igjen en kommentar her i dette innlegget - husk å legge igjen epost, så jeg kan få tak i deg, om du vinner. Eposten er ikke synlig for andre, enn meg. 

Og .. om du vil ha flere vinnersjanser, kan du få 1 lodd ekstra for følgende ting: 

 1. Meld deg på nyhetsbrevet til bloggen min (da vil du få epostvarsel når det kommer nye giveaways, konkurranser, hendelser m.m - du kan når som helst melde deg av, og det vil ikke bli sendt ut varsel ved nye innlegg ++++ (spam) Du kan enten melde deg på i bunnen av dette innlegget, eller i høyre menykolonne. 
 2. Del innlegget på Facebook, instagram, blogg eller annen sosial plattform. Du får 1 lodd ekstra, pr sosial media du deler på. 
 3. Lik siden min Facebook HER
 4. Legg igjen en kommentar på FB bilde 

Om du har "ekstralodd", husk å skrive hvilke i kommentaren din. Vinneren trekkes ut fra deltakere både i bloggen og på FB

(Husk at ekstrapunktene er bare ekstrasjanser. Eneste kravet er å kommentere, så jeg vet du er med) 

 

Lykke, lykke til ! 

#vinne #giveaway #juritzenforlag #blogg #side2 #nettavisen #foreldre #håndarbeid #hobby #homemade #handmade #bok #strikkebok #jobbmamma #mammaliv 

 

Vinneren av Tildapakken!

 • 06.04.2016 kl. 14:10

Gratulerer så mye ! Vinneren er kontaktet! 


 

Vinneren av Strikkeboka Flåklypa

 • 05.04.2016 kl. 10:40

Strikkebøker er noe man ikke kan få nok av? Generelt håndarbeidsbøker, eller kanskje bøker generelt? :-) Jeg har metervis med hyllefyll - bøker, og det er så morsomt å slå opp, bli inspirert og kose seg med fantastiske bøker. 

I dag kan vinneren av strikkeboken Flåklypa, begynne å glede seg - til en fantastisk bok. Boken er utgitt av Juritzen forlag. Boken er en skatt, og inneholder utrolig masse flotte oppskrifter. Gratulerer så masse! Vinneren er kontaktet! 

 

// SPONSET //

Vår med Tilda - vinn pakke

 • 01.04.2016 kl. 10:45

Nå er straks alt det hvite, kalde borte fra bakken (her på sørlandet iallefall) og i den anledning har jeg lyst å spre litt vårglede. Derfor gir jeg bort en liten Tilda pakke! Tildapakken består av:

 • * Tildas vårideer - inspirasjonshefte med små, fine, vårlige syprosjekter
 • * 3 pakker med Tilda dukkehår
 • * 1 pakke med Tilda ansiktsfarger/maling kit 

Inspirasjonshefte er fullt av nydelige ideer, små dukker, figurer, praktiske små fargeglade syprosjekter. Jeg liker utrolig godt inspirasjonsheftene til Tilda. Dukkehårpakkene er i to farger, 2x brun og 1x blond. Ansiktskitet har jeg aldri testet, da jeg stort sett har brukt rester av sminke/tekstilmaling til mine figurer. Men liker du de søte Tildaprosjektene, er dette noe for deg. 

For å vinne denne pakken, skal du enkelt skrive  en kommentar her i bloggen - eller Ja takk - på Facebook siden min. Jeg samler deltakerne fra begge steder, når jeg trekker en vinner. Deltar du begge steder, har du jo doblet vinnersjansene dine. :-)  Vinneren trekker jeg allerde på Torsdag 21 april 2016. 

Vinneren kontaktes på fredag formiddag (22.04) er du rask med å svare, går pakken samme dag. Om ikke, blir pakken sendt første dag, etter at jeg er tilbake fra Nicaragua. 

 

Lykke til ! Lar du deg vårinspirere? 

 


 

Vinn strikkeboken "Flåklypa"

 • 30.03.2016 kl. 10:33

// Boken er gitt/sponset av Juritzen Forlag //

Når kulda kommer krypende, er det godt å ha noe varmt og mykt på skrotten.
Reodor, Ludvig og Solan får de lange vinterkveldene til å gå med høy produksjon av strikkeklær, og de deler villig oppskriftene sine i denne boken:
Reodors orignale strikkegenser, melkekartongskjuler, Ludvigs lodne pels som onepiece for baby, Solans stilige røkejakke, skjerf og bukse, Ludvigs myke og varme go'tøfler, sitteunderlag og barnegensere med Solan- og Ludvigfigurer på.
Og mye mye mer.

 

Jeg trekker 1 heldig vinner mandag 4 April 2016. 

Så har du lyst å vinne denne boken, så skal du gjøre følgende: 

 

Legg igjen en kommentar her i dette innleggethusk å legge igjen epost, så jeg kan få tak i deg, om du vinner. Eposten er ikke synlig for andre, enn meg. 

Og .. om du vil ha flere vinnersjanser, kan du få 1 lodd ekstra for følgende ting: 

 • Meld deg på nyhetsbrevet til bloggen min (da vil du få epostvarsel når det kommer nye giveaways, konkurranser, hendelser m.m - du kan når som helst melde deg av, og det vil ikke bli sendt ut varsel ved nye innlegg ++++ (spam) Du kan enten melde deg på i bunnen av dette innlegget, eller i høyre menykolonne. 
 • Del innlegget på Facebook, instagram, blogg eller annen sosial plattform. Du får 1 lodd ekstra, pr sosial media du deler på. 
 • Lik siden min Facebook HER

Om du har "ekstralodd", husk å skrive hvilke i kommentaren din. 

(Husk at ekstrapunktene er bare ekstrasjanser. Eneste kravet er å kommentere, så jeg vet du er med) 

 

Lykke, lykke til ! 

#vinne #giveaway #juritzenforlag #blogg #side2 #nettavisen #foreldre #håndarbeid #hobby #homemade #handmade #bok #strikkebok #jobbmamma #mammaliv 

Meld deg på epostvarsel

 

 

Vinnerne av BH mønster!

 • 04.03.2016 kl. 19:04

// Mønster sponset av Bwear //

Med litt vel og viten, kommer dette innlegget noen dager etter trekning. For det første ville jeg ha unna arbeidsdagene på hjul, og for det andre - tyne litt tiden pga noe.. mer om det lenger ned :) Det er utrolig moro å sy sin egen bh/undertøy. Akkurat nå ligger nydelig viskosejersey på gulvet her, og ferdigklippet mønster - til.... tja, det får du vente å se :) Men det i samme gaten. For kort tid siden, hentet jeg ut pakke fra Bodil, Bwear. hun har alt du måtte trenge av utstyr til denne typen søm. Og for en dame! Jeg teller ned dagene til 18 Mars - da sitter jeg på flyet til Stockholm, for å besøke Bodil og være med på weekendkurs. 

Men til poenget, hvem vant? ;) 

 •  Torill Funderund - nr 1240 
 •  Heidi Anita Hagen - nr 1245
 •  Malin Kinberg - nr 1240
 •  Elisabeth Soma Håland
 •  Heidi Linløkken Eriksen - nr 1240 

Send meg adressen deres på tia(at)mediakaos.no, så sender Bodil mønster til dere direkte. Elisabeth, må sende nr på ønsket str også. Gratulerer så masse til dere alle sammen! Til de som ikke vant, så deler jeg ut 3 mønster til, på FB :) 

Vinneren av gavekortet...

 • 21.02.2016 kl. 14:44

// Gavekortet er gitt av Stoffbutikken //Først, beklager så mye at vinneren ikke annonseres før i dag. Det har vært hektisk og jeg trakk en vinner - og GLEMTE DET! Er ikke det ærlig, og tragisk? :) Men Kristine Fiksdal! Gratulerer så mye med gavekortet på 500,- hos Stoffbutikken. En av de fineste butikkene jeg vet om, både på nett og fysisk - med et fyrverkeri bak, Astrid. Kos deg masse! 

 

Vil du sy din egen BH?

 • 02.02.2016 kl. 09:56

//reklame//

For en morsom respons BH-sømmen min fikk! Og jeg gleder meg veldig til mer. For i Mars, skal jeg over til Haninge utenfor Stockholm - til Bodil, som driver B.Wear. Her skal jeg være med å sy BH, etter de mønstrene hun selger, og kanskje unngå de feilene jeg gjorde med min prøveklut. Jeg skal selvfølgelig også ta bilder, og dele opplevelsen med dere, både her - og i AOH bloggen. Det er fantastisk å jobbe med håndarbeid, og selv om februar er mer enn stappfull - gleder jeg meg. Men fra hva jeg gleder meg til, til hva dere kan glede dere til! For fremover mot kurset, kan dere vinne et BH-mønster helt gratis. Bodil sender mønsteret fra butikken sin i Sverige, og vinner du - har du jo da muligheten til å kjøpe kit eller annet tilbehør, om du trenger det. 

Det här är ett BH - mönster med bra passform från Pin-up Girls! Det ger bra lyft och stöd både med och utan byglar. Mönstret är gjort för användning av icke stretchiga tyger som Simplex och Duoplex - som ger ett bra stöd och tillfredställande utseende, Detta mönster är presenterat i The Bra-makers Manual. Det finns två olika utseenden i det här mönstret - en med spets i överkupan och en utan, men båda använder tyg i axelbanden för högre komfort. Det här mönstret finns i 90 storlekar så var noggrann med att välja den storleks radien du behöver. Varje mönsterpaket innehåller 20 storlekar. Alla mönster innehåller instruktioner på franska, engelska och svenska! Vi kommer også til å gi bort slike mønster på AOHbloggen/Facebook - så fremover gjelder det å følge med! 

 

Vil du vinne? Da skal du gjøre følgende:

 •  Legg igjen en kommentar. Du må skrive inn hvilken størrelse du ønsker på mønsteret. Link til mønsteret finner HER  (du må legge igjen epost, så jeg kan kontakte deg - eposten er ikke synlig for andre) 

Vil du ha flere vinnersjanser? Da kan du i tillegg: (husk å skrive hvor mange ekstra ting du har gjort)

 

For enda større vinnersjanser, kan du også delta på Facebook :) 

 

Jeg trekker 3 mønster her i bloggen,1 Mars 

Lykke til! 

Husk å sjekke bloggen dagen etterpå, om du har vunnet.

 

 

God morgen - og de heldige vinnerne er....

 • 02.02.2016 kl. 09:05

Tirsdag og 1 dag igjen hjemme, før jobbreise igjen. De kommende ukene blir superhektiske med København, Oslo, Sarpsborg, Stockholm og så vinterferie med familien på Gautefall. Og så - vips er februar over. Grøss :) 

Men, vinnerne er:

Vinneren av bokpakken er Kine - som rørende ville gi de til sin mamma på morsdagen! 

Vinneren av Sy din egen garderobe er Åse Marit B. Sørensen

Gratulerer til dere begge to - vinnerne er kontaktet! : 

 

#giveaway #vinnere #blogg #facebookside #mediakaos #konkurranse #gaver #jobbmamma

Vinn Gavekort hos Stoffbutikken

 • 27.01.2016 kl. 20:15

// Reklame og sponset innhold //

 

I går la jeg ut to giveawayer i sammenheng med den nye Facebook siden min. Mens vi er i gang, tenkte jeg å slippe en liten konkurranse til - for å lansere samarbeidet jeg har med Stoffbutikken. Jeg vil ikke si så mye mer, men jeg kan si såpass - at det blir spennende og dere vil helt sannsynligvis digge det! (Dere med sydilla hvertfall) Før vi teaser og avslører mer, vil derfor jeg og Astrid, eieren av Stoffbutikken, gi dere muligheten til å vinne et gavekort på 500,- som kan brukes i fysisk butikk, eller nettbutikken. Vil du vinne Gavekortet på 500,-? 

For å delta i konkurransen, må du legge igjen en kommentar her i dette innlegget. 

Ps. husk å legg igjen epost (vises ikke for andre) eller hvordan jeg kan nå deg, om du vinner! 

 

I tillegg kan du få 1 ekstra lodd i trekningen, pr ting du gjør ekstra - av følgende: 

 • Del innlegget på Facebook 
 • Del konkurransen på andre FB sider, enn din egen profilside
 • Del konkurransen på instagram, tag innlegget med @toneirena og #mediakaos 
 • Like FB siden min - LINK
 • Like Stoffbutikkens Facebook side - LINK
 • Blogg om konkurransen, og link hit til dette innlegget - 2 lodd om du legger igjen link til innlegget, i kommentaren din her

 

Jeg trekker en heldig vinner mandag 15 Februar 2016

Husk å sjekke bloggen, feks dagen derpå - om du har vunnet! 

 

Masse lykke til! 

Vinn Strikketid & Paelas

 • 26.01.2016 kl. 17:30

// Bøkene er gitt av Gyldendal Forlag //
I sin tredje bok STRIKKETID. Tidløse hverdagsplaggpresenterer forfatter og designer Marte Helgetun enkle strikkeplagg du kommer til å bli glad i.

Marte Helgetun har laget en kolleksjon med enkle, elegante og litt tøffe hverdagsfavoritter. Med hjelp av sin faste fotograf Nathan W. Lediard presenterer hun over 30 oppskrifter på gensere, jakker, kjoler, skjørt, luer og skjerf til damer i alle aldre. Oppskriftene er skrevet på en enkel og lettfattelig måte, helt uten forkortelser og avansert fagspråk. Plaggene er designet slik at det skal være minst mulig montering, så symaskina får stå ubrukt helt bakerst i skapet.

Skjem deg selv bort med en liten dose strikketid hver dag.
Fordi du fortjener det!

 *********** 

paelas er et lite norsk firma som siden våren 2014 har solgt strikkeoppskrifter på barneklær via www.paelas.com. I løpet av kort tid har de fått mye oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt. Nå har de tre kreative gründerne bak strikkesuksessen tatt steget videre og laget denne lekne boken, som inneholder rundt 50 nye oppskrifter til gutter og jenter i alderen 0?8 år. Men du finner også oppskrifter på klassikere som pixielue, paelas krage og popcorn-shorts. 

Oppskriftene gjør bruk av en rekke strikketeknikker med ulik vanskelighetsgrad, og forfatterne byr på strikkedesign som gir rom for kreativitet og valgfrihet.

paelas har laget en strikkebok med inspirerende farger, stemninger, strukturer og garnkvaliteter som fortjener en plass på enhver strikkelskers kaffebord. I tillegg inneholder boken en grundig strikkeskole.

 

Vinneren er trukket ! 

 

 

#bok #vinne #giveaway #konkurranse #gyldendal #bøker #sy #hobby #homemade #håndarbeid #tsisselhøiby #Vakkerstrikk#søm #syselv #kos #strikkebok

VINNEREN AV NIVEA PRODUKTER

 • 25.01.2016 kl. 20:57.....ER....

 GRATULERER SÅ MYE!! :) Vinneren er kontaktet på mail :) 

Vinneren....

 • 25.01.2016 kl. 15:08Beklager at det er litt stille - men vinneren er trukket på denne! Legger det ut litt senere i kveld.. :) 

Vinneren av boken Vakker Strikk

 • 19.01.2016 kl. 09:58Vinneren er boken Vakker Strikk  er

Gratulerer så mye! Boken sendes deg direkte fra forlaget.

Vinneren er kontaktet

 

// Give awayen er sponset av Gyldendal //

 

#gyldendal #vakkerstrikk #strikkebok #håndarbeid #forlag #strikkeglede #hobby #homemade #strikk #bok #konkurranse

Vinneren av Magisk Søm og TIlda!

 • 11.01.2016 kl. 22:25Da har jeg trukket vinneren av bøkene Magisk Søm og Tilda. Jeg håper at Lisbeth kan få mange magiske timer med disse bøkene! 

Gratulerer så mye !!! 

Vil du vinne bok + Gavekort hos Strikkenett?

 • 10.01.2016 kl. 14:17Da skal du finne #Strikkeverden på Facebook, og delta! Alt du trenger å gjøre er å like siden til #Strikkenett og #Strikkeverden, og vips er du med i trekningen av en Vakker Strikk bok og gavekort på 300,- 

 

#konkurranse #giveaway #strikkenett #strikkeverden #hobby #strikking #strikk #kos #hobby #håndarbeid #homemade #knitting

Give away - Vakker Strikk

 • 06.01.2016 kl. 17:13 

Drøm deg bort i vakre strikkemodeller og fantastiske fotografier! Sidsel J. Høiviks fantasifulle strikkemodeller er nydelig foreviget av fotograf Anne Helene Gjelstad, og alle bildene er tatt ute i naturen ? i alle årstider. Kombinasjonen av vakre fotografier og flott strikk gjør dette til en bok som pirrer både øyet og skapertrangen.

Med denne vakre boken fører strikkedesigner Sidsel J. Høivik deg inn i sin fargerike verden bestående av nytt og gammelt, tradisjoner, mønster, garn, farger og strikkepinner. Her finner du mer enn 50 oppskrifter til dame på skjørt, kjoler, tunikaer, jakker, skjerf, luer, pulsvarmere og vesker. Sidsel elsker å leke med tradisjoner, farger, teknikker og mønstre og blander gjerne gammelt og nytt på sin helt spesielle måte. Hun bruker gjerne både strikk, hekling, broderi, perler, paljetter og ulike knapper i ett og samme plagg.

 

BLA I BOKEN 

 

For å delta i konkurransen, må du legge igjen en kommentar her i dette innlegget. 

Ps. husk å legg igjen epost (vises ikke for andre) eller hvordan jeg kan nå deg, om du vinner! 

 

I tillegg kan du få 1 ekstra lodd i trekningen, pr ting du gjør ekstra - av følgende: 

 • Del innlegget på Facebook 
 • Del konkurransen på andre FB sider, enn din egen profilside
 • Del konkurransen på instagram, tag innlegget med @toneirena og #mediakaos 
 • Blogg om konkurransen, og link hit til dette innlegget - 2 lodd om du legger igjen link til innlegget, i kommentaren din her

 

Jeg trekker en heldig vinner mandag 18 Januar 2016 - så her har du sjansen til å starte det nye året med kreativitet! 

Husk å sjekke bloggen, feks dagen derpå - om du har vunnet! 

 

Masse lykke til! 

#bok #vinne #giveaway #konkurranse #gyldendal #bøker #sy #hobby #homemade #håndarbeid #tsisselhøiby #Vakkerstrikk #søm #syselv #kos #strikkebok

Give away - Tine Solheim & Tilda

 • 05.01.2016 kl. 13:00Bøkene du kan vinne er:

 

Magisk Søm av Tine Solheim 

Magiske sting - drøm det - sy det!

Alt er mulig når du har Tine Solheim med på laget. Boka Magisk søm gir deg inspirasjon gjennom fem forskjellige stilarter du selv kan sy og kreere. Med boka følger et stort grunnmønster i 100% gjengivelse av alle mønstre og med uendelig av muligheter!

Du får mønster til den lille sorte, kjolen i A-fasong kort eller lang, tunika, vest og jakke, skjørt, kjoler, jakker, mange varianter på topper, bukser, kåper, matchende vesker og selskapsvesker og sjal. Du kan til og med sy deg din egen Chanel-inspirerte jakke.

Markedet for søm av klær er i full oppsving. Spesielt ser vi det på søm og omsøm av klær. Nå vil vi ha klær med vårt eget særpreg og av god kvalitet. Boka er beregnet på nybegynnere og de som har sydd litt fra før. Ekstra stort grunnmønster følger med og du kan sy flere antrekk være seg til fritid, jobb og til store anledninger. 

Sy din egen unike garderobe!
Tine har valgt ut fem forskjellige stilarter som du kan sy og boltre deg med, disse er: 
New Look
Det glade 50-tallet med blant annet A-fasong-snitt og blyantbukser med sydde presser. Modellene er feminine og romantiske. Filmstjerner fra 50-tallets Hollywood-filmer som Marilyn Monroe, Rita Hayworth og Grace Kelly ble stilikoner for denne moten.

Coco Classique
Den franske motedesigneren Coco Chanel har inspirerte motedesignere over hele verden. Chanels enkle og stilfulle kreasjoner, var revolusjonerende for kvinner i en tid med økende kvinnefrigjøring. Tine gir deg tips og råd hvordan du syr og skaper din egen Chanel-inspirerte jakke, drakt, tunika og mye mer.

Knapper & lapper
I dette kapitlet blir du inspirert til å finne frem stoffer og avlagte plagg. Med stoffbiter kan du lage fargerike mønsterkolleksjoner. Tenk frodighet, humor, komposisjon, riktige fargesammensetninger og skap ditt eget personlige uttrykk.

Hippie & jeans
Hippiekulturen startet som en ungdomsprotest i USA på 60-tallet og bevegelsen inspirerte blant annet musikere som Beatles, filmen, kunsten, litteraturen og moten. Kjennetegn på stilen er sterke farger, mønstermix, batikk og håndfargede stoff og fløyel. Hippie-looken er på full fart inn i motebildet igjen. I dette kapitlet finner du blant annet klær i myke jeansstoff med maljer og snøringer og deilige tunikaer.

Glam gothic
De store motedesignerne har alle lekt med gotisk mote. Typisk gotisk mote er farget sort hår, mye sort sminke, sorte lepper og sort neglelakk. Tine innfrir også her og gir flere oppskrifter på skjørt, bluser, jakke med glidelåser, smykker og kjoler.

?En kvinne er fantastisk som 20-åring, sjarmerende som 40-åring og uimotståelig hele livet.? Coco Chanel

?Mote gjør en elegant kvinne vakker og en vakker kvinne elegant.? Christian Dior

"For den kreative er det umulige ikke annet enn noe som ennå ikke er forsøkt."
Ukjent

 

Og Tone Finnanger sin Hjemmelaget og lykkelig

Denne gangen har Tilda tatt turen til fjells, og tatt bildene til boken på hytta der hele familien feirer jul sammen. De fleste av bokens modeller er laget i det lille syrommet på hytta med rustikke tømmervegger som bakgrunn, og med neste vinter og familiejul i tankene. Noen av modellene i boken tar litt tid å lage, håndapplikerte og håndquiltede som de er. Men de kan forenkles, og det finnes også et godt utvalg av enklere figurer og modeller. 

Hjemmelaget er et viktig tema i denne boken, figurene skal virkelig se hjemmelagede ut. Du finner engelen som har proporsjoner inspirert av primitive dukker fra tidligere tider, og dyrene er bevisst gjort for lange eller for tykke, og litt ekstra naive i sin fremtoning. Håper du finner noe å lage, og får en hyggelig og kreativ høst, vinter og jul!

 

 

For å delta i konkurransen, må du legge igjen en kommentar her i dette innlegget. 

Ps. husk å legg igjen epost (vises ikke for andre) eller hvordan jeg kan nå deg, om du vinner! 

 

I tillegg kan du få 1 ekstra lodd i trekningen, pr ting du gjør ekstra - av følgende: 

 • Del innlegget på Facebook 
 • Del konkurransen på andre FB sider, enn din egen profilside
 • Del konkurransen på instagram, tag innlegget med @toneirena og #mediakaos 
 • Blogg om konkurransen, og link hit til dette innlegget - 2 lodd om du legger igjen link til innlegget, i kommentaren din her

 

Jeg trekker en heldig vinner mandag 11 Januar 2016 - så her har du sjansen til å starte det nye året med kreativitet! 

Husk å sjekke bloggen, feks dagen derpå - om du har vunnet! 

 

Masse lykke til! 

#bok #vinne #giveaway #konkurranse #cappelendamm #bøker #sy #hobby #homemade #håndarbeid #tinesolheim #tilda #søm #syselv #kos 

Vinnere av Flåklypa Strikkebok

 • 15.12.2015 kl. 10:29 

Det ble faktisk to vinnere, med kort mellomrom mellom kommentarene som ble trukket ut i natt! :) Tusen takk for alle flotte deltakelser, det er moro at så mange er med på konkurransene. Vinnerne er kontaktet på mail. 

 

 
Vinneren av God Jul boken

 • 13.12.2015 kl. 21:01Maria Karlsen, gratulerer så mye! Håper du vil kose deg masse med boken! Ønsker deg en riktig god førjulstid videre! 

 

#godjul #gyldendal #gyldendalforlag #giveaway #julebok #hobby #håndarbeid #homemade #lagselv #glede #hobbyglede #bok 

Vinn boken God Jul, og kom i julestemning!

 • 05.12.2015 kl. 11:46Bla i boken

 

God jul er en stemningsfull bok med vakre bilder, praktiske tips og fremgangsmåter for gode hobbyprosjekter som hører julen til ? krydret med små historier, nostalgi og oppskrifter på julens kaker. Langhelle og Thorvik ønsker med denne boken å inspirere, skape latter, glede og nye tanker. De har hentet frem julekrybber, dorullnisser og andre modeller fra egen barndom, og gitt dem nye uttrykk i form av andre farger og materialer. I tillegg viser de frem helt nye kreasjoner. Du trenger ikke gå langt for å få tak i materialer til prosjektene ? du kan hente dem inn fra skogen eller parken, eller ta en titt i aviskurven, på loftet, i kjelleren eller kjøkkenskapet.

 

 

Jeg trekker en heldig vinner  Søndag 13 Desember 2015

Så har du lyst å vinne denne boken, så skal du gjøre følgende: 

 

Legg igjen en kommentar her i dette innlegget - husk å legge igjen epost, så jeg kan få tak i deg, om du vinner. Eposten er ikke synlig for andre, enn meg. 

 

 

Og .. om du vil ha flere vinnersjanser, kan du få 1 lodd ekstra for følgende ting: 

 • Meld deg på nyhetsbrevet til bloggen min (da vil du få epostvarsel når det kommer nye giveaways, konkurranser, hendelser m.m - du kan når som helst melde deg av, og det vil ikke bli sendt ut varsel ved nye innlegg ++++ (spam) Du kan enten melde deg på i bunnen av dette innlegget, eller i høyre menykolonne. 
 • Del innlegget på Facebook, instagram, blogg eller annen sosial plattform. Du får 1 lodd ekstra, pr sosial media du deler på. 

 

Om du har "ekstralodd", husk å skrive hvilke i kommentaren din. 

 

Lykke, lykke til ! 

 

PS. Husk også Flåklypa Strikkebok konkurransen, den finner du HER

 

#vinne #giveaway #gyldendal #blogg #side2 #nettavisen #foreldre #håndarbeid #hobby #homemade #handmade #bok #strikkebok #jobbmamma #mammaliv 

 

 

 

Meld deg på epostvarsel

Vinn Flåklypa Strikkebøker!

 • 03.12.2015 kl. 17:09

Bøkene er gitt/sponset av Juritzen Forlag 

Når kulda kommer krypende, er det godt å ha noe varmt og mykt på skrotten.
Reodor, Ludvig og Solan får de lange vinterkveldene til å gå med høy produksjon av strikkeklær, og de deler villig oppskriftene sine i denne boken:
Reodors orignale strikkegenser, melkekartongskjuler, Ludvigs lodne pels som onepiece for baby, Solans stilige røkejakke, skjerf og bukse, Ludvigs myke og varme go'tøfler, sitteunderlag og barnegensere med Solan- og Ludvigfigurer på.
Og mye mye mer.

 

Jeg trekker to heldige vinnere mandag 14 Desember 2015

Så har du lyst å vinne denne boken, så skal du gjøre følgende: 

 

Legg igjen en kommentar her i dette innlegget - husk å legge igjen epost, så jeg kan få tak i deg, om du vinner. Eposten er ikke synlig for andre, enn meg. 

 

 

Og .. om du vil ha flere vinnersjanser, kan du få 1 lodd ekstra for følgende ting: 

 • Meld deg på nyhetsbrevet til bloggen min (da vil du få epostvarsel når det kommer nye giveaways, konkurranser, hendelser m.m - du kan når som helst melde deg av, og det vil ikke bli sendt ut varsel ved nye innlegg ++++ (spam) Du kan enten melde deg på i bunnen av dette innlegget, eller i høyre menykolonne. 
 • Del innlegget på Facebook, instagram, blogg eller annen sosial plattform. Du får 1 lodd ekstra, pr sosial media du deler på. 

 

Om du har "ekstralodd", husk å skrive hvilke i kommentaren din. 

 

Lykke, lykke til ! 

  

#vinne #giveaway #juritzenforlag #blogg #side2 #nettavisen #foreldre #håndarbeid #hobby #homemade #handmade #bok #strikkebok #jobbmamma #mammaliv 

 

 

 

Meld deg på epostvarsel

Vinneren av Hundestrikk er:

 • 21.11.2015 kl. 11:32

Gratulerer så mye! Vinneren er kontaktet på mail ! :) 

Vinneren av Lek med tradisjoner

 • 17.11.2015 kl. 10:53

Gratulerer så mye ! Beklager at jeg ikke la ut denne i går, det ble litt hektisk dag her - men nå er vinneren trukket og lansert her ! 

Vinneren kontaktes på mail! 

 

#giveaway #bok #gyldendal #lekmedtradisjoner #vinne #hobby #homemade

Vinn boken: Hundestrikk

 • 11.11.2015 kl. 19:07Da Randi Lauvrak fra Arendal fikk et nytt familiemedlem i chihuahuaen Samson oppdaget hun at hunden ikke var skapt for norsk vinter.
Men å få tak i gode ullklær til Samson, var ikke bare lett. Da tok Randi saken i egne hender.

Resultatet er boken «Hundestrikk ? for bikkjekalde dager».
I boken finner du 30 strikkeoppskrifter for hunder i forskjellige størrelser. Alt fra enkle dekkener og halser til forseggjorte bunader til de firbeinte.

Det finnes 500.000 hunder i Norge, og mange av dem er ikke skapt for norsk vinter. Det var akkurat det Randi Lauvrak oppdaget da Samson ble en del av familien.

-Jeg var tidligere ikke så glad i å kle på dyr, men da jeg kjøpte Samson for 8 år siden, innså jeg at det faktisk kan være nødvendig for hundens trivsel, forteller Randi Lauvrak.
Hun ville at Samson skulle oppdras som de andre hundene hun hadde og få være med på turer i skog og mark, men da den første vinteren kom ble det tydelig at han ikke var spesielt glad i minusgrader.

Da strikket Randi Lauvrak sin første ullgenser til hund. Siden den gang har det blitt mange plagg.
For Randi er det viktig at klærne er funksjonelle og at passformen er god.

-Jeg oppdaget fort at oppskriftene som fantes ikke nødvendigvis satt godt på samme hunderase i forskjellige størrelser. Da begynte jeg å strikke på mål. Og etter hvert kom tanken om å samle oppskriftene i bok.
Og nå er altså boken «Hundestrikk ? for bikkjekalde dager» i butikkene, og Randi og Samson gleder seg til å møte flere høst- og vinterkledde hunder på tur.

 

Jeg trekker en heldig vinner 20 November 2015Så har du lyst å vinne denne boken, så skal du gjøre følgende: 

 

Legg igjen en kommentar her i dette innlegget - husk å legge igjen epost, så jeg kan få tak i deg, om du vinner. Eposten er ikke synlig for andre, enn meg. 

 

Og .. om du vil ha flere vinnersjanser, kan du få 1 lodd ekstra for følgende ting: 

 • Meld deg på nyhetsbrevet til bloggen min (da vil du få epostvarsel når det kommer nye giveaways, konkurranser, hendelser m.m - du kan når som helst melde deg av, og det vil ikke bli sendt ut varsel ved nye innlegg ++++ (spam) Du kan enten melde deg på i bunnen av dette innlegget, eller i høyre menykolonne. 
 • Del innlegget på Facebook, instagram, blogg eller annen sosial plattform. Du får 1 lodd ekstra, pr sosial media du deler på. 

 

Om du har "ekstralodd", husk å skrive hvilke i kommentaren din. 

 

Lykke, lykke til ! 

 

 

BLA I BOKEN

 

 

 

#giveaway #bøker #gyldendal #koftestrikk #lekmedtradisjoner #wiolakoften #hobby #strikk #strikking #homemade #hobby #side2 #jobbmamma #strikketrend #juritzen #hundestrikk

 

Har du ikke noen små firbente å strikke til? Den 15 November trekkes "Lek med tradisjoner" - har du meldt deg på?  

 

 

Meld deg på epostvarsel

Vinneren av boken "Strikk til smårollinger"

 • 09.11.2015 kl. 20:00Vinneren er:
Gratulerer så mye! Vinneren er blitt kontaktet på mail! Du kan fortsatt vinne 1 stk "Lek med tradisjoner" også - HER

Vinn boken "Lek med tradisjoner"

 • 02.11.2015 kl. 20:05Jeg er så heldig å kunne gi bort 1 stk av denne fantastiske boken Lek med tradisjoner. Helt ny og fantastisk på markedet. Har du hørt om den populære Wiolakoften, så har du en sjans til å få enda mer - av både Wiola og annen nydelig strikk. 

BLA I BOKEN

 

Jeg trekker en heldig vinner 15 November 2015Så har du lyst å vinne denne boken, så skal du gjøre følgende: 

 

Legg igjen en kommentar her i dette innlegget - husk å legge igjen epost, så jeg kan få tak i deg, om du vinner. Eposten er ikke synlig for andre, enn meg. 

 

Og .. om du vil ha flere vinnersjanser, kan du få 1 lodd ekstra for følgende ting: 

 • Meld deg på nyhetsbrevet til bloggen min (da vil du få epostvarsel når det kommer nye giveaways, konkurranser, hendelser m.m - du kan når som helst melde deg av, og det vil ikke bli sendt ut varsel ved nye innlegg ++++ (spam) Du kan enten melde deg på i bunnen av dette innlegget, eller i høyre menykolonne. 
 • Del innlegget på Facebook, instagram, blogg eller annen sosial plattform. Du får 1 lodd ekstra, pr sosial media du deler på. 

 

Om du har "ekstralodd", husk å skrive hvilke i kommentaren din. 

 

Lykke, lykke til ! 

 

 

Om boken: 

Koftestrikk er populært som aldri før, og i denne boken presenterer strikkedesigner Kristin Wiola Ødegård sine vakreste egendesignede kofter og gensere til dame, herre og barn. I tillegg får du oppskrifter på tilbehør som luer, votter, pulsvanter, halser, sokker og heklede smykker, alle inspirert av norske tradisjonsmønstre.

Wiola står blant annet bak de populære modellene «Retrojakka» og «Wiolakofta» som har vært med på å skape koftefeber, og den utradisjonelle bruken av farger er blitt designerens varemerke. Hun er heller ikke redd for å bruke garn av ulik kvalitet i samme arbeid. Her er det inspirasjon til både tålmodige og utålmodige strikkere og plagg for alle pinnestørrelser!

Fotograf Sofie Ødegård gir boken et særpreg med sine vakre bilder og sin evne til å fange detaljer. 

 

#giveaway #bøker #gyldendal #koftestrikk #lekmedtradisjoner #wiolakoften #hobby #strikk #strikking #homemade #hobby #side2 #jobbmamma #strikketrend

 

Meld deg på epostvarsel

Vinneren av Paelas strikkebok er:

 • 02.11.2015 kl. 19:39

Charlotte Grønnet 

Gratulerer så mye! 

Vinneren er kontaktet på mail! 

Give away - Strikk til smårollinger

 • 01.11.2015 kl. 18:12Hvordan skape søte plagg som også fyller behovene de små har til varme, komfort og bevegelsesfrihet uten at det blir en altfor komplisert affære?

Denne boken inneholder over 50 oppskrifter som besvarer dette spørsmålet. Her er spennende oppskrifter på vakre og praktiske plagg fra topp til tå, enten du er nybegynner som blir lettere svett i håndflatene mens du forsøker å forme ditt første plagg, eller du er en som uten problem kan se på en fransk film mens pinnene formelig danser vals.

Noen plagg er inspirert av klassisk stil, noen er en smule retro, mens andre har et mer moderne snitt. Oppskriftene er merket med vanskelighetsgrad ? slik unngår du å gå løs på prosjekt som aldri blir ferdig! Denne sjarmerende boken er for alle mødre, bestemødre, venninner og tanter ? alle som enten har barn eller kjenner en som har barn.

Eli Østgård (f. 1969) og Mette Harbo (f. 1975) driver den populære bloggen GustavogBerta.blogspot.no. Søstrene har til sammen elleve barn og er naturlig nok interessert i småbarnsmoter og strikkemoter. Eli er utdannet hjelpepleier og bosatt i Drammen, Mette er utdannet gullsmed og bor i Stavanger

BLA I BOKEN 

 

Jeg fikk noen henvendelser om jeg bare hadde 1 bok å gi bort - av Paelas. Og desverre er svaret ja :-) Siden det har vært en fantastisk mottakelse på den boken, tenkte jeg å allerde kvelden før kvelden (trekker vinneren av Paelas boken i morgen) legger jeg ut en ny give away. Så en ekstra bursdagsgave fra meg til dere, så legger jeg ut en give away til ! :) Denne har også kort tid før trekkes.

Jeg trekker en heldig vinner mandag 9 November 2015Så har du lyst å vinne denne boken (+en liten ekstra overraskelse blir lagt oppi pakken!!! ) så skal du gjøre følgende: 

 

Legg igjen en kommentar her i dette innlegget - husk å legge igjen epost, så jeg kan få tak i deg, om du vinner. Eposten er ikke synlig for andre, enn meg. 

 

Og .. om du vil ha flere vinnersjanser, kan du få 1 lodd ekstra for følgende ting: 

 • Meld deg på nyhetsbrevet til bloggen min (da vil du få epostvarsel når det kommer nye giveaways, konkurranser, hendelser m.m - du kan når som helst melde deg av, og det vil ikke bli sendt ut varsel ved nye innlegg ++++ (spam) Du kan enten melde deg på i bunnen av dette innlegget, eller i høyre menykolonne. 
 • Del innlegget på Facebook, instagram, blogg eller annen sosial plattform. Du får 1 lodd ekstra, pr sosial media du deler på. 

 

Om du har "ekstralodd", husk å skrive hvilke i kommentaren din. 

 

Lykke, lykke til ! 

  

#vinne #giveaway #gyldendal #blogg #side2 #nettavisen #foreldre #håndarbeid #hobby #homemade #handmade #bok #strikkebok #jobbmamma #mammaliv 

 

 

 

Meld deg på epostvarsel

Vinneren er trukket!

 • 29.10.2015 kl. 12:25Paelas er et lite norsk firma som siden våren 2014 har solgt strikkeoppskrifter på barneklær via www.paelas.com. I løpet av kort tid har de fått mye oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt. Nå har de tre kreative gründerne bak strikkesuksessen tatt steget videre og laget denne lekne boken, som inneholder rundt 50 nye oppskrifter til gutter og jenter i alderen 0?8 år. Men du finner også oppskrifter på klassikere som pixielue, paelas krage og popcorn-shorts. 

Oppskriftene gjør bruk av en rekke strikketeknikker med ulik vanskelighetsgrad, og forfatterne byr på strikkedesign som gir rom for kreativitet og valgfrihet.

paelas har laget en strikkebok med inspirerende farger, stemninger, strukturer og garnkvaliteter som fortjener en plass på enhver strikkelskers kaffebord. I tillegg inneholder boken en grundig strikkeskole.

 

Vinneren er trukket! 

#giveaway #paelas #strikkebok #gyldendal #vinne #håndarbeid #hobby #strikk #strikke #jobbmamma #kos #knitting #garn #bok #gibort #inspirasjon 

Vinneren er....

 • 28.10.2015 kl. 08:19Vinneren er Lene Stokken - du er kontaktet på mail :-)Give away - Sybok !

 • 13.10.2015 kl. 20:33Om få dager kommer Syboken min på lager til nett og fysiske butikker. Det er så spennende, og samtidig utroooolig skummelt. Snart skal folk rundt i hele Norge mene noe om utgivelsen min. Skrekk og Gru! :) Boken er reklamert for på FB, og reaksjoner er begynt å komme. (før den er kommet for salg! ) Reaksjonene kommer mest på at det ikke er så mange modeller i str 34 + i boka. Så er du mellom 34 og 46, er ikke denne boken hovedsaklig beregnet mot deg, desverre. Dog er det noen få modeller i str 34 - 46. 

Vil du bla litt i boken, kan du trykke på linken HER

 

For å delta i konkurransen, må du legge igjen en kommentar her i dette innlegget.

Ps. husk å legg igjen epost (vises ikke for andre) eller hvordan jeg kan nå deg, om du vinner! 

I tillegg kan du få 1 ekstra lodd i trekningen, pr ting du gjør ekstra - av følgende: 

 • Del innlegget på Facebook 
 • Del konkurransen på andre FB sider, enn din egen profilside
 • Del konkurransen på instagram, tag innlegget med @toneirena og #mediakaos 
 • Blogg om konkurransen, og link hit til dette innlegget - 2 lodd om du legger igjen link til innlegget, i kommentaren din her

 

Jeg trekker en heldig vinner mandag 26 Oktober 2015 

Husk å sjekke bloggen, feks dagen derpå - om du har vunnet! 

Masse lykke til! 

 

#altomhåndarbeide #jacobsenpublications #sybok #giveaway #håndarbeid #syselv #homemade #hobby #søm #håndlaget #hjemmelaget #mote #sy #storestørrelser #plusspike #plussize #gyldendal #gyldendalforlag #forfatter #jobbmamma #mamma 

 

 

mediakaos

MediaKaos handler om en familie på 2 voksne og 4 barn + 1 hund & 1 katt. Både mamma og pappa i huset, arbeider innen media. MP i radiobransjen, og MM/jeg, som redaktør. Arbeid og hverdag forenes i herlig hverdagskaos.

Siden jeg arbeider med håndarbeidsmagasiner, bærer bloggen preg av det. Jeg startet å blogge i 2007, en ren håndarbeidsblogg - med lukket privatdel. Etterhvert begynte jobben og flyte mer og mer sammen med hverdagsblogging, og alt ble slått sammen. I 2015 ble bloggen flyttet over til blogg.no


Alle bilder som ikke er merket med annet, tilhører MediaKaos. Bruk og kopiering skal avklares med meg.

Snarveier:
Giveaway & Konkurranser
How to/Sy & Strikk
Oppskrifter mat
Syskoler AOH
Strikkeskoler AOH

Du finner flere kategorier i rullegardinen lenger ned på siden, og noen hurtiglenker øverst på siden.
Lik på Facebook
Lik på Facebook

SNAPCHAT: mediakaos
Søk i bloggen


Mitt kamerautstyr:
Canon G7X

Canon 7D Mark II

Canon 100D

Canon Legria Mini

Optikk:
Canon EF 85mm 1.8 USM
Canon EF 40mm F2.8 STM
Canon EF-S 55-250mm f:4-5,6IS
Canon EF 35mm 1:2
Sigma 17-50mm F2.8 EX DC OS
Sigma DC 18-125 1:3,5-5,6 HSM

Blitz:
Canon Speedlite 580EX II

Symaskiner:
Maskinene er ikke sponset eller under noen form for "avtale" eller sponsing

Maskiner nå:
Bernina B780
Bernina B560
Bernina 330
Babylock Enlighten
babylock Ovation
(Singer sveivemaskin)
Brother Scanncut 900

Tidligere maskiner:
Bernina L220 Cover
Juki MO-1000
Bernina 1150 MDA
Bernina 215
Bernina 550QE
Babylock Enlighten
Brother Covermaskin
Husqvarna Viking Ruby DeLuxe
Janome coverPro CPX
Janome 350E
Singer Quantum Stylist 9960
Husqvarna Viking H|Class 600E
Husqvarna Viking Designer Ruby
Pfaff Creative 2058
Pfaff Creative Vision
Bernina Aurora 440QE
Elna 8300
Babylock Evolve Wave
Janome MB4
Bernina 1300MDC
Janome Decor Computer 5200
Janome Decor Computer 4100
Pfaff Creative 2170
Babylock Evolve uten wave
Janome CoverPro 1000
Yamata Overlock
Bernina Bernette 55

Tips og råd - Janome CoverPro ligger i den gamle bloggen.


Følg meg via:
Follow
toppliste for bloggere - ToppBlogg

Instagram: @toneirena


Reklame


Personlige merkelapper til håndarbeidet
Söker du namnband namnlappar, då skall du besöka labelsandribbon.se

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - Diverse tilpasninger, header og moduler av Mediakaos