hits

Voksenpoeng?

 • 08.05.2016 kl. 11:01

Hva er voksenpoeng? For min del er det ting, jeg ikke drømte om, at jeg kom til å gjøre - når jeg var yngre. "Teite" ting som foreldrene mine drev med. Som feks å rote i borda, ugress og andre slike unyttige ting. Det er frihelg - og etter en liten miniferie med Lille og naboene i Kristiansand - driver jeg med unyttige ting. :-)

Vi gjorde oss så si ferdig inne i fjor, og i år er det utearealet som gjenstår. Vi skal støtte opp og bygge nytt ved inngangen, legge terrasseheller ++++ og jeg? Jeg roter i jorda, planter og gjør ferdig det som jeg begynte på i fjor, før jeg knakk ankelen. Krukker og bed begynner å ta form, ugress taes og det begynner å bli pent.

Tar du deg selv i å gjøre ting, du tenkte var unødvendig og teit - når du var liten/yngre? Rett og slett voksenpoeng? :)

Jingle all the way....

 • 30.12.2015 kl. 22:37

Julestemning i huset enda, kalkun i ovnen, ferdigdekker bord, deler av maten ferdig - vi begynner å bli klar for å ønske 2016 velkommen!

Gode naboer, forhåpentligvis god mat og hyggelig stemning - vi håper kvelden blir god.

Jeg og MP var rundt på shopping i dag, og Rosendal Grand Cru serien ble utvidet med dessertskåler, cognacglass og kaffekanne! Fra før har vi kaffeglass, eggeglass, porsjonsovnformer, whiskey, vann, rød og hvitvinsglass i serien. Det er moro å samle på "skikkelige ting". Serviset er Wave fra V&B.

Er du klar for feiring?

Jul på farta....

 • 12.12.2015 kl. 16:23

Her lages det klar til jul og samtidig bursdag. Vår lille frøken blir 9 år i morgen, selveste Luciadagen. Så da ordnes pg pyntes det litt ekstra... Mobilbilder imellom vasking 😝

Førjul og støl

 • 11.12.2015 kl. 17:32

Nå tenker du kanskje aah, trent? Nope, eller kan man kalle julevask med ommøblering for trening? Jeg er så fæl til å ommøblere. Hver gang det skal vaskes grundig, får møblene nye plasser 😂

I dag er hyller flyttet på, støv fra oppussing og diverse er endelig helt borte - men prisen? En helt skutt mamma. Er det slik man føler at årene går? Man blir mer og mer støl, av mindre og mindre? 😂

Endelig ute

 • 12.08.2015 kl. 19:43

Etter mer eller mindre fire uker inne, har jeg humpa rundt i gata i dag! Gud så deilig! I tillegg begynte de gravearbeid, noe som var minst like etterlengtet. Så fint og ryddig det ble! :-)

Endelig !

 • 16.05.2015 kl. 12:52

Medium skal absolutt stå for styling selv, og i hans versjon av interiørdekorering - later det til at rot er inkludert ;-) Gardiner er det siste nå, og så er vi ferdig. Som noen sikkert husker har Lille to lag med tapet på sitt rom, og Fargerike klarte ikke levere New York skyline om igjen. Dermed ble det nye tapet, fra Stormo - som hadde mye bedre lagerutvalg i butikken.

Men tross at vi mangler orignalt ønsket tapet, er rommet ferdig og M fornøyd!

#hus #mamma #interiør #fototapet #mammablogg

Woho - ren og pen i morgen

 • 02.05.2015 kl. 18:42

Da er de ferdig! Kun dusjstang som må monteres men i morgen kan det dusjes!

Stadig nye funn

 • 02.05.2015 kl. 09:55

Vi finner stadig nye funn - denne gangen var det faktisk en spisestue, under alt som har stått i stua! Nå er de igang på badet igjen, deilig!

Å man oljer, maler og oljer litt til..

 • 01.05.2015 kl. 18:42

Første strøket med oljing på trappa, annethvert trinn, noen som vil gjette om jeg LEI av oppussing? Andre strøk på listene oppe venter, frister lite.... Blogging er nedprioritert når man er tre dager unna ferdigstillelse ! :-)

I følge....

 • 01.05.2015 kl. 01:21

Lille, er det vikstigste på plass :-) Disney infinity figurene :-) Vært lite blogging her i dag, skal blogge om hvorfor i morgen :-)

Manko på bad

 • 30.04.2015 kl. 14:32

Noen som vil gjette hvordan det er å være storfamilie, uten bad? :-p

1. visning av forvandling

 • 27.04.2015 kl. 20:58

Vi mangler strøm, akryl +++ fortsatt, men alt er nedvasket i 2 av 3 rom og vi fikk lov å flytte inn i kveld. WHAT A FEELING! No madrass i kveld. (de fire timene jeg skal sove, før jeg skal reise igjen... ) men uansett... Hurra.. hehe. Dette er de to rommene, som er bygget ut og gjort om. Det 3 siste rommet, står uten tapet, og skal være ferdig så fort tapeten kommer. 

Vårt rom før - her var det terrasse utenfor, den er nå bygget inn i rommene og det er delt av til to rom. Da vi flyttet inn var alt furu, ALT var furu. Veggene ble malt, men gulvene beholdt. Tanken var å pusse opp skikkelig (2011) en gang, og derfor ble bare overflater tatt i 2 etasje dengang. 

Etterhvert kommer det skap inn hit, lys og litt bilder og stæsj...

Dette er Lille sitt gamle rom, dette er nå medium sitt. Denne delen er halvparten av hans nye rom. Terrassen går ca 2,8 m videre utenfor, det er i tillegg. Lille har nå "resten" av vårt soverom + terrassen. 

Mens jeg er på jobb, skal mediapappa og Jumbo dra på Ikea og kjøpe klesskapet, så vi får unna de siste tingene :) Gleder meg. Lille skal få tv benk, nytt skap, gardiner og pynt - akkurat nå er det bare flyttet ting opp, så hun skal få sove der. 
Her kan man skimte den gamle, lille gangen vi hadde før. 

Der du ser merket som går tvers over, og i taket der panelet startet - der var gangen før :) 
Vi er så happy! Nå får vi strøm koblet opp i morgen, alt gammelt skal fjernes og de går over med akryl. 

Så skal de arbeide på taket (avdekket råte og lekkasje.. jippi) og så skal badet ut! Tjoho! 

Skal bli moro å vise dere, når alt er ferdig! 2 soverom + terrasse er nå blitt til 3 og vi er så fornøyd! 

 

#hverdag #familie #mamma #mammablogg #medialiv #pappaliv #mammaliv #barn #foreldre #hus #interiør

Husker dere?

 • 27.04.2015 kl. 18:26


Dere som har fulgt bloggen vår en stund nå, (eller de hele 3-4 ukene jeg har vært her inne) husker dere dette? Dette var den 13 April, da alt ble revet ut her oppe i 2 etasje. Vi bodde uten 2 etasje, to dager - noe som var MILDT sagt, grisekaldt... Nå er tapet kommet på hos Lille, vi venter på bestilt tapet til Medium (siden de la tapet om hverandre, i feil rom :(  ) og arbeiderne vasker som helter oppe. Jeg er spent, jeg tør ikke gå opp før de roper :) Stay tuned, for nå kommer noen bilder, av annen etasje etterhvert :) 

#hverdag #familie #mamma #mammablogg #medialiv #pappaliv #mammaliv #barn #foreldre #hus #interiør

Pip pip i feil rom

 • 26.04.2015 kl. 17:31

Fuglene er så fine! De er helg nydelige på veggen. Jeg syns så synd på han som har vært her å arbeidet i dag, alt - en hel søndag bortkastet, han må begynne all over igjen i morgen... Men fuglene er fine da!

#hus #tapet #interiør #blogg #mamma #mammablogg #mobilblogget

Vi har gulv !

 • 23.04.2015 kl. 21:50

Eller ok, definisjon - gulv har vi har hatt hele tiden. Men vi har fått nytt gulv oppå det gamle :-) Nytt, lysegrått gulv, og dører! Vi har nå 6 nye dører på plass! Ting går på frem! Selv om vi er overtid. Meeeen vi sover fremdeles på madrass, på gulvet - sammen med byggstøv....... I mengder.....

Listene er på plass!

 • 22.04.2015 kl. 22:45

Listene er på plass! Vi ligger en del dager bak skjema, men det går på frem! Gulv og lister er på plass i alle rom, bare gangen igjen. (Legg merke til hvor enkelt det er å si bare når det ikke er meg som skal gjøre det) Tapeten skal på plass i morgen, samt gulv i gang og dører! Oh joy! Gulvet er anelse lysere oppe enn nede, men det er mørkere i 2 etasje, så jeg tror det blir bra! Legg merke til hvordan jeg driter i å snakke om innredning - for vet dere hva jeg gleder meg mest til? Å sove i en seng! Skal aldri sove på madrass på gulv mer!

Its alive

 • 21.04.2015 kl. 21:22

Det var brunt, stivt, ekkelt og dødt. Et salig kaos av døde jordbærplanter. Men så.... Jeg satt å glodde ned i kasser med en gang så levende, fine planter. Innimellom alt det brune, var det jammen meg noen grønne, fine spirer mellom - jippi! Its alive! Mulig det blir jordbær :-)

Lys i mørket

 • 21.04.2015 kl. 19:30

På messen i fjor, fikk jeg med meg ett lite lys som heter Safe Candle, lukter svak vanilje og kjennes ut som stearin. Koster fra 199,- og oppover til 799,- en ganske stiv pris mao. Ett vanlig kubbelys ligger på ca 299-399,- Men jeg liker tanken! Og det er timer på de.
Men så fikk jeg tips om at Europris selger slike, ikke samme type  og sikkert ikke samme kvalitet - men lell, flammeløse lys ! 12 cm til 49,90 og 15cm til 59,90. Ai laik! Det ble med 3 store og 3 små, til samme pris som ett kubbelys fra SC i dag. Og de lyser kjempefint. De har til og med timer, noe jeg ikke forventet til den prisen. 6 timer på, og 18 timer av.
Så liker du kubbelys, men skulle hatt flammeløse, så kjøp de på Europris. :-) De flakker ikke like rolig som SC, men de er fine - og jeg liker dem for det :-D 
#interiør #hus #mammablogg #Lys #safe #mammaliv #medialiv #kos 

Siste innsats

 • 20.04.2015 kl. 23:42

Før jeg legger meg, var listemaling. Finnes det noe kjedeligere? Nye dører skal på i morgen, fra trehvit til hvite, da må all resten av furuhel**** males. Lister og karmer :-)

Fremgang!!

 • 20.04.2015 kl. 16:17

Huset går på frem! Hullet er just nu tettet og vi har fått fint vindu, de er begynt å legge gulv og det er berre lekkert!!!

Hull i taket

 • 20.04.2015 kl. 10:11

Og der var de gjennom :-) skummelt og morsomt å se på :-) Nå skal vindu inn og rommet inne blir lyst og fint

#hus #bygge #mobilblogget #mammablogg #mamma #ombygging

Vi har fått yttervegg !

 • 16.04.2015 kl. 23:01

Normalt vil ikke treverk, vinduer og isolasjon gi meg noe spesiell følelse eller glede - men akkurat nå, etter å ha vært uten yttervegg er jeg full av glade følelser. Jeg kunne satt meg med en kopp kaffe og bare nøtet synet av veggen. (Jeg har stått å beundret den i dag, men uten kaffe.. ) Følelsen av å bo i det fri, uten å ha meldt seg på Robinson eller Farmen, føltes ikke helt godt. I Robinson eller Farmen får man liksom litt tid på å forberede seg, fra utvelgelsen til at man faktisk sitter i steinalderforhold. Men det er noe med følelsen å fryse, sitte foran peisen og hakke tenner - inne, og i mellom hente seg en kopp nespresso.... hjernen klarer liksom ikke helt å tilpasse seg dette .:-p Men som sagt, yttervegg, du vakre, isolerende, fine vegg - det er deilig å ha deg på plass.....

#hus #ombygging #mamma #mammablogg #pappaliv #medialiv #mammaliv #bygge #byggepå #nyerom #mobilblogget

Dagens oppdatering på hus

 • 15.04.2015 kl. 22:10

Det går så fort på frem! Husker dere på søndag? Da var vi helt uten vegger og holdt på å fryse ihjel her inne. Nå er det tettet, rommene er skikkelig fordelt og panel er på veggene. Gipsplatene er på plass,og klare for tapet.. og jeg gleeeeder meg til å se tapeten på veggen. Og så er det listing, og gangen igjen. På fredag skal de gjenom taket på vårt rom, og lage takvindu. Gleder meg til å se ! :) Vil du se fremgangen, kan du velge kategorien "huset vårt" i høyre menykolonne. 

Jeg var faktisk ikke klar over at gangen vår var så LANG! :-p Eller huset.. gangen oppe blir skikkelig lang.. de skal rive alt tak og legge nytt over alt, nye dører og nye vegger. Det blir alt nytt her ute også. Jippi !! 

#hus #mamma #interiør #mobilblogget #ombygging #mammaliv #byggepå #nyerom #mammablogg #barn #4barn #storfamilie #medialiv #tenåring

Snart tilbake med pistolen

 • 15.04.2015 kl. 07:19

Og det smeller, dunker, hviner og bråker. Altså spikerpistol :-p Om 45 min er de i gang igjen. Dette bilde er før de kledde igjen oppe. Vil du se mer, se i kategorien "huset vårt" i høyre menykolonne

#hus #mamma #mammablogg #foreldre #interiør #bygge #mamma #mammaliv #medialiv #ombygging #mobilblogget #blogg

2 etasje tar form

 • 14.04.2015 kl. 18:36

Nå begynner det jammen å ligne på noe! Halve gangen og to rom er nesten ferdig kledd innvendig. Jeg hentet den siste tapeten i dag, skal bli så moro å se det ferdig! vil du se mer og utviklingen? Velg "huset vårt" i kategorimenyen. Den finner du i høyre menykolonne

#hus #mobilblogget #mammablogg #mamma #byggeom #interiør #husetvårt #mammaliv #hverdag #nyerom #storfamilie

Fristende !

 • 14.04.2015 kl. 13:35

Krøgenes blomster en en fantastisk fin blomsterbutikk, som ligger i inngangen til Meny. Jeg handler som regel bare her i helgene, men i dag måtte jeg hit for å finne en ingrediens til desserten. Dette møtte meg i døren. Tør ikke kjøpe, med all snøbloggingen rundt meg, men gud som jeg gleder meg til sommer nå!! Flere? 

 

#sommer #hage #blomster #mamma #hverdag #blogg #mobilblogget #mammablogg

Duften av rent tøy

 • 13.04.2015 kl. 21:47

Disse selges på kremmerhuset og jeg elsker denne varianten. Jeg har en på badet og to nede i hovedetasjen. De lukter så! godt. Har du prøvd slike?

#interiør #hus #mamma #mammablogg #hverdag #duft #detlilleekstra #kremmerhuset #medialiv

Innhold venter..

 • 13.04.2015 kl. 14:34

Nå venter både tingene og jenta på rommet sitt ! :) 
Snekkerne er begynt å bære opp panel, så nå nærmer det seg! :) Møblene og klærne til Lille skriker etter å komme på plass :) 
Converse, Canvassko, Easy Slip, Høyt skaft, Cashmere Rose / Max Collection, T-shirt, Tiger, Hvit/Neonrosa

Rom reis deg...

 • 13.04.2015 kl. 14:15

Wow, dette møtte meg da jeg gikk opp i 2 etasje nå. Fantastisk! De jobber som helter. Jeg føler det er varmere allerede - føler, det er ikke det :-p

Dette rommet er dobbel så stort, fordi det går inn til høyre også :-)

Den romantiske hulen med åpen himmel! Tja jo man må nesten forskjønne fakta litt. Dette er nemlig mediaforeldrenes nye rom. Det kommer stort takvindu inn her. Så neeeesten sant, det foregående da... :-)

#mobilblogget #blogg #hus #nyerom #mammaliv #mamma #pappaliv #mediahuset #mammablogg #hverdag #interiør #barn #storfamilie

Sol ute - kaldt inne

 • 12.04.2015 kl. 10:43

Det er faktisk begrenset hva byggplast isolerer :-p Men se så lsngt de kom på en dag, i går. Fantastisk?

#mobilblogget #hus #bygge #nyerom #mammaliv #pappaliv #familie #barn

Sommerfeeling

 • 11.04.2015 kl. 17:45

Blar litt i bilder fra i fjor sommer. Slik så/ser det ut, utenfor på fremsiden med bilparkeringen, etter at vi lagde ny platting foran huset. Huset er jo nå grått men det var "skikkelig sørlandsrødt" før. Jeg gleder meg så vanvittig til krukkene kommer frem med blomster i, igjen og vi kan sitte ute i solgrader. Putene er satt ut allerde nå, vi tok dem ut i går - men det er for kaldt å sitte der. Vi drakk kaffe på "trass" der i går, men tror vi venter litt. Nå stakk snekkerne hjem. LANG dag på de - 08 til 1740. Det er imponerende. 

Unnskyld, men kødder du med meg? NÅ KOMMER SOLA FREM! Fytti grisen.... det var noe snakk om karma, fra min side før i dag.... *grumph*

 

#hus #bygging #mammaliv #familie #mediakaos #utbygging #blogg #canon #foto

Hurtig fremover...

 • 11.04.2015 kl. 15:10

De jobber utrolig fort og det går fort fremover. Effektiv gjeng som virkelig står på! Ai laik!

 

#hus #bygging #familie #merplass #mammaliv #4barn #mobilblogget

Ops, der røk halve huset!

 • 11.04.2015 kl. 12:19

I dag er det full aktivitet i 2 etasje! På 4 timer er hele fronten til 2 etasje fjernet. Det ser helt absurd ut! :-p Nå skal de kle igjen, og så skal ny vegg opp på mandag. Vi fryser halvt ihjel hele gjengen her, utenom de i kjelleren, der er det godt å varmt :-) Jeg er så spent på hvordan dette blir til slutt - 3 snekkere er i full sving her nå. Innbiller meg at det hadde vært noe bedre temp her inne, med sol ute - men det er vel typisk flaks eller? Karma - det har vært over en uke med sol og mange titalls grader - åpne huset, regn og kaldt! Jatta! Vurderer å fyre, det må da bli nok trekk i dag - med åpent hus. Hehe.... 

 

#ombygging #hus #interiør #bygge #nyerom #åpenthus #snekkere #utvide #4barn #hverdag #mammaliv

mediakaos

Arbeid og hverdag forenes i herlig hverdagskaos = MediaKaos. Kaoset er en familie + 1 rampete hund & 1 lat katt.

Siden jeg arbeider med håndarbeidsmagasiner, bærer bloggen preg av det. Jeg startet å blogge i 2007, en ren håndarbeidsblogg - med lukket privatdel. Etterhvert begynte jobben og flyte mer og mer sammen med hverdagsblogging, og alt ble slått sammen. I 2015 ble bloggen flyttet over til blogg.no

Profilbilde: ©Fotograf Mona Hauglid


Alle bilder som ikke er merket med annet, tilhører MediaKaos. Bruk og kopiering skal avklares med meg.

Snarveier:
Giveaway & Konkurranser
How to/Sy & Strikk
Oppskrifter mat
Syskoler AOH
Strikkeskoler AOH

Du finner flere kategorier i rullegardinen lenger ned på siden, og noen hurtiglenker øverst på siden.
Lik på Facebook
Lik på Facebook

SNAPCHAT: mediakaos
Søk i bloggen


Mitt kamerautstyr:
Canon G7X

Canon 7D Mark II

Canon 100D

Canon Legria Mini

Optikk:
Canon EF 85mm 1.8 USM
Canon EF 40mm F2.8 STM
Canon EF-S 55-250mm f:4-5,6IS
Canon EF 35mm 1:2
Sigma 17-50mm F2.8 EX DC OS
Sigma DC 18-125 1:3,5-5,6 HSM

Blitz:
Canon Speedlite 580EX II

Symaskiner:
Maskinene er ikke sponset eller under noen form for "avtale" eller sponsing

Maskiner nå:
Bernina B780
Bernina B560
Bernina 330
Babylock Enlighten
babylock Ovation
(Singer sveivemaskin)
Brother Scanncut 900

Tidligere maskiner:
Bernina L220 Cover
Juki MO-1000
Bernina 1150 MDA
Bernina 215
Bernina 550QE
Babylock Enlighten
Brother Covermaskin
Husqvarna Viking Ruby DeLuxe
Janome coverPro CPX
Janome 350E
Singer Quantum Stylist 9960
Husqvarna Viking H|Class 600E
Husqvarna Viking Designer Ruby
Pfaff Creative 2058
Pfaff Creative Vision
Bernina Aurora 440QE
Elna 8300
Babylock Evolve Wave
Janome MB4
Bernina 1300MDC
Janome Decor Computer 5200
Janome Decor Computer 4100
Pfaff Creative 2170
Babylock Evolve uten wave
Janome CoverPro 1000
Yamata Overlock
Bernina Bernette 55

Tips og råd - Janome CoverPro ligger i den gamle bloggen.


Følg meg via:
Follow
toppliste for bloggere - ToppBlogg

Instagram: @toneirena


Reklame


Personlige merkelapper til håndarbeidet
Söker du namnband namnlappar, då skall du besöka labelsandribbon.se

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - Diverse tilpasninger, header og moduler av Mediakaos