hits

Snørr og jobb...

 • 31.08.2017 kl. 21:36

Midt i snørr og lett feber, og en HAUG med jobb og jul - tittet jeg innom TedXArendal sine websider. Og jeg må innrømme - det ER litt gøy å få lov og være en del av dette fantastiske mediateamet! En aldri så liten ære faktisk... Skal du følge med på TedX helgen 8 september? Om du ikke har sett programmet enda, så ta deg en tur på web og sjekk det ut ! Det er mye snacks der! 

De siste to dagene har vi hatt besøk av det skjønneste paret fra Sverige, Japp - Lillebror og Bodil har vært her, HER - hos oss i lille Arendal! Lillebror feiret sin 50 årsdag med oss, så det er ikke bare TedX som føles som en ære i dag, men også det at de ville feire med oss! Kake, gaver, god mat, vin - alt som seg hør og bør, når man skal feire en flott mann. Utrolig takknemlige og rørte, over at de valgte å være disse dagene med oss her. 

Det er lite blogging om dagen, mest på grunn av mye jobb. Julemagasiner, magasiner ellers - TedX, snørr, nevnte jeg snørr? Den ene etter den andre faller ned i lett feber, huepine og snørr her. Som MP sier, kilovis med snørr... hahaha, dog tror jeg ikke det helt stemmer. Men vi er ikke alene, stakkars Bodil var også ganske tett hørte vi :) 

Helgen ble tilbragt i Gøteborg, Sy og hantverksmessan - AOH hadde stand, og min svenske kollega var på plass. Eller.. nei det var han ikke, da vi kom. Men han kom etterhvert. :p Skal blogge mer og vise litt bilder fra messen senere. Men en ting er sikkert, jeg likte denne bedre enn Stockholmsmessen. Men helt klart.. ingenting slår vår egen messe, selvfølgelig :-p 

Festivalliv

 • 26.08.2017 kl. 08:37

For oss i håndarbeidsbransjen brukes kanskje ordet festival litt annerledes enn noen andre. Sy og hantverksfestivalen i Gøteborg er startet, og jeg er på plass i byen. Hobby, strikk og sy - alt på ett sted. Det er jo bare 3 uker siden jeg var her sist, og da var jeg ikke innom noen butikker her i Gøteborg. Så dette blir moro!

Har du lyst å bli med på messe, så følg med på Snap :)

De siste dagene har gått mye i jobb og maling. Begge gangene hos oss har fått en facelift og jeg har kost meg med å pusse opp.

Håper du får en flott lørdag !

Gyldendals høstlansering

 • 17.08.2017 kl. 17:14

Det er den tiden på året - Gyldendals høstlansering og nye bøker presenteres. I år har ikke vi/jeg noe bok i katalogen, men det er utrolig morsomt å være med på lanseringsfest.

Kjente og nye bekjente treffes igjen, og det er utrolig gøy å være en del av dette. :-)

Høytlesning fra nye bøker, og presentasjoner - spennende! :) og for de som Iiker det... en liten smule kjendisfaktor :-)

Bildets makt - pai!

 • 16.08.2017 kl. 19:58

Jada, det er noe så interessant som middagen vår, du nå ser på! Jentene elsker pai, og siden vi voksne (tenåringen er visst voksen) så da ble det enkel middag i dag. Denne paien er superenkel å lage... Du kan enten lage en enkel paibunn:

 • 125 g smør
 • 200 g hvetemel
 • 2 ss vann

SLIK GJØR DU

 1. Kna hvetemel og smør sammen, tilsett kaldt vann og bland det godt til en jevn deig. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter.
 2. Trykk deigen ut i en paiform og prikk den med en gaffel. Forstek bunnen på 200 °C i 12-15 minutter til den er litt gyllen.

Fyll:

 • 3 egg
 • 3 dl fløte
 • salt og pepper
 • 1 brokkoli i små buketter
 • 1 pakke smårettskinke
 • 150 revet Jarlsberg
 • 150 gram baconterninger

Ha revet Jarlsberg først, i bunnen. Legg over brokkoli og skinke (du kan ha litt vårløk i, om barna liker det) Bland fløte, krydder og egg sammen og hell det over. Strø så baconbitene over paien til slutt. Sett i ovnen på 200 grader - midt i ovnen, i ca 35 minutter. La paien hvile etterpå. 

Voila  ! Fikk du lyst på pai nå? For å gjøre denne oppskriften enda enklere, går du til butikken og kjøper Tine NÅ ferdig paibunn! :D 

Sola skinner faktisk her, det er litt vind men ikke verre enn at man aner sensommer og 17 grader. Jeg bør egentlig gå ovenpå å begynne pakking, da jeg skal innover til Oslo i morgen. Da er det nemlig Gyldendals høstlansering, og jeg skal innover å treffe alle kjente (og ukjente) Julefest, sommerfest og høstlansering er de 3 store, morsomme arrangementene som er i Gyldendals regi, der forfatterne deres inviteres. For hver gang blir det mer og mer morsomt, da man kjenner igjen folk - og blir mer og mer inkludert i gjengen. Artig! 

Fremover blir kjempespennende også, i forhold til Gyldendal, magasinene og mer.. men det kan jeg ikke si mer om før senere :p 

Håper alle har hatt en fin dag! 

Design by me - kreativ messe!

 • 16.08.2017 kl. 10:51

Den 22 -24 September, arrangeres Design by me for første gang i Lillestrøm (Norges Varemesse). En hobbymesse, med stort sett alt innen hobbykategorien. Bake, sy, strikke, scrapping, perler, glass, you name it! Denne messen har jeg tro på! Jeg skal selvfølgelig dit med jobben, og som tidligere år (Juleexpo) skal vi være med på workshops og annet gøy! 

Har du lyst å ta turen? 

Billetten koster normalt 150,- ved å trykke HER, kan du forhåndskjøpe billetten til 90,-

Det er allerede mange som følger meg på FB, snap og her i bloggen som har skrevet at de skal komme innom å hilse på... og DET, er så kult, gøy og alle synonymer som tilhører. Det er noen som har spurt på snaphat om Jølle og jentene skal være med :) Jølle får ikke lov å være inne i messehallen, og jentene må nok dessverre være bli hjemme. Ellers, hadde kanskje ikke det vært så dum ide, og få de til å selge abonnement. Er det en ny greie kanskje? 

Men man vet ikke, plutselig ser dere kanskje Knøtta og Lille surre rundt der inne. Det er hvertfall ingen tvil, dette er en messe Lille hadde elsket! :) 

Mer info kan du finne ved å gå til www.designbyme.no

Håper vi sees! 

// REKLAME // 

Scanncut Foil Kit

 • 14.08.2017 kl. 16:54

For å kunne bruke Scanncut Foil kit, må du har kjøpt kit med tilgangskode. Denne aktiverer du inne i din profil, i Scanncutcanvas. Altså, må du ha en konto for å kunne legge inn dette. Under tutorialsene her i bloggen, finner du hjelp til det. 

Første tips!  Jeg ser mange bruker limspray, når de mener mattene ikke kan reddes mer. Sjekk tutorialen om hvordan du renser matten, før du sprayer ned. :) Ved foil og tykk papp, bruker jeg magic tape. Den hvite tapen som kan fjernes lett uten spor. Det er bedre enn å lime ting til matten, som du også da risikerer blir ødelagt, når du skal løsne det. Mine matter har god limeevne enda, men jeg bruker tape for å være helt sikker, på disse type prosjektene. Jeg har tatt utgangspunkt i et prosjekt som ligger ute på Scanncutcanvas nå... Som alt annet, er det veiledning og filer tilhørende prosjektet. 

Siden jeg har valgt å bruke malen til SNCcanvas, må jeg ha ut kortmalene. Dermed henter jeg de, ved å trykke på SVG knappen, velger først matte A - og skjærer den ut ! 

Så skjærer jeg ut den andre filen, matte B - og så er jeg klar til å lage selve foildesignet. 

Det jeg har valgt å gjøre annerledes, er å bruke andre motiver. Pass på at du innstiller til riktig str på arket, om du bruker en spesiell størrelse på det du skal foile. Det gjør du i Scanncutcanvas, FØR du sender designet til maskinen din. 

Når det er gjort, velger du design og plasserer det godt innenfor rammene. Det kan du gjøre på øyemål, eller du kan bruke align funksjonene. Husk bare da på, å markere alle de detaljene du skal ha plassert. 

Når du har aktivert foilkitet, åpner det seg også en ny valgkasse i SNCcanvas bildet ditt. I denne kan du velge foilbilder, som er tilpasset bruken. Jeg velger her 3 design, og putter de inn i hjelpefirkanten. Denne firkanten, sletter jeg etterpå, og så velger jeg group til slutt. 

Etterpå sender jeg det til maskinen, du gjør det enten trådløst eller med USB, alt avhengig hvilken maskin du har. Så scanner jeg matten, for å være sikker på at mitt rosa kort, ligger riktig i forhold til der hvor det vil bli foilet. 

For å få opp de to valgene jeg har under nå, skal du ha gjort følgende i scanncutmaskinen din. Gå til innstillinger -> velg premium functions -> foil - aktiver. Du er nå klar.... 

Velg så GLUE, den vil nå tegne opp motivet for deg. Her vil du også få et valg, som ber deg velge hvilket nivå limstiften din er på. Er den ny, lar du dette valget stå. Er den brukt, justerer du likt på maskinen og hva som viser på strekene - på limpennen din. 

Du kan se denne lille filmsnutten om du vil - for å se hva som skal skje nå:

 


 
 

Bytt nå ut limstiften med den lille grå dingsen/proppen som følger med i kittet. HUSK å sette korken på limen! 

Sett så i holderen igjen, og legg over foil - ønsket farge. HUSK og legge over den blå plasten, som følger med i kitet. Fest denne gjerne med noen ekstra biter magic tape, da denne er glatt!!!!! 

Voila! Det følger med en liten gummbit, denne skal du forsiktig dabbe over designet, slik at rester og biter forsvinner. IKKE gjør det hardt eller mye, da løsner du mer enn du ønsker. 

Lykke til ! 

// INNEHOLDER REKLAME, SPONSEDE PRODUKTER // 

Mer trusesøm....

 • 14.08.2017 kl. 14:58

Når Knøtta har fått nok truser, hva gjør man da - når man fortsatt har lyst å sy flere truser? :-p Jo, da er man heldig nok, til at en venn bestiller noen til datteren.. :-p Så dermed fikk jeg sydd 4 truser til - og det er så moro! 

Men denne gangen skal jeg innrømme at 50% kom fra rester, og resten ble rester. Men, likevel er det litt moro å nå være tom for de små restene, som jeg har tenkte.. tja.. kaste eller beholde? Når man kommer opp i str 9 år, er det klart at det krever litt mer stoff - og til meg selv også, men dog - er det mindre enn de fleste andre prosjektene. 

Det har vært en vanvittig pågang av spørsmål etter de ferdigbrettede trusestrikkene jeg bruker. Jeg kjøper mine direkte fra Danmark - Jydsk Stoflager, og er du ved Legoland, er det ca 30 min derfra. De selger til private, direkte fra butikk, men sender ikke til Norge. Jeg vet at sysiden.no har samme type strikk, da de får varer fra Jydsk. Er det noen stoffer du liker her i bloggen, er det stor sjans for at du kan finne de igjen i nettbutikken til Tonje Stoff og Symaskiner. 

Er du forbi Midt Jylland, feks Legoland i høstferien eller noe - så prøv å legg turen innom Erik og Jydsk, det er absolutt verdt et besøk. Både prismessig og utvalg. En fantastisk service får du med på kjøpet, både av Erik og pikene hans. 

// REKLAME // 

Hvordan sy truser....

 • 09.08.2017 kl. 21:31

Tenkte jeg skulle vise nøye, hvordan du syr truse. Her har jeg skjært ut deler til en barnetruse i str 9 år. Mønster finner du på nett som PDF, eller i bøker eller som jeg - i et eldre Alt om Håndarbeide magasin. 

Du trenger noen rester av bomullsjersey, som du skjærer/klipper ut i følgende deler: 

 1. Frontstykke
 2. Bakstykke
 3. 2 skrittdeler (2 like deler) 

I tillegg trenger du trusestrikk, av et eller annet slag. Det finnes mange varianter, og mange bruker også bare tynn elastikk, som de syr på innsiden av stoffet. 

Legg den ene skrittdelen rett mot rett, til front eller bakstykket. Skrittdelen er normalt smalere i fronten, enn bak, så slik kan du enkelt se hva som skal hvor. Jeg begynner med bakstykket - dermed går bredeste delen av skrittstykket, mot bakstykket på trusen. 

Samtidig legger du den andre skrittdelen rett, mot vrangsiden av bakstykket. SE BILDE. Slik at du har en "sandwich" med bakstykket i mellom. 

Sy delene sammen, enten med sikksakksøm, eller overlock. Jeg syr alltid skrittsømmene sammen med overlock - men bruker vanlig maskin på resten. 

Nå skal det se slik ut. Du har en søm. Er du nybegynner og syns 3 deler er mye i starten, kan du tråkle to lag først, og så det 3 laget til slutt - før du syr alt sammen med skikkelig søm. Husk da å fjerne tråkletrådene etterpå. 

Nå kommer den morsomme delen :) Rull bakstykket (eller fronten om du begynte med den) mot skrittsømmen som er ytterlaget. Altså... den delen som ikke skal være inn i trusa, men utvendig. Da skal det se slik ut! 

Så legger du frontstykket i mitt tilfelle, rett mot rett til skrittdelen. Slik at du har delene liggene som på bildet under. 

Så tar du den andre skrittdelen som "lå igjen" og trekker over til de andre delene. Dermed har du nå en rull med 3 deler. Syns du dette er vanskelig å montere i en søm, så kan du tråkle her også. 

Sy de tre delene sammen! Som du ser, fester jeg den ene enden, og så syr rett over mot klypen... 

Når du er ferdig, har du nå en rull som ser slik ut, som er festet i begge ender. Ser nesten ut som en serviettring? :) 

Så vrenger du rullen, logisk kan dette bare gjøre på en måte - så det får du til ! :) Da får du et stykke, som ser slik ut, SE BILDE. Du er nå klar til kanting. 

Jeg bruker sikksakk til alle kantene. I og med at jeg har ferdigbrettet trusebånd, syr jeg alt i en søm. Er dette skummelt, så start med sikksakk fra vrangsiden først, brett og så fest båndet fra rettsiden med sikksakk, etterpå. 

Begynn med kanten som går langs bena, SE BILDE UNDER. Når du syr denne kanten vær obs på å trekke litt i strikken, slik at trusen får hold. Spesielt viktig i livet. 

Her er begge sidekantene ferdig... 

Så kommer nok noe som er smaksfordelt.. jeg syr sidesømmene med sikksakk. Jeg går ikke tilbake på overlocken, men bruker sikksakk til å sy sammen med. Som du ser under her. Renklipper og syr en stikning etterpå, for å få bedre holdbarhet, samt at kanten blir liggende nede og ikke klø/plage huden. 

Så syr jeg kanten oppe, den som går rundt i livet. 

Når livet er kantet ferdig, syr jeg sammen den siste kanten. Med denne metoden blir den ene råkanten dekket av kantbåndet. I den andre sidesømmen, fester jeg merkelappen - på utsiden av trusen. Det er for at det ikke skal være noe lapp inni som plager. Alternativt er jo å kutte ut hele lappen, om man ikke vil ha/har lapper. 

Syr så en siste stikning.....

Og du er ferdig ! 

Det er utrolig gøy! Masse lykke til ! 

Truser, perfekt for restesøm

 • 09.08.2017 kl. 14:47

Å sy truser er mye enklere enn man skulle tro! Det er perfekt restesøm, og har du småstykker du ikke vet hva du skal bruke til, mål og sjekk om du kan få ut en truse av det. Bruker du string, trenger du enda mindre stoff :-p Men i dette tilfellet, skal jeg sy vanlig truser, til Knøtta. Noe her er rester, og noe skal jeg innrømme "ble rester"... :-p 

Mange skjærer, istedenfor å klippe - jeg gjør ca 50% / 50%. Men når jeg skjærer trusene, bruker jeg den lille Fiskarskniven. Den er mindre i bladet og enklere å styre på detaljer. 

 

Jeg har to typer trusestrikk. Den ene er med blondekant som ruller seg, og den andre er en slags liten picotkant. Jeg bruker mest den med picotkanten. Den er ferdigbrettet og har myk innside. 

Moro ! :) 

Lyn & Torden

 • 08.08.2017 kl. 15:11

 

Det har nok de aller fleste hørt om, men har du hørt om filmen Lyn & Torden? En koselig animert film, om en liten pus som får nytt hjem - men ikke uten litt komplikasjoner! :D 

Stoffet fant jeg på Ohlssons Tyger i Linköping. For de som vil se hvilke butikker jeg var innom der, kan du se HER. Det var faktisk den eneste meteren jeg kjøpte, i hele Linköping. Dog ble det jo noe både før og etter :p Men det er ikke så verst at jeg fikk sydd noe av den, så fort etter kjøp! For det er nemlig ingen selvfølge, når det kommer til meg! :) Lovestoffet på ermene er fra Skroten i Kinna, innlegg fra det besøket finner du HER. Vinylen er fra Vinylhobby.no 

Det er utrolig moro å sy selv. Man kan kombinere, pimpe og få et unikt plagg - helt utav fantasien. Som knøtta sa i går da hun la seg: ingen andre i hele verden, har helt lik pysj som meg. Og inntil videre, stemmer nok det. Det å finne kombinasjoner og sette sitt eget preg på ting, er ren lykke :) Så kan man jo også unnskylde, at man stadig drar nye metervarer i hus ................. 

Pyjamagirls

 • 07.08.2017 kl. 22:44

To veldig fornøyde jenter i nye pysjamaser. Det er utrolig gøy å sy, når mottakelsen blir så enestående :-)

Pimp My pyjamas

 • 06.08.2017 kl. 10:39

Enhver anstendig (og ikke anstendig?) må pimpes? Scanncuten er selvfølgelig med til Stockholm og både nattkjole og nattrøyen fikk pimpet seg litt i dag :-)

Jeg har noe aldeles for vilt med støv på matten min... så den fikk gjennomgå en runde med vask før jeg satte i gang

Vinylen er fra Vinylhobby (reklame) og stoffene fra bloome Copenhagen/Stoffbutikken. Ribb og prikker er fra Lillestrøm sysenter og Jydsk stoflager

Mange meter....

 • 05.08.2017 kl. 23:15

Mange meter er blitt sydd i dag, om meter med stoff er fakta er jeg ikke helt i tall på, men iallfall tråd! 7 plagg er ferdige, trøyer, pysjer+++++ og mange av stoffene er fra innkjøp gjort på turen nedover hit

Det er utrolig gøy å kunne sy med andre igjen. Det er ikke mange gangene jeg får vært med som deltaker på slike ting, der jeg kan la jobb ligge mer eller mindre til siste dagen - eller må reise igjen kort tid etterpå.

Øynene er slitne og jeg tror snart jeg skal krype under dyna. Sove til durende symaskiner, må være like bra som gårsdagens utsikt :-)

Sove i paradis

 • 05.08.2017 kl. 06:25

Å sovne med stoffer på alle kanter og våkne til samme synet, må vel kalles å sove i paradis? I går ankom jeg Bodil og Lillebror, de herlige menneskene bak B,wear

Ferden går i dag til Lagga der vi skal sy i to dager. Bilen er jo full i stoffer, så det skulle gå greit å finne på noe der :-) Inspirerende og moro når man får bli med på slike treff.

Det er litt over ett år siden jeg lå her sist. Tiden flyr og på det året, kjennes det ut som jeg har kjent de hele livet og ikke minst opplevd utrolig masse - sammen med de. Mange kurs er holdt, og mange mil er kjørt. Tenk at disse to kjører seks timer hver vei, hver gang de kommer til Norge! Vi er veldige som får lov å "låne" de :-)

Og selvfølgelig, som alltid - la jeg meg stappmett og lykkelig :-) Men nå, er det frokost og en kjøretur som teller....

Linköping & håndarbeid

 • 04.08.2017 kl. 11:11

Det er kanskje ikke garn man tenker med en gang, når man ser denne gangen.. og jeg var litt skeptisk på vei ned....

Men det åpenbarte seg faktisk en butikk der nede. En litt begrenset, liten men dog strikkebutikk. Den ligger rett ovenfor kirka og lille torvet. Du må se nøye etter, for det er bare en dør... :-)

Litt lenger oppi gata ligger Ohlssons tyger. Her hadde de sluttsalg og 50% på alle salgsvarer. Jeg endte med 1 m, kun 1m! Ikke verst????

Enda litt lenger opp mot store torvet, ligger En liten koselig garn og brodeributikk. De butikkene jeg har vært innom, har rikt utvalg av Vikinggarn og Sandnes. Det varierer litt om de har noe "ukjent spennende". Men det er godt mulig å finne noe snacks i disse butikkene :-)

Om du går nedover i gågatene igjen, i samme retning som du kom fra - bare via gågaten, kommer du til symaskinhjørnet. Her gikk jeg ikke innom, men her var det maskiner! Alle merker og tydelig et serviceverksted :-) Det skulle også være en Husqvarna butikk, men den stod "lukket permanent" på.

Eller var det to butikker til. Tygdrömmar hadde jeg veldig lyst å besøke, men de var midt i flytting og åpnet ikke igjen, før om to uker. Men er du i området så besøk denne, de har rikelig utvalg og en del trykk som vi kjenner igjen fra Norge, til en hyggelig pris. I tillegg har hun en del som ikke vi så enkelt får tak i...

Tygriket - ligger også i sentrum, men det er en ganske så "standard" butikk, så jeg droppet den til fordel for å kjøre videre. Men den er også fin å besøke, om du bare snuser rundt og har god tid :-)

Vær obs på at Tygdrömmar har ny adresse, om du skal besøke de.

Nå går ferden innom Söderköping, noen som klarer gjette hva jeg skal innom der? :-)

Gøteborg og Kinna

 • 03.08.2017 kl. 10:33

Ingenting er som et flyttbart kontor. Litt jobbing og oversettelser før bilen skal trille ned mot Kinna.

God mat og drikke i går kveld, ble det eneste jeg rakk før kvelden var faktum. Etter 46 mil var det kanskje like greit :-) Scandic no25 er et lite og koselig hotell, grei beliggenhet men man blir litt usikker på om man har kommet riktig, når man svinger inn :-p Veldig god frokost og fine rom!

Nå går veien straks mot Kinna og Skroten!

Ps. Er du stoffgal evnt bare litt over middels interessert, så kan du følge med på Snapchat. mediakaos

Kreative barn...

 • 01.08.2017 kl. 07:02

Lille er like opphengt i mosegummi som meg, og da en svær pakke med mosegummi kom på døren - MÅTTE det testes ut. I tillegg elsker hun den store lagekassen som jeg har på kontoret, så et besøk der, er ofte attraktivt. 

Det er utrolig moro å se hvor kreative de små kan være, og hvilken glede de finner i å lage ting. Begge jentene er glade i å lage ting, men Lille spesielt ser muligheter i alt. I fjor ønsket hun seg pappesker til bursdagen - jeg tuller ikke.. hehe. Det ble hus til Milo bl.a

I morgen er det å pakke bilen igjen, for 5 dagers reise. Turen går til Sverige, innom diverse byer, det blir maraton - med 4 byer på 5 dager :p 


 

mediakaos

Arbeid og hverdag forenes kaos = MediaKaos.

Jeg arbeider med håndarbeidsmagasiner, og dermed bærer bloggen preg av det. Jeg startet å blogge i 2007, en ren håndarbeidsblogg - og med en lukket privatdel. Etterhvert begynte jobben og flyte mer og mer over hverdagsbloggingen, og det hele ble slått sammen. I 2015 ble bloggen flyttet over til blogg.no

Profilbilde: ©Fotograf Mona Hauglid


Alle bilder som ikke er merket med annet, tilhører MediaKaos. Bruk og kopiering skal avklares før bruk.

Snarveier:
How to/Sy & Strikk
Oppskrifter mat
Syskoler AOH
Strikkeskoler AOH

Du finner flere kategorier i rullegardinen lenger ned på siden, og noen hurtiglenker øverst på siden.

Instagram


Søk i bloggen


Mitt kamerautstyr:
Canon G7X

Canon 7D Mark II

Canon 100D

Canon Legria Mini

Optikk:
Canon EF 85mm 1.8 USM
Canon EF 40mm F2.8 STM
Canon EF-S 55-250mm f:4-5,6IS
Canon EF 35mm 1:2
Sigma 17-50mm F2.8 EX DC OS
Sigma DC 18-125 1:3,5-5,6 HSM

Blitz:
Canon Speedlite 580EX II

Symaskiner:
Maskinene er ikke sponset eller under noen form for "avtale" eller sponsing

Maskiner nå:
Bernina B560
Bernina 330
Babylock Enlighten
babylock Ovation
(Singer sveivemaskin)
Brother Scanncut 900
Brother Scanncut 700

Tidligere maskiner:
Bernina B780
Bernina L220 Cover
Juki MO-1000
Bernina 1150 MDA
Bernina 215
Bernina 550QE
Babylock Enlighten
Brother Covermaskin
Husqvarna Viking Ruby DeLuxe
Janome coverPro CPX
Janome 350E
Singer Quantum Stylist 9960
Husqvarna Viking H|Class 600E
Husqvarna Viking Designer Ruby
Pfaff Creative 2058
Pfaff Creative Vision
Bernina Aurora 440QE
Elna 8300
Babylock Evolve Wave
Janome MB4
Bernina 1300MDC
Janome Decor Computer 5200
Janome Decor Computer 4100
Pfaff Creative 2170
Babylock Evolve uten wave
Janome CoverPro 1000
Yamata Overlock
Bernina Bernette 55Følg meg via:
Follow
toppliste for bloggere - ToppBlogg

Instagram: @toneirena


Reklame


Personlige merkelapper til håndarbeidet
Söker du namnband namnlappar, då skall du besöka labelsandribbon.se

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - Diverse tilpasninger, header og moduler av Mediakaos