hits

2016 er straks over..

 • 31.12.2016 kl. 09:52

Dere som har fulgt meg noen år, vet at julen er en tid jeg ikke blogger så mye! :) Delvis fordi julen er en friperiode fra jobb, og fordi jeg legger ned tid i familie - og ikke foran skjermen :) Men! Dere er jo en del av "livet" dere lesere også, så litt må man jo innom. 

Snart er 2016 over, og med alle sine tanker og prosjekter. 2016 har vært helt vanvittig reiseår - og jeg har vært både i inn og utland, og utallige timer og døgn, sammen med dere der ute. I høst/vinter har jeg vel ikke vært så langt ifra, å tilbringe flere timer med dere håndarbeidsglade mennesker - enn familien. 

2016 ble avsluttet på en fantastisk måte, eller ikke helt riktig - men romjulen, ble avsluttet fantastisk. Unni, som jeg har blogget om før, damen bak http://magiskliv.blogg.no, en sprudlende, nydelig dame - har hatt sin egen award runde. Du kan lese mer om de 21 flotte nominasjonene hun gjorde, i bloggen hennes. 

Ikke bare ble jeg kåret i en av kategoriene, men jeg fikk jammen meg også en overraskende kategori! Årets moteblogg! Jeeze, var min første tanke! Jeg som knapt skriver om dagens antrekk eller shoppingslister. Men så leste jeg begrunnelsen, og vet du.. jeg ble utrolig rørt.. Her er hva Unni skriver: 

Årets Moteblogg
Den første prisen går til ei dame som har utmerket seg på mange vis. Hun har en flott og allsidig blogg. Skriver godt, og brenner for mange tema. Hennes bilder og illustrasjoner er med på å løfte bloggen og leseropplevelsen. Men selv om hun skriver brennende hett noen ganger om viktige og samfunnsengasjerte saker, er det likevel klær som er hovedtemaet og den røde tråden gjennom bloggen hennes!
Og det er kanskje nettopp tråd som er det store hintet for å presentere hvem denne damen er.
Søm, stoff, knapper, garn, strikk og flere bøker på trykk innen temaet... Super Mario, Disney, dyr, biler... Denne damen gjør og kan alt innen det å skape og lage nye klær for egen hånd!
Og i mitt syn er dette den beste mote som finnes, nemlig den vi skaper selv med vår egen kreativitet. Det at vi deler samme syn på mye, har samme humor og en del lik smak OG meninger, er selvsagt også med på å gjøre denne bloggen, og denne damen til en vinner!

Kjære Tone Irèn og bloggen: mediakaos.blogg.no.. Gratulerer med å kunne smykke deg med utmerkelsen: Årets Moteblogg hos Magisk Liv`s Blog Awards 2016

Er det mulig? Se så flotte ord om både meg og det jeg driver med. Det er fantastisk ! Og jammen fikk hun meg til å passe inn i kategorien mote, på en flott måte. Tusen takk Unni, for flott kåring - dette var en flott avslutning på 2016 ! 

*******

Jeg håper at dere alle sammen får en flott inngang til 2017! Året som gikk har vært et spennende år, og det har flydd avsted. Jeg ser mange lager "kavalkader", noe jeg ikke har tid til - men anbefaler deg å surre litt rundt i kategoriene her i bloggen om du vil se litt bakover på året vårt. 2017 ser ut til å bli et like spennende år,  noe vi alle ser frem til - både jobbmessig og privat. 

Aalborg i vinden

 • 21.12.2016 kl. 12:43

Det blåser noe helt grusomt, noe vi med skrekk - tenker til båtturen i morgen. Men men den gang da 

Nå er det full førjulskos  i Aalborg med både kafekos og shopping.

Det er noe spesielt med stemningen her nede før jul. Jeg får mer julefølelse  enn julestress, og det er en annen ro.

Jentene nyter livet og med sitt litt merkelige forhold til Danmark- håper de at de alltid skal kunne reise ofte med på jobb hit. Mens andre forbinder DK med sommerferie og legoland, tenker jentene på shopping og bli med på jobb. ;) Håper alle har en fin start på skoleferien.

Med hue under armen og hjernen i bind....

 • 20.12.2016 kl. 19:09

Det er så irriterende å ikke huske nøyaktig, hvor man parkerte bilen i p-hus! Og når man endelig finner bilen, så virker ikke nøkkelen. Man trykker og trykker med julegaver lastet, og begynner å uttale ord som ikke hører julefreden til. Den grå, møkkete MB'en foran meg nekter å låse seg opp. Etterhvert kommer en reddende engel...

...og lurer på om det er min Nissan som lyser av og på bak meg... stemmer det, jeg byttet bil i forrige uke....

"En god latter forlenger livet", dagens gode gjerning er å ha  bidratt til flere livsforlengelser i dag...

Det er godt vi er godt ombord i båten, på vei til Aalborg. Med riktig bil 😂

En rar uke...

 • 20.12.2016 kl. 09:41

Det har vært en rar uke! Den startet med besøk hos NRK P1+ med en morgensnakk om boken og søm. Utrolig artig å være med på. Jeg har vært i studio mange ganger før, da jeg drev med politikk- men den gang talte man andres sak. Nå sitter man liksom "alene" og litt sårbar, fordi man har ikke ferdige svar. De må komme fra eget hode 😂

Det har vært så mange hyggelige tilbakemeldinger etter programmet.  Jeg visste ikke at så mange fremmede hørte på 😉 artig å få masse hyggelig respons. 

I dag er siste skoledag. Huset ble ryddet i går kveld og jeg sitter nå på gjør siste innrykk med jobb, før man får ferie! Jentene hentes på skolen og så farer vi faktisk en kjapp førjulstur over dammen. ☺ Jeg elsker julemarked og stemningen i Danmark, har du vært der i førjulstida?

Broomelig dårlig tid

 • 15.12.2016 kl. 09:25

En liten, nei stor datamaskin på hjul er ankommet gården. Bklassen ble levert i går og den nye er nå på plass. Det er rart å kjøre annen bil, med så mye nytt og annerledes i. En liten datamaskin, det føles hvertfall slik. Når bilen både kan parkere helt alene og gå på Facebook.  Da er det vel blitt en trillende data?

Feiring av Lille er over og x antall møter og juleavslutninger nærmer seg slutten. En siste i avslutning i kveld, og så er det stopp. Nesten alt er (ikke) klar, men det blir jul likevel?

Mandag skal jeg forresten på P1! Er ikke det litt moro? For meg iallefall 😂☺

12 dag i desember, 12 godteposer...

 • 12.12.2016 kl. 21:25

Nei det er ikke en pose for hver dag i desember, men et bevis på at jeg aldri lærer. 12 poser, kan da ikke ta så lang tid å lage - til å ha godteri i. Ehm.. nei, det tar ikke sååå lang tid, men det tar tid. Og når man ikke husker å måle boksen som skulle oppi, er det søren meg klype flaks, med stor F at boksene passet oppi! 

I morgen er det Lucia, og mange skal grytidlig opp - for å se arvingene gå i Luciatog. Barnehager, skoler - det er mange som har den fine tradisjonen med tog og lussekatter før dagen starter. Men det handler ikke bare om boller og lys i morgen, for vår del. Vår kjære lille L, som kom til verden 8 uker før tiden - 1943 gram, er 10 år i morgen! En flott jente, med masse omsorg og gode tanker. 

Så 12 poser, ja det er litt arbeid. Men hva skal man si? Vi har bare de små på "lån", og selv om ting kan ta litt tid, er det kanskje verdt å se tilbake på ? 

Posene er sydd i bomull, og laget enkelt etter samme fremgangsmåte, som du finner flere av - her i bloggen. Alle posene har navn, som er trykket på med vinyl fra Vinylhobby. Vi så lenge etter noen passende godteposer i butikken i dag. Men Lille fant ingen hun likte. Så da ble løsningen små bokser, som ble puttet i hjemmelagede poser. Sånn sett, er det fint å kunne sy - man får det man ikke finner i butikken :) 

 

 

// INNEHOLDER REKLAME // 


 

En annerledes nedtelling...

 • 12.12.2016 kl. 07:05

Kan man endre litt på holdninger, gi barn kunnskap og samtidig ha fokus på barns rettigheter - gjennom en julekalender? Ja, det kan man. Plan Norge har laget en julekalender, Barnas lov, basert på barns rettigheter og FNs barnekonvesjon. Klasse 3A og B, ved Sandnes Skole, er noen av de klassene som hver dag, lærer noe nytt om barns rettigheter. 

Det er oppgaver og informasjon til hver luke - og den 9 Desember, da jeg besøkte klassene, var tema mobbing. Hva er mobbing? Hvor går grensen på mobbing, erting og knuffing? Er det en forskjell? Har alle barn rett til å ikke bli mobbet? Det var en utrolig fin gjeng, som hadde mange tanker rundt dette tema, som jeg fikk være med på fredag. 
 

Slik fungerer det: Hver dag åpner klassen en ny luke i julekalenderen. Her lærer elevene om en artikkel i FNs barnekonvensjon gjennom en kort historie eller film, og de får en enkel og morsom oppgave til historien. Materiellet finner du både i den fysiske julekalenderen klassene har fått i posten eller på denne nettsiden.

Gjennom Plans julekalender får norske barn mulighet til å gjøre en forskjell for andre barn. Fire av kalenderlukene har innsamlingsaktiviteter hvor barna gjør en valgfri jobb hjemme, mot betaling. Ved å delta på Barnas lov ? Plans julekalender løftes verdien av å gjøre noe for andre, og det er en morsom måte å lære om FNs barnekonvensjon

Og hva er egentlig rettigheter? Et vanskelig ord. Når man prater om rettigheter, varierer jo helt klart svarene etter hvilken alder man er i. Men nå handler Plans kalender om barn, så hva har barn rett til? Hva tenker barna i 3A at barn har rett til? Det er imponerende hvor mange tanker 8 åringene har rundt dette med rettigheter. Mange av svarene rørte meg langt inn i hjertet. Tenk at 8 år gamle barn, kan være så bevisste på hva andre barn bør ha? "Hva syns du alle barn har rett til?"

At alle barn er verdt like mye, og at ingen skal mobbes - er alle barna enige om! Utseende, religion, tradisjoner - uansett forskjeller, skal alle barn høres, og behandles likt. Barn av regnbuen, er et godt eksempel på hvordan vi skal leve sammen. Noe jeg ikke kunne sagt meg mer enig i ! 

Retten til å gå på skole, var noe barna var veldig opptatt av. Retten til å gå på skole, og ikke minst føle seg trygge på skolen. Vi er veldig opptatt av trygg skolevei, og da tenker vi på biler, sykler ++ som er farlige for barna som beveger seg til skolen. Men tenk hvordan det føles å være redd for bomber, eller for å bli kidnappet på veien til skolen... det er en veldig annerledes hverdag, for mange barn der ute.

"For å bli voksne, må vi gå på skole"

Men ikke alle kan gå på skole, noe de syns er trist. Flere av barna tror, ganske sikkert, at de har fadderbarn. Å høre at pengene fadderbarnet får, kan gå til skolegang, syns de er helt supert ! 

"Vi syns alle barn skal ha rent vann, et hus å bo i og gå på skole"

Flere av trinnene ved Sandnes Skole, har valgt å bruke Plan Norge sin julekalender. Vil du lese litt om hva lukene inneholder, så kan du se HER. Mange barn forbinder julen med gaver og få noe - man får julekalender, man får gaver - og man gir ofte gaver for å få gaver tilbake. Med denne kalenderen, får barna mer fokus på det å gi - og forskjellene vi har i verden. Gjennom små oppgaver, kan barna få et innblikk i hvordan barn i andre deler av verden har det. 

Tusen takk til Sandnes skole, for at jegt fikk lov å komme på besøk i 3 klasse - lytte, oppleve og se den flotte måten dere bruker Plan Norges julekalender. 

 

// INNEHOLDER REKLAME FOR PLAN NORGE //

 

#plan #plannorge #julekalender #arendalkommune #tromøya #barn #barnsrettigheter #fnsbarnekonvesjon #rettigheter 

Julegaver i fleng...

 • 11.12.2016 kl. 17:09

En stor bestilling ble gjort unna i natt. Hele 8 nett, som skal bli julegaver. Disse er større og stivere enn de jeg lagde sist, og her skal man være forsiktig med varmen. *host * erfaring erfaring.. ☺
Det tar sin tid å lage de, men moro å se resultatet.

Det er brukt både vanlig og glittervinyl fra vinylhobby.no.  På den vanlige er kniven satt på 1.5 og glitter 4. Men husk! Det er veiledende. Du bør alltid kutte en liten test først. 

// inneholder reklame //

Pakke i ekspress....

 • 09.12.2016 kl. 20:43

På nettet roses butikker og nettbutikker for rask frakt. Jeg har vært inne på tema før, og til tider irriterer jeg meg over at service måles i frakttid. MEN! uansett, onsdag kveld - kl 22 la jeg inn bestilling på ekstrautstyr hos Kenneth - hos Lillestrøm Sysenter. Disse trengte jeg faktisk litt fort, men regnet med at de kanskje kom rett over helgen, med postens sneglefart. Men, i dag lå pakken i posten. Pakket og sendt i går, og vips i kassa i dag! 

Her skulle det være nok moro for juletidene? Stua ser helt bomba ut rundt spisebordet, for jeg har tatt opp Scanncuten og sitter i stua å arbeider. Syrommet/kontoret er så fullt av ting og tang, at jeg ikke orket å begynne på noe der. :-p Så nå roter jeg inn julen i hele huset istedenfor... 

Kveldens prosjekt er julegave til en av mine beste venner. Et koselig prosjekt å holde på med :) 

 

// INNEHOLDER REKLAME / LENKER //
 

Nett med motiv

 • 09.12.2016 kl. 13:54

Det er utrolig moro å lage annerledes ting! Innimellom får jeg helt dilla, og denne gangen jeg har jeg testet forskjellige typer vinyl, og hvor tynn/tykk streker kan være - før de blir for små til å kuttes. Det er imponerende hvor tynne streker scanncuten faktisk tar. 

Mens jeg fikk testet meg frem, kom det ut et par gaver også. Jeg sitter i FAU, og vi har i dag gitt gave til rektor og sekretæren. Vi får alltid verdens beste hjelp av disse to, så de fortjente absolutt hver sitt personaliserte nett. 

Jeg elsker farger og disse glitterfargene får meg i julestemning! Se så flotte farger! :) Vinylen er fra Vinylhobby.no og kan bestilles i nettbutikken. 

Moro å lage personlige gaver :) Begge fikk nett og en bok oppi :) Noen av disse nettene er for salg. De ligger i FB gruppen min, om du har lyst på et slikt selv, eller kunne tenke deg å gi bort i julegave feks. 

 

Scanncut - verktøy er halve jobben

 • 09.12.2016 kl. 12:01

Menn sier ofte at godt verktøy, er halve jobben. I denne verden, er jeg helt enig! Brother har et verktøy sett, du får kjøpt det hos Lillestrøm Sysenter, på nett og i butikk. Vinylhobby.no har det kanskje også. Hooken er jeg helt avhengig av. Jeg har hatt det siden Silhouette tiden. Men i kitet til Brother, ligger det også en spatel. Den er genial ved bruk av papir eller andre ting, som skal løftes forsiktig fra  matten. Som du ser er Brother sin hook større. Den er dermed litt bedre å holde i, og du får et litt bedre grep. Har du veldig små hender, vil kanskje den oppleves som litt stor for deg. Kroken er ikke fullt så tynn og skarp som Silhouette sin, dermed er den "snillere" med vinylen. Den går ikke så lett gjennom alle lag, og jeg føler jeg har bedre kontroll med den. Ved bitte bitte små detaljer, da mener jeg virkelig små - er silhouette sin bedre - fordi den har tynnere krok. Men mulig det er en øvingsak. 

Jeg kommer i skikkelig Julestemning med disse nydelige glitterfargene :) 


 

// INNEHOLDER REKLAME / LENKER //

Kalendergaver...

 • 07.12.2016 kl. 23:28

"Noen" er stadig sent ute, og "noen" lever etter man rekker alt prinsippet. Så mens dagene går, driver jeg å fyller i gaver her og der :P Trøsten her får være at Medium aldri leser bloggen, så jeg slipper unna med dette :p 

Tskjorten er kjøpt på Cubus og er 1 av 2, skjorter jeg har laget i kveld. Den første må jeg be om et bilde i morgen - for den glemte jeg å ta bilde av. Vinylen er fra Vinylhobby.no. Jeg elsker scanncuten min! Det er så utrolig mye moro man kan lage med den! :) 

Men nå - er det natta! 

 

Skøyt meg inn i 10 år...

 • 06.12.2016 kl. 18:38

I dag har jeg og Lille sittet med Scanncuten, og skjært ut deler til innbydelse. Skøytekortet er laget fra en SVG fil, importert inn i Brother Scanncutcanvas, og siden limte hun delene sammen. Siden det ikke er så lett å skrive på denne "formen", endte vi med å skrive ut et ark, som vi puttet inni. Kniven stod på 3.5 - 4 under hele kuttingen. Mot slutten måtte jeg øke litt på dybden. Arkene er vanlige scapbooking ark fra blokk. 

Til slutt brukte vi hullemaskin, og snor - som ble tredd og knyttet. Nå gleder hun seg veldig til å gi disse ut i morgen! :) 

Både maskin og utstyr selges hos Vinylhobby og Lillestrøm Sysenter. Stoffbutikken selger også Scanncut maskiner nå. Er du beit for hva du skal ønske deg i julegave? Da hadde jeg satt en Scanncut på listen... :-p 

 

#hobby #scrapping #bursdag #barn #invitasjoner #hobby #håndlaget #homemade #lageselv #papir #lime #kreativebarn

 

// INNEHOLDER REKLAME //
 

Renner tiden fra oss, myndig - utrolig...

 • 04.12.2016 kl. 12:20

Til tider kan det føles som at tiden renner fra meg. Jeg føler meg som en ung, lovende, småtrassig ung frøken enda - mens speilbildet viser en 4 barnsmor, med de forpliktelser det medfører. Et raskt blikk på førerkortet mitt, viser også at jeg ikke ser 16 ut lenger :-P 

Men den som er ung, lovende og flott - er Jumbo, som fyller 18 år i dag. Det føles så kort tiden vi plukket han ned fra stoler, krakker, bokhyller +++ han var overalt. Virkelig, overalt. Han lærte lillebror mange gode triks, og gav lillebror skylda for mye rart også. Men, etter som årene går, og maurene flytter utav rompa - blir man jo mer voksen, ansvarsfull og moden. Noe Jumbo absolutt er blitt. En fantastisk storebror, omtenksom, vittig og ikke minst sprell levende! En herlig gutt, vi ikke kunne vært mer stolt av ! :) 

Gratulerer så mye med dagen vennen! 

 

Et mord eller tre...

 • 03.12.2016 kl. 16:46

En tvslave på fire ben. Så fort tv kommer på, sitter det en ny fan løpende. Krim er favoritten 😂

Stor glede i rengjøring........

 • 03.12.2016 kl. 11:34

"Gleden" ved å ha katt, innekatt - er å skifte sand i kassen. Spesielt er det morsomt og spennende for eieren av kassen. Å holde Milo unna, mens man tar ut sand, er så si umulig. Nysgjerrigheten lenge leve! Vi bruker klumpesand, og jobben kunne vært gjort på få minutter, om ikke det var for katteskinnet som henger ned i åpningen :) 

Det første som skjer når kassen er rengjort, er å stupe ned i kassen og virkelig kose seg. Labbe rundt inni der, sparke sand til Himalaya og utav åpningen, samt stå med halvåpen luke og sparke vilt med bakbena. Joda... det er stor glede å rengjøre kassen, hvertfall for Milo... 

Vi har nå hatt denne fyren i 1,5 måned. Han er nå 4 måneder, og like vill som da han kom :p Men han lærer raskt, og er artig i mange ting. Men selv om han lærer raskt, er det ikke sikkert han slutter med ugagnet. Det er bare at ved den minste lyd, farer han avsted - fordi han vet det er ulovlig. Henge i gardinene, gir han egentlig en grei bang i, hva vi måtte synes - og vinterlandskap laget av doruller, er også fortsatt en hit. 

Men disse dyra, uansett om det flyter i vann i laptopen - fordi katta har forsøkt å drikke vann av glasset, og veltet det. Eller det ligger rorullrester i hele 2 etasje, så blir man glad i de. Men akkurat å leke kl 03 om natta, og sette 20 klør i ryggen - fordi man bommer på lekefuglen og mors rygg.....  det kan han godt slutte med.. :-p Håper alle får en flott lørdag ! 

Grønne troll i julekalenderen

 • 02.12.2016 kl. 13:09

Som jeg skrev her om dagen, har jentene fått en Panduro kalender. Første pose ble åpnet i går, og til stor glede fikk vi lest gjennom historien - og de laget de to første oppdragene. Kalenderen er helt super! Panduro solgte den til 50% nå, så vil du lage noe koselig med barna er det et godt tips, å kjøpe den. 
 

#canon #canonnorge #foto #bilder #hobby #panduro #pandurohobby #panduronorge #lageselv #jul #kos #barn 

Deilig å holde boka!

 • 02.12.2016 kl. 11:42

I går på julebordet med Gyldendal, lå det en overraskelse til meg. Bok nr 2 var kommet hjem til forlaget! Gud så moro! Og fy søren, helt objektivt og alt det der.. så fin den er! Jeg er bare så fornøyd med boken! Den ble ikke så veldig mye tynnere enn bok nr 1, selv om vi gjorde en skikkelig innsats for å få den ned. :-p Men den er bare helt fantastisk fin! 

En megastor takk til verdens beste, tålmodigste, flinkeste Ann Kristin i Gyldendal norsk Forlag! Uten deg, kunne mye gått galt. Det er en fantastisk bok du har satt sammen med meg! Tusen tusen takk! 

Tusen tusen takk til alle samarbeidspartnerne, Stoffbutikken, Vinylhobby, Lillestrøm Sysenter, Janome Scandinavia, Bernina Nordic og Fotograf Thomas Andersen. Boken er helt perfekt og jeg er så glad, for å ha så mange flotte folk og bedrifter med på laget. 

Bare liiiiiiitt happy, over å kunne bruke deler av årets siste jobbreisedag, på å bla i trykkfersk bok! Sjelden jeg lar meg begeistre så mye over trykksaker, men denne altså. Hehe.. Nå er det straks farvel til Oslo for denne gang, og hjemmekontor ut året. Det skal bli så sinnsykt deilig å holde fort på sørlandet i noen uker nå. Kanskje man får tid til noen av alle "want to do" fremover ? :) 

Tips:

Følg med fremover, Gyldendal og Janome kjører en fantastisk konkurranse om kort tid, rundt boken! :D 

 

// INNEHOLDER REKLAME //

Kreativ 1 desember

 • 01.12.2016 kl. 08:10

Posene er på plass og 1 desember er et faktum. Kvelden i går gikk til å fylle posene og fordele gavene mellom de 3 som bor hjemme nå ;)

I år består 50% av jentene sin kalender av en hobbykalender fra panduro. Istedenfor 2 like, får de hver sin pose i kalenderen - annenhver dag. Slik lager de kalenderen sammen. Begge elsker hobbyting, så denne er perfekt.

Som kvalitetskontrollør her i huset, måtte Milo sjekke den nye kalenderen nøye! I tillegg tok det ikke mange minuttene før han hadde lært å trekke i snorene og løsne posene. 🙈

Håper alle får en fantastisk fin første desember. Jeg er på vei til Oslo på årets siste jobbreise. 😊 Når skal det bli deilig med litt lavere tempo mot jul.

mediakaos

Arbeid og hverdag forenes i herlig hverdagskaos = MediaKaos. Kaoset er en familie + 1 rampete hund & 1 lat katt.

Siden jeg arbeider med håndarbeidsmagasiner, bærer bloggen preg av det. Jeg startet å blogge i 2007, en ren håndarbeidsblogg - med lukket privatdel. Etterhvert begynte jobben og flyte mer og mer sammen med hverdagsblogging, og alt ble slått sammen. I 2015 ble bloggen flyttet over til blogg.no

Profilbilde: ©Fotograf Mona Hauglid


Alle bilder som ikke er merket med annet, tilhører MediaKaos. Bruk og kopiering skal avklares med meg.

Snarveier:
Giveaway & Konkurranser
How to/Sy & Strikk
Oppskrifter mat
Syskoler AOH
Strikkeskoler AOH

Du finner flere kategorier i rullegardinen lenger ned på siden, og noen hurtiglenker øverst på siden.
Lik på Facebook
Lik på Facebook

SNAPCHAT: mediakaos
Søk i bloggen


Mitt kamerautstyr:
Canon G7X

Canon 7D Mark II

Canon 100D

Canon Legria Mini

Optikk:
Canon EF 85mm 1.8 USM
Canon EF 40mm F2.8 STM
Canon EF-S 55-250mm f:4-5,6IS
Canon EF 35mm 1:2
Sigma 17-50mm F2.8 EX DC OS
Sigma DC 18-125 1:3,5-5,6 HSM

Blitz:
Canon Speedlite 580EX II

Symaskiner:
Maskinene er ikke sponset eller under noen form for "avtale" eller sponsing

Maskiner nå:
Bernina B780
Bernina B560
Bernina 330
Babylock Enlighten
babylock Ovation
(Singer sveivemaskin)
Brother Scanncut 900

Tidligere maskiner:
Bernina L220 Cover
Juki MO-1000
Bernina 1150 MDA
Bernina 215
Bernina 550QE
Babylock Enlighten
Brother Covermaskin
Husqvarna Viking Ruby DeLuxe
Janome coverPro CPX
Janome 350E
Singer Quantum Stylist 9960
Husqvarna Viking H|Class 600E
Husqvarna Viking Designer Ruby
Pfaff Creative 2058
Pfaff Creative Vision
Bernina Aurora 440QE
Elna 8300
Babylock Evolve Wave
Janome MB4
Bernina 1300MDC
Janome Decor Computer 5200
Janome Decor Computer 4100
Pfaff Creative 2170
Babylock Evolve uten wave
Janome CoverPro 1000
Yamata Overlock
Bernina Bernette 55

Tips og råd - Janome CoverPro ligger i den gamle bloggen.


Følg meg via:
Follow
toppliste for bloggere - ToppBlogg

Instagram: @toneirena


Reklame


Personlige merkelapper til håndarbeidet
Söker du namnband namnlappar, då skall du besöka labelsandribbon.se

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - Diverse tilpasninger, header og moduler av Mediakaos