hits

B&O - super lyd på farten

  • 31.12.2017 kl. 14:03

Nok en gang sitter man klar til å reise avsted. Selveste 01.01.18 går flyet kl.06:20. Løsningen for å få sett familien maks, ble dermed å ta med hele gjengen - nærmere flyplassen. For første året på lenge, har vi ikke nabofest i år, men har reist til Kristiansand for å feire nyttår her. Dermed er det raskt og enkelt å komme seg til flyplassen i morgen. Det ble ikke mange dagene hjemme i julen, men det ble noen fine, effektive :-) 

I går fikk jeg endelig brukt opp en del gavekort som har ligget en stund. Jeg hadde 1000,- i gavekort hos Power (expert) som jeg ikke har ant hva jeg skulle bruke på. For en stund siden solgte jeg Beats Studioene mine, fordi de aldri ble helt "tilpasset" og jeg ikke ble komfortabel med de. Jeg bruker stort sett bare to headset, det ene er Airpodsene til Apple - de er geniale, men jeg er livredd for å miste de på reise :-p Det andre er Soundsport fra Bose, som nå Medium låner - siden jeg ikke akkurat renner ned treningsenteret. 

Så når Power satt ned B&O H9 med 1200,- var jeg rask på labben :) Jeg har sett på de før, bl.a på flyplassen. Jeg elsker fargen på H4, men de er ikke samme kvalitet, og selv om jeg ikke er fan av sorte hodetelefoner - ble det sort denne gangen. Rett og slett fordi de beige ikke var å oppdrive :-p 1200,- avslag og 1000,- i gavekort, gav en veldig ok pris til slutt for hodetelefonene :) 

 

De er utrolig lette på, og kvaliteten er topp. De kan ikke foldes inn slik som Beatsene mine kunne - men det gjør ikke noe, da de føles mer solide pga det. Eneste jeg må vende meg til, er kontrollpanelene på høyre side - jeg skrur av og på i eninga :-p Så der er kanskje H4 sine fysiske knapper, bedre for meg. Eller, så er det jo en vanesak. 

Elsker de myke, fine materialene, og hvordan de hverken føles klamme eller må tilpasses lenge for å føles behagelige på. 

Litt noldus ser man (min mening :-p) alltid ut, med slike store headset på. Uansett hvilke jeg prøver, så syns jeg at det ser merkelig ut. Men, lyden er fantastisk - og de er tross alt fine å se på -  så som reisepartner, kan jeg FINT leve med dette :) 

Om du syns de ser kule ut, men prisen ikke er så kul - kan du sjekke ut H4 feks. De har fantastisk lyd, (omtrent som lillebror H7 som også er veldig bra) men er laget i litt billige materialer. Men ikke kjipe, men mer som "de andre plastikk" settene på markedet. Ikke fullt så mye metall og skinn som H9 feks. 

#B&O #B&OH9 #beolyd #lyd #reise #travel #familie #Hodetelefoner #headsett #wireless #sound #music #tips #mediakaos #Headphones 

En god historie....

  • 22.12.2017 kl. 13:14

Nå kan du prøve Storytel til en helt fantastisk pris. Normalpris er 199, pr måned. Nå i jula (som er perfekt til å sitte med lydbøker) kan du teste 30 dager til 9,- 

Normalt er introduksjonstilbudet 14 dager gratis, så til 9,- er det jo superbillig med en måned. Jeg bruker Storytel MYE selv. Elsker å sitte med lydbok når jeg syr eller strikker. Eller bare surrer rundt hjemme. Bøkene kan lastes ned offline, noe jeg digger når jeg er på reise - for da slipper jeg å være avhengig av nett og styr. Last ned, og lytt! Enkelt! 

Det er INGEN binding på tilbudet, så når det først er aktivert - velger du selv om du vil fortsette eller avslutte. Men jeg elsker Storytel og vil selvfølgelig anbefale deg å fortsette. Og, kanskje det er en fin julegave og gi til noen? 1 eller flere måneder med gode bøker? 

Hvis du vil prøve 30 dager for 9,- så TRYKK HER

 

 

// REKLAME //

 

Hobby i Wrexham

  • 22.12.2017 kl. 01:10

Dagen er blitt tilbragt rundt på marked i Wrexham. For de som kjenner Nord Wales litt, så er Wrexham en liten (alt er relativt, større enn Arendal) veldig koselig, men langt fra verdensentrum :-p

 

Jeg surret litt rundt på egenhånd, for å se på hvilke håndarbeidsting de hadde der, og som mange andre steder - er det mye deilig akryl 😂

 

Men det er utrolig koselig å se hva de har av utvalg.

Det er ikke ofte jeg ser små koselige (ikke kjeder) blomsterbutikker, når jeg reiser. Men her har de flere små sjarmerende slike. Blir glad av å se de...:-)

 

Endelig hjemme, etter 3 tog - og Ryanair sin smellanding på Torp :-) Nå er det endelig juleferie, etter siste dagen på kontoret i morgen, er det fri til nyttår! Nice!

Europas minste...

  • 20.12.2017 kl. 15:19

Det er faktisk ikke tøys en gang, her er baren man må ut for å skifte mening! Trangt som fy, men utrolig sjarmerende og god stemning. I nærheten av Picadelly Garden, i Manchester. 

Og her kommer årsaken til stillheten i bloggen, over lang tid. Tiden har nemlig ført meg til Manchester, så akkurat nå sitter jeg i ny pendlerleilighet, midt i Manchester East, kun en kort gåtur fra P.Garden. Her skal jeg være ca halve måneden fremover. Det er rart å sitte her, og se utover en ny by - med nye mennesker og nye inntrykk. 

Siden sist har det vært MYE reising. Men det skal dere få et lite innblikk i senere. Lover å blogge mye mer fremover. Julemarked i Berlin, Julefrokost/Julebord i Danmark, London, Nord Wales/Wrexham, Trondheim, Puerto Rico - er bare noen av stedene jeg har vært de siste åtte ukene. 

Under her, får du en liten smakebit av stedet jeg kommer til å blogge en del fra i 2018. 

mediakaos

Arbeid og hverdag forenes i herlig hverdagskaos = MediaKaos. Kaoset er en familie + 1 rampete hund & 1 lat katt.

Siden jeg arbeider med håndarbeidsmagasiner, bærer bloggen preg av det. Jeg startet å blogge i 2007, en ren håndarbeidsblogg - med lukket privatdel. Etterhvert begynte jobben og flyte mer og mer sammen med hverdagsblogging, og alt ble slått sammen. I 2015 ble bloggen flyttet over til blogg.no

Profilbilde: ©Fotograf Mona Hauglid


Alle bilder som ikke er merket med annet, tilhører MediaKaos. Bruk og kopiering skal avklares med meg.

Snarveier:
Giveaway & Konkurranser
How to/Sy & Strikk
Oppskrifter mat
Syskoler AOH
Strikkeskoler AOH

Du finner flere kategorier i rullegardinen lenger ned på siden, og noen hurtiglenker øverst på siden.
Lik på Facebook
Lik på Facebook

SNAPCHAT: mediakaos
Søk i bloggen


Mitt kamerautstyr:
Canon G7X

Canon 7D Mark II

Canon 100D

Canon Legria Mini

Optikk:
Canon EF 85mm 1.8 USM
Canon EF 40mm F2.8 STM
Canon EF-S 55-250mm f:4-5,6IS
Canon EF 35mm 1:2
Sigma 17-50mm F2.8 EX DC OS
Sigma DC 18-125 1:3,5-5,6 HSM

Blitz:
Canon Speedlite 580EX II

Symaskiner:
Maskinene er ikke sponset eller under noen form for "avtale" eller sponsing

Maskiner nå:
Bernina B780
Bernina B560
Bernina 330
Babylock Enlighten
babylock Ovation
(Singer sveivemaskin)
Brother Scanncut 900

Tidligere maskiner:
Bernina L220 Cover
Juki MO-1000
Bernina 1150 MDA
Bernina 215
Bernina 550QE
Babylock Enlighten
Brother Covermaskin
Husqvarna Viking Ruby DeLuxe
Janome coverPro CPX
Janome 350E
Singer Quantum Stylist 9960
Husqvarna Viking H|Class 600E
Husqvarna Viking Designer Ruby
Pfaff Creative 2058
Pfaff Creative Vision
Bernina Aurora 440QE
Elna 8300
Babylock Evolve Wave
Janome MB4
Bernina 1300MDC
Janome Decor Computer 5200
Janome Decor Computer 4100
Pfaff Creative 2170
Babylock Evolve uten wave
Janome CoverPro 1000
Yamata Overlock
Bernina Bernette 55

Tips og råd - Janome CoverPro ligger i den gamle bloggen.


Følg meg via:
Follow
toppliste for bloggere - ToppBlogg

Instagram: @toneirena


Reklame


Personlige merkelapper til håndarbeidet
Söker du namnband namnlappar, då skall du besöka labelsandribbon.se

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - Diverse tilpasninger, header og moduler av Mediakaos