hits

Rdvin - tips til deg p lavkarbo

  • 06.09.2017 kl. 17:24

Er du en av de som liker et glass vin? Kos p kvelden, eller foran tv i helgen? Det er jeg! :) Jeg elsker det gode liv, og det inkluderer et glass rdvin, med bena hyt. Men! S kom disse hersens karbohydratene og sukker og og og og inn ... :p 

0.1 gram sukker, pr liter. Det kan man like!! Og appen Lifesum gir denne oppsummeringen av den: (pr.glass 125 ml) 

Og omtalen til Vinmonopolet er absolutt lovende! Som du skjnner har jeg ikke testet den enda (litt tidlig p dagen) men planen er et glass med god samvittighet i kveld! :) Den inneholder mer garvestoff enn jeg normalt liker, men med spass mye friskhet og fylde i "mnekaken", har jeg store forventninger. :) Og... med alt det fettet man fr i seg p lavkarbo, burde syra bli greit balansert...... hehe :) 

 

For oppskrifter p LCHF mat/olavkarbo kan du se egen kategori for mat her i bloggen. Obs, du finner bde LCHF og helt "vanlig" kost der. :) 

Komle, kompe, potetball - ???

  • 13.04.2017 kl. 12:19

Kjrt barn har mange navn, og denne middagen er kanskje et av de beste eksemplene. Jeg kaller det komle, og det skal vre plse, salt kjtt, klerabistuing og flesk til. Her p Srlandet kaller de det kompe og har salt kjtt inni, smr og sukker over. (Ikke min favoritt) p bten til Haugesund har de raspeball med bacon og fett over...... mange varianter 😉

Lille hjelper med bde potetskrelling og rasping. Vi skal ha alle besetene p besk i dag, s en stor gryte med kjtt er p kok, klar for komlene.

Uansett hva vi kaller denne retten, er jeg nok s norsk til sinns at jeg foretrekker denne - fremfor en del av det mitt fdeland kunne tilby. Dette var middagen min for en mned siden. Det var bde sterkt og vanskelig f i seg 😂

Hper du har en fin pske!

Uten mat og drikke.....

  • 01.03.2017 kl. 15:55

...duger helten ikke... og midt i disse sytider kan jeg ikke risikere det. 😉Jeg er veldig spent p om dette prosjektet mitt blir som jeg nsker...

Og se.... matchende neglelakk. S da m dette g veien? Stine som jobber hos Lindas house of beauty i Arendal, er sinnsykt koselig! Kjempeflink og s st! Anbefaler henne p det sterkeste 😉

N gjenstr det se om prosjektet blir vellykket eller om det m bli backup. Frste som slr meg, er at stoffet er smalt, det gr enormt mye mer enn jeg hadde trodd 🙈 Jaja....

Tacovrruller.... yummi

  • 28.02.2017 kl. 12:30


Disse er superpopulre blant ungene! I gr ble det laget 44 stk, og de forsvinner fort. Det fine med disse, er at de inneholder mye potet og gulerot, s du trenger ikke ris til. Kun god saus, og s er det bare kose seg! Oppskrift, finner du HER i et tidligere innlegg. 

Jeg bruker KA maskinen til raspe. Det gr fortere, og jeg slipper raspe fingrene :) Jeg har 3 grovheter p innsatsene, som er til dette apparatet, jeg bruker den groveste til denne jobben. 

Solsikkeolje tler hy temperatur, og setter ikke smak. Jeg bruker det, nr jeg friterer disse vrrullene. En stor 3l Eldorado olje er bde rimelig og god til denne bruken. 


God middag! 


Dagens lunsj!

  • 11.07.2016 kl. 11:30

I dag er det reprise p en oppskrift som fikk utrolig god respons i bloggen. HER finner du oppskriften p eggemuffinsene :) De er S gode! I tillegg slr jeg til med en megabombe av en iskaffe. *Slurp* Det er s godt, og sikkert usunt. Men pytt, det er frste feriedag. Vil du lage iskaffen selv, s finner du oppskriften min til den HER. 



 





 

Tour De Vin - 2015

  • 18.04.2016 kl. 11:40

Bilde er fra Facebooksiden til Tour De vin Arendal

I r, som ret fr, var vi med p Tour de Vin i Arendal i r. Og som ret fr det igjen :-) I fjor var i ogs i Kristiansand, og feiret 45 rs dagen til naboen der. Arrangementet i r, var det "svakeste" vi har vrt med p. I forhold til tidligere r og opplevelser, fltes det som en del "snarveier" i r. Maten var ikke det beste, men selve arrangementet var bra, som tidligere. Har du ikke vrt p med TDV fr (det er flere byer som arrangerer det) s anbefaler jeg det! Artig og flott tiltak. 250 plasser, og alt utsolgt! :) 

 

Bilde er fra Facebooksiden til Tour de Vin Arendal
Bilde er fra Facebooksiden til Tour de Vin Arendal

Bilder fra fjorrets tur :-) 






 

Den nye dille....

  • 12.04.2016 kl. 12:17

Sinnsykt gode og sikkert bannlyst blant mange, med sine 435kj og 70g karbohydrater pr 100 gram. Men det gir jeg litt bng i. De er supergode. P asiatisk butikk selger de ogs jumbokorn men med chilli. Mye chilli. De er knallgode til feks l. Med snacksgulertter i veska ved siden av ntteboksen, mauler jeg med god samvittighet ! :-)

Enkelt og supergodt

  • 05.04.2016 kl. 15:29

Rema1000 sine middag for under 100 lappen er geniale! Jeg liker de utrolig godt, og med vre vaner - handler jeg ikke inn dobbelt (fordi vi er 6 og oppskriftene er for 2+2) men samler to oppskrifter med noenlunde samme tilbehr, og kjper "1 1/2". Da holder grnnsaksposene feks til 2 middager, med annet kjtt til. Evnt rvarene som er oppgitt i mengden (i appen) Elsker dette. I dag str scampi p meny, men med hjemmelaget saus. Ellers kan du f poser med saus til 10,- For vr familie, kommer denne middagen p ca 120 kr. Genialt? :) Bruker du Rema1000 sin under hundrelappen system? Evnt appen? 

Innlegget er ikke sponset, hehe... bare et hverdagstips til storfamilien. Evnt liten familie :) 

 





 

Skoleferie - slipp juniorchefene til!

  • 18.03.2016 kl. 12:22

Det lage Quesadillas, helt fra bunn, er enkelt og morsomt. Jentene elsker vre med og lage dem, fylle i, og jeg steker dem. Snadder og perfekt aktivtet, sammen med to mini masterchefer! N som det er skoleferie, kan kanskje dette vre en fin ting gjre samnen. Disse er ogs perfekte, og ha med som niste - om dere skal ut p en liten pskevandring! 

 

 
Vr oppskrift p Quesadillas: 
 
10 dl hvetemel (evnt maismel) 
3,75 dl lunkent vann
4 ss romtemperert smr
 
Elt til en fin smidig deig. 
La hvile i 15 minutter
Del i 12 emner, kjevle flate. (s tynne som mulig) 
Stek p trr teflonpanne, p middels varme, i noen f min. p hver side
Klapp p evnt luftbobler, s de faller sammen
 
Fyll: 
Guacamole
Kyllingfilet, stekt i ovnen med Santa Maria Crispy chicken krydder
Rdlk
Paprika
Mais
Revet ost
 
Fyll Quesadillasene, brett tortillaen p midten, 
og stek p hver side p sterk varme i ca 2 min p hver side. 
Skjr i 2 eller 3, avhengig av str p lefsen - og server! :) 
 
#mat #oppskrift #kos #barn #Helg #mamma #mammaliv #masterchefJunior #familie #godevaner

Sjesken, fysen... Kjrt barn....

  • 16.03.2016 kl. 18:22

..... har mange navn. Jeg er s sinnsykt godtesyk! arg! S da er frste lsning, grnnsaker og dipp, laget p mager kesam. Har du noen sunne godtetips?

Den drlige samvittigheten...

  • 15.03.2016 kl. 23:09

Gjr at man sitter venter p at to brd skal kjle seg litt. Etter ha sagt "vi fr se" (sikkert for) mange ganger - drog jeg p mte klokken 1830. Sprsmlet gjaldt om jeg kunne bake brd til pskefrokosten i 4 klasse, i morgen. Som lreren ppekte, de kjpte brd og enn hvor hyggelig det var at barna tilbydte foreldrenes tjenester - skulle man ikke la seg presse til noe :-)

Det var ikke Lille helt enig i. Hun presset ikke, det skal hun ha. Men en del sprsml om det, ble det. Og jeg hadde ikke lyst utelukke det, fordi hun nsket det s sterkt.

Men Trnfri hadde kveldsmte....

Men kl 21 ble deigen satt. Jumbo passerte kjkken og lurte p om det var nistebakst. Det ble forklart at det var til 4 klasse, og litt oppgitt la jeg til "tror Lille mener jeg er supermann og fikser alt", hvorp 17 ringen sjarmerer mammaen med svare; "gjr du ikke det da?"

I det yeblikket ble det helt ok, og bake brd, sent p kvelden....:-)

God helg - kvelds

  • 11.03.2016 kl. 21:40

Bruschetta - nam! Koser du deg med noe i kveld?

Du trenger:

Brdskiver, stek eller ha dem i brdrister. Hakket lk, surret mykt og blankt med basilikum, i olivenolje. Raspet ost og hakket tomat. Legg lk, basilikum og ost p skiven - voila! :-)

Nttesnacks istedenfor smgodt!

  • 11.03.2016 kl. 14:52

 

 

Det er helg, og kanskje du fler deg fysen/sjesken p noe godt? For min del er enkelte kvelder, skikkelig godteutfordring. Disse nttene er supergode, og stopper mye av suget etter godteri. For de som gr p LCHF eller ligende kurer - er de perfekte. Det er utrolig raskt lage, og de holder seg en stund, s om du ikke spiser opp alt p en kveld, kan du ha det i morgen. Utrolig godt med et kaldt glass l, eller vin til :) Eller vann.... :-p Et lite tips, fr kvelden kommer... :)

 

1 pose parantter (eller 3-500 gram diverse ntter) 

1/2 ts cayannepepper

2 ts maldonsalt

1 ss smr

2 kvister rosmarin 

 Ha nttene i ovnen p 180 grader i 10 min. Smelt smr og bland krydder og hakket rosmarin. Vend inn nttene og server dem varme! 

Kos dere !

 

#mat #dele #snacks #LCHF  #diett #ntter #oppskrift #kos #helg #familie #foreldre #mammaliv #side2

Eggelig lunsj...

  • 08.03.2016 kl. 12:41

Har du forskt lage dette? Det er utrolig godt, hvertfall om du liker egg :-) Disse stekes i muffinsform i ovnen, og smaker fortreffelig! Oppskrift har jeg lagt ut tidligere her. Du trenger f ingredienser, og det gr kjapt lage.  

Hva er bedre enn skjemme seg selv litt bort av og til? Og nr det er kjapt lage, s blir det enda bedre :) Middagen i dag, er pasta, tomatsaus og grnnsaker. Har du lagt middagsplaner allerde? 

I kveld skal jeg og Lene p kundekveld hos Lindas house of beauty. Vi var p Klinikk Arendal for en stund siden, og det er morsomt dra p slike arrangementer. Jeg er spent p hva kvelden viser :-) Liker du dra p kundekvelder/ladies nights? 



#mat #kundekveld #arendal #kos #kvinnedagen #lunsj #mammaliv #jobbmamma #mamma #mattips #oppskrift #delemat

05.03.2016

  • 05.03.2016 kl. 14:25

Det er lrdag, kos og s videre. Her skal vi ha hjemmelaget pizza i dag - og noen venner p besk, men i morgen str denne her p planen. En kjempegod, og enkel kjttsaus til pasta! Lag gjerne hjemmelaget pasta til, av durumhvete. Kanongodt, som de sier lenger nordvest :) 

 Her fr du ingrediensene - ml er nemlig, litt av den, og litt her og der....

  1. Stek kjttdeig, med lk og litt hvitlk i 
  2. Ha over tomatpure og hakkede tomater (pakke med basilikum, 400gr) 
  3. Ha i mais og litt vrlk/purre og stangselleri - kok opp

Det varierer litt hva jeg har i, faktisk etter hva jeg har i kjleskapet - men denne varianten lager jeg som regel. 

 

#mat #oppskrift #middag #saus #hverdag #familie #mamma #mammablogg #medialiv

God morgen, med grsdagens siste kos

  • 28.02.2016 kl. 11:42

// SPONSET, REKLAME //

Rar tittel? :-) Men lell - etter at ungene hadde bakt ned kjkken, og spist masse kjeks fr leggetid - overtok jeg litt. Pakke nr 2 med Parmaskinke gikk til verks! 

Nr man er s heldig f slike produkter i posten - elsker jo mat - s m man nesten teste litt annet, enn spise rett fra pakka? :-) Dermed ble det stekt parmaskinke, med toastbricks og gresk salat med balsamico. Danderingen kan jeg sikkert hente noen flere poeng p, men smaken var utrolig god. For lage dette, trenger du god parmaskinke (feks denne) stek den i olivenolje og organo - legg p et papir for f oljen av. Hakk litt gresk salat. Toast, alts stek sm rundinger med loff i olivenolje og hvitlksalt og legg alt p tallerken. Ha litt lime og balsamico over. Nydelig godt! :D 

Sola skinner og planen er jobbe 15 min - fr vi skal ut p en liten sykkeltur. 

Den frste pakken laget jeg som kylling med parmaskinke og brokkolisalat - innlegget finner du HER

Helt siden Romertiden har parmaskinke blitt produsert og modnet i omrdet rundt Parma, nord i Italia. Parmaskinken er 100% naturlig og inneholder kun fire ingredienser ? italiensk svin, salt, luft og tid. Ikke minst er tiden viktig for den gode smaken og kvaliteten. 

Tid viktig for den gode smaken
Det unike klimaet i Parma og modningstiden som varer fra 12 til 36 mneder, gir parmaskinken sin innbydende og delikate smak. Prosciutto di Parma produseres og spekes kun i det tradisjonelle produksjonsomrdet i nrheten av Parma, en liten by nord i Emilia Romagna-omrdet i Italia.

Grisene
Hemmeligheten til Prosciutto di Parma er den lange modningstiden og utvalget av grisene. Grisene kommer fra grder i 10 regioner i Nord-Italia. De fres kun med mysen av parmesanosten og kornprodukter, noe som er vesentlig for f frem den gode skinkesmaken. Kosten til grisene bidrar til deres utmerkede helsetilstand. Grisene er minst ni mneder og m veie 140 kg. 

Parmaskinke i dagens kosthold
Med en livsstil basert p riktig og balansert kost, er det viktig srge for de ernringsmessige verdiene. Prosciutto di Parma har lavt kolesterolinnhold og er rik p protein. Den er lett fordyelig og den gode smaken gjr at parmaskinken passer for alle. 

Kronen og garantien
Consorzio del Prosciutto di Parma garanterer for kvaliteten og at produktet er ekte. Nr du spiser parmaskinke kan du derfor vre sikker p at du nyter et naturlig produkt uten tilsetningsstoffer. Det er dette som skiller den ekte Proscittuo di Parma fra andre skinker.

Proscutto di Parma kan du gjenkjenne kun vet et blikk, kronen er garantien. Kun de beste skinkene, som er lagret i minst 12 mneder, brennmerkes med hertugskronen og selges som Parmaskinke.

Parmaskinke har ftt EUs PDO-sertifisering (Protected Designition of Origin) og er ogs beskyttet i Norge.

For mer informasjon/bilder: Anne Finstadsveen, anne@lynx.no, tlf: 40458027 www.parmigianoreggiano.com

 

#oppskrift #parmaskinke #sponset #teste #bloggeom #lynx #kronen #mat #middag #mammaliv


 

Mix max mekke i?

  • 27.02.2016 kl. 22:34

Etter de siste smoothieinnleggene, har jeg ftt et par sprsml om jeg har "Drink&GO" systemet. Og svaret er nei, jeg har ingen smoothiemaker. Jeg bruker Kitchen Aid blenderen, som jeg har hatt siden 2014. KA har mange knallfine produkter. Jeg har Artisan kjkkenmaskin, blender, waffle maker (sinnsykt TUNG sak), minifoodprosessor - like fornyd med alt :) De oppskriftene jeg har lagt ut, er for 2 - (ikke helt fulle) kaffeglass fra Rosendal. Jeg lager mye i KA blenderen, og kommer nok ikke til kjpe noe smoothiemaker - da jeg syns denne fungerer kjempefint. Dog bruker jeg nesten ikke glasskolben, bare plastkolben, som bde er enklere rengjre og passe p. Ved besk ++ bruker jeg glasskolben, om den skal settes direkte p bordet :) 

 

#kitchenaid #kitchenaidblender #smoothie #Mat #sprsml #kos #helse #sunn 


 

Sunn gugge?

  • 16.02.2016 kl. 19:20

I kveld skal det testes en supersunn smoothie, som fitfocus delte her om dagen. Hennes bilder og fremsyning er nok noe mer delikat enn min fremlegging :-p Her finner du oppskriften. Den smakte ikke fortreffelig etter min gane, men gjr noe som er supersunt det? Det smakte helt ok, og jeg har ftt i meg en vitaminbombe, noe jeg kan ha bruk for n. Men trenger du en supersunn bombe? Test denne :)

Instalunsj

  • 07.01.2016 kl. 12:30

Kan man kalle det for det, nr bilde er frst lagt p instagram? :-) Det finnes en del fordeler med hjemmekontor.

#mobilblogget #iphone6plus #instagram #toneirena #mat #lunsj #jobbmamma #spise #sunt

Kveldskos p den sunne mten

  • 06.01.2016 kl. 20:00

Dette er undervurdert! Sunt, godt og kjempekos dele! Deilig etter en stappa hytid!

#mobilblogget #iphone6plus #mat #kos #mammatid #dele #familie #foreldre #grnnsaker #barn #magert

Grytebrd - en gave til matpakka

  • 05.01.2016 kl. 07:15

Godt grovt brd, er ingen selvflge. Enten er det trt, ikke godt, smuldrete osv osv - i flge ungene. Loff derimot, er feilfritt! Jeg er sikker p at om loffen hadde hatt grnne flekker, ville ungene bare sagt at det var litt fargerikt. Satt p spissen, jada... :-)

Grytebrdet i boka til Kjartan Skjelde er derimot en superhit! Saftig s det holder, spr deilig skorpe og store skiver. Salat, skinke og ost = ungene er superhappy. Det er laget p spelt, s det er ikke mrkt og tungt. Men for all del, det er skuddpremie p den som forteller ungene at det hetergrovbrd.Vi er nemlig der.... Det trenger ikke smake godt, bare det heter feil! Noen som kjenner seg igjen? Det er til rive seg i hret og andre relativt lse kroppselementer, for s lenge det ikke lyder korrekt, er det heller ikke godt.

OMG som ungdommen sier... men lell, det er et fakta her i huset om dagen. Det kan godt vre gulrot og rosenkl i maten, til og med fisk, men for all del,ikke nevn det!Det kan spises, men ikke hres. En logikk jeg fint kan leve med!

S n, frste skoledag - brdet er godt og kjlet ned fra i gr, og det er ikke grovt, det er barehjemmelaget. Med andre ord, bde frokost og niste gr ned p hykant!





Ha en fin og kanskje litt mindre avansert morgen enn oss!

#bake #frokost #gyldendal #kjartanskjelde #grytebrd #nistepakke #barn #familie #foreldre #mammaliv #side2 #nettavisen

Bakemester Harepus og hans lille hjelper...

  • 04.01.2016 kl. 13:30

Snakk om finne ytterpunktene i hylla si i dag. Familiekokeboka med masse nydelig og helst sunn mat, og Hjemmebakst av "Passion4Baking" med ikke fuuuuullt s sunt utvalg - men akk s godt! I den frstnevnte er det et utrolig godt grytebrd, det str n til langstidsheving. Fra den andre boken str en deig med "dinner rolls", nydelige rundstykker. Obligatorisk for ungene her i huset, er hjemmelagede rundstykker og sprtt bacon - nr vi har blomklsuppe. Og den, den skal selvflgelig ogs vre hjemmelaget :) I gryta venter nistebrd, planen er bare f i hus litt crispsalat, ta opp skinkeplegg fra fryseren og vips, s er vi klar for skole i morgen! :)

Liker du bake? Jeg er LITT for glad i det, spesielt hvetebakst. Men jeg ser ut som en ventende trillingmamma i 4 mned, nr jeg spiser det jeg lager :-p Barna elsker det, men det er jo ikke det sunneste og mediapappa eser like mye som meg.. hehehe. Men akk s godt. Og det finnes mye godt grovt ogs, men det forsvinner ikke like fort :) En periode gikk det i laktose og glutenfritt her, for teste litt hva jeg tlte, og det er ikke helt det samme! Selv om man n fr masse gode erstatninger. LCHF, man blir relativt lei av egg og fiberhusk der ogs. S mlet fr vre, bake litt mindre, og spise litt mindre - men kose seg nr man kan... hehe


N skal snart suppe settes p kok, rundstykkene i ovnen - og s er jammen meg halve dagen snart gtt. Hva har du for middagsplaner i dag?

#bakst #hvetemel #mllerens #rundstykker #grytebrd #familiekokeboka #passion4baking #bsake #hjemmelaget #middag #suppe #mat #kos #familie #mamma #mammaliv #foreldre

Eggelig dag...

  • 02.01.2016 kl. 14:39

Nei, det er ingen skrivefeil :) Om 2 dager skal dgnene snus. Dgnflue passer til Medium, murmeldyr til de andre 3. Til og med katta ligger slver dgnet rundt. Hvordan f opp teenagere? Jo, da lager man den beste frokosten de vet, kl 14, og truer de ned. Nr premien for st opp var spass god, ble jeg tilgitt fort, for dra de opp :-)

Vi er 2 dager inn i det nye ret. Blogger handler fortsatt mye om "bedre hverdager, bedre r". Her har vi hatt to rolige, deilige dager - som en forlengelse av en fantastisk avslutning p 2015. Er det ikke deilig, og IKKE vite hva ret bringer? Tror du ikke at det er nettopp det, som gjr livet spennende?

I motgang blir man sterkere, sies det - nr jeg leser rundt i bloggverden, vil jeg tro at det er mange som blir sterke og gode i 2016! :) Ta vare p hver dag, se hver dag som en del av grunnsteinene i livet videre, og lr av de. Da tror jeg at alle dager, uker, mnd og r - blir noe man ser frem til, ikke for endre p noe - men for leve de fullt ut! :)



#frokost #familie #hverdag #mat #egg #blogge #mediakaos #mammaliv #foreldre #hverdag #ferie #2016

En smak av hst

  • 11.11.2015 kl. 15:11

Multitasking eller teknologisk middaglaging? Hvilken tittel passer best? Uansett er det middag p gang, med ipad som selskap :-)

Spiselige edderkopper

  • 29.10.2015 kl. 22:14

Jeg fr nyhetsbrev fra Blomsterberg, en dansk konditor - dommer i den store bagedyst p dansk tv. Der var det oppskrift p disse edderkoppene. Selv om jeg ikke er verdens strste fan av halloween, syns jeg disse var litt stilige.

Her finner du oppskriften. Skal du lage uhyggelig mat, til helgen?

Bagels og knuteboller

  • 06.10.2015 kl. 14:34

Det sette seg ned arbeide igjen, etter 8 dager i 30 + grader, og badeliv - var sinnsykt hardt. Men med noenlunde halvfriskt mot, fikk jeg oversatt og jobbet inn det jeg mtte,s fr jeg ta meg selv mer i nakken, i morgen. I kveld er det FAU mte, og hverdagen er over oss, for fullt :)

Bagels er fantastisk godt, og i venteiver til New York - fikk arbeidsmotstanden ta seg ut p bagelsbakst i dag! Lsningen p lite arbeidslyst, ble sette to deiger til heving - og s jobbe i hevetiden. Det gjorde at jeg fikk gjort alt ferdig + at jeg kunne bake ut nr jeg var ferdig.

N er varm, spr bagels fortrt og myk, varm, knutebolle i magen!









Liker du bake? Jeg er snn periodebaker. Teknisk skal jeg ikke ha s mye hvete, men innimellom tyner jeg det - og baker og spiser som bare det :-p S kan det g mnedsvis igjen, fr det er noe bakst i Kitchen Aiden. :)

#bake #bagels #knuteboller #hvete #barn #familie #kos #mat #spise #boller #nistepakke #godmat #hverdag #mamma #mammaliv

Regn og lykke

  • 17.09.2015 kl. 18:18

Det er vanskelig kjpe lykke, men i flge Lille, kan man bake seg lykke! Lille har vrt hjemme fra skolen, og siden alle skolebollene forsvant - bakte vi oss ny lykke i dag: kanelboller.

Kntta koser seg i 5xbursdagsfeiring og Lille, jeg og Medium har vrt p shopping. Nye bukser til medium, badety til jentene osv. Det tar en mned arbeide inn lnn p konto - ungene bruker under 10 min p svi av deler av den :-p

Hper du har hatt en fin dag!

Halveis i uka

  • 16.09.2015 kl. 14:12



Halvveis i uka, og nrmere mlet om sol og varme :) Morfar er allerede nede i sol og varme, der han skal vre en uke - og bestene er snart landet i England, der de skal vre en uke. Bereist gjeng.

Vi er hjemme, jobber og lader opp til ferie, nr alle andre er kommet hjem. :-) I gr s vi bollebilder p Facebook, og det fristet noe veldig! :) S i dag, satte jeg deig til skoleboller og brytebrd. Det lukter s godt i huset nr man baker! Skoleboller og brytebrd, bde dessert og brd til middag! :) Begge deler finner du oppskrift p her i bloggen, under kategorien "oppskrifter egne". Du finner det i hyre meny her i bloggen.

Hper du har en fin dag slangt.

#mat #bake #solboller #skoleboller #brytebrd #deleoppskrift #oppskrift #mamma #mattips #mammaliv #nam #oppskrift

Helgekos!

  • 01.08.2015 kl. 23:00

Helgekos!

  • 01.08.2015 kl. 22:59

Helgekos!

  • 01.08.2015 kl. 22:59

Helgekos!

  • 01.08.2015 kl. 22:58

Europeisk matmarked - Arendal

  • 16.07.2015 kl. 15:02

Jeg har gledet meg til Europeisk matmarked lenge n, og i dag er de p plass. Arendals Tidendeviser flotte bilder fra Torvet, og masse masse nydelig mat. Jeg? Jeg er ikke p plass, jeg sitter her - hjemme :) Mon tro om jeg klarer hinke meg ned en tur i kveld? ;) Jeg pleier hvert r, og dra ned p markedet. Det er bare her en gang i ret, og det er s mye fantastisk godt der!

I morgen og lrdag skal jeg, gutta og jentene forske vre alene hjemme.. hehe, mediapappa skal p ACDC konsert. Det kan bli spennende...... :-) Tviler p at det gir s mange pninger for ta en tur da :-P

bildene er en blanding av privat og Arendal Tidende








Har du vrt p europeisk matmarked fr?

#matmarked #arendal #torvet #europeiskmatmarked #skjeribyen #byen #sentrumsliv #mamma #Mammaliv #arendalby #sommer #srlandet

Hjemmelaget lunsj

  • 20.05.2015 kl. 12:19

I dag bestod mediapappa 1 del av kjreprven p mc - noe som var til stor glede :) Tanken var smelle sammen grove speltrundstykker og overraske han. S bra ble det overraskelsen, at han hadde stoppet p Mcdonald p vei hjem - og spist der.. :-p (noen som fortsatt blir overrasket av lese vre hverdagsituasjoner? :-p ) Men rundstykkene ble gode, og jeg har kost meg med hjemmelaget lunsj, s fr de andre kose seg med hjemmelaget kvelds.

Jeg elsker denne utsikten vi har fra kjkkenvinduet, den er "rolig" et vis. Det er noe med se utover grnt, uten vei, uten folk og bare natur :-)

Tenkte jeg skulle dele oppskriften p disse her:

1 3/4 dl melk

60 gram smr

1 3/4 dl vann

50 gram gjr

1 ts salt

4ss sukrin

450 gram spelt (jeg bruker 50/50 av sammalt grov og fin)

Stekes midt i ovnen, p 200 grader

Del smr i biter og smelt i det i melken. Ha i lunkent vann, ha i alt det trre. Elt deigen, den er klissete, men jo lenger du elter, jo trrere, luftigere og bedre blir den. Jeg elter p 2 (Kitchen Aid) i 20 min ca. La deigen heve til dobbel str og trill ut. La de heve igjen, og pensle de med vann nr de er ferdig. Stek, avkjl og nyt :)










#mat #oppskrift #dele #rundstykker #spelt #mamma #mammablogg #hverdag #hjemmebakst #foreldre

Syns du mandag er kjip?

  • 11.05.2015 kl. 15:47

S gjr noe med det :-) Barnas yndlingsmiddag - pastaform. Og en enkel dessert: "hule" muffins med stkrem og jordbr! Da blir ikke mandagen s verst! :-) Jeg kan godt dele oppskrift med dere, om noen vil ha det.

#mat #hverdag #kos #foreldre #mamma #mandag #mammablogg #foreldre #lystig

Honninghjerter

  • 10.05.2015 kl. 09:12

Disse er jeg vokst opp med, og elsket de nr jeg var liten. Haugli bakeri lager de, og etter mye styr - fikk jeg tak i krydderet de bruker i dem - i Danmark. :-) N er det byttings, pakking, kirka og s nesen hjemover igjen :-)

Lrdagskos

  • 09.05.2015 kl. 13:25

Kveldskos

  • 06.05.2015 kl. 21:37

Siden man skal opp klokken 0315, kan man vel kose seg litt ekstra. :-)

Rutiner

  • 05.05.2015 kl. 22:36

...... er viktig, som smre niste. Samme niste, hver kveld. :-) lykken er polarbrd med salat, skinke og ost (nr man er teenager hvertfall)

Wine brewer - to cool

  • 04.05.2015 kl. 21:09

Jeg elsker denne, som mye annet duppedingser - men i allefall. Kjpt p jobbreise i DK, Menu Wine brewer. Flaskevin blir luftet og nydelig! :-)

Min lunsj- hva er din?

  • 04.05.2015 kl. 11:40

Fikk lyst p noe annet enn salat eller omelett og "skjeiet" skikkelig ut med plsehorn. Det er s godt! :) Hva er din lunsj i dag? Bde jeg og mediapappa momser god lunsj i dag, fr arbeiderne kommer - og vi skal g gjennom kostnadene for ombyggingen... *hikst* :-)

#hverdag#familie#mamma#mammablogg#medialiv#pappaliv#mammaliv#barn#foreldre#Mat #lunsj

Kaffeidiot/-nerd

  • 04.05.2015 kl. 11:22

Som noen sikkert fikk med seg, s mtte jeg sende fra meg kaffemesteren vr - med klump i halsen og tenners gnissel. I retur fikk vi en liten rd sak, som gjorde jobben, men eh... ikke mer enn det :-P 4 kopper og s tomt, DET fungerer drlig her. Men fr helgen, kom denne kassa p dra!! Tjoho og jippi og alt det der... :-p Mesteren er tilbake, og den lille rde (som tok ca 1/10 plass i den SVRE kassa) er n sendt tilbake til Nespresso. Men det skal Nespresso ha - de lar ikke en kaffetrst (til tider uberegnelig uten-kaffe-mamma) sitte uten kaffe! S selv om erstatteren var latterlig liten, fikk vi maskin! All re :D



#hverdag#familie#mamma#mammablogg#medialiv#pappaliv#mammaliv#barn#foreldre#kaffe #nespresso

Oreokuler - lag selv

  • 02.05.2015 kl. 22:09

Disse er fantastisk gode! Enkle og lage, og knallgode sette frem til kaffe eller bare snop.

Oreokulene lages slik:

Ingredienser
Til ca 30-35 kuler (avhengig av strrelse):

    • 1 pakke oreokjeks (Jeg bruker 1 1/2 - 24 stk)
    • 200 gram naturell kremost, f.eks. Philadelphia
    • 100 - 150 g mrk kokesjokolade
  • 50 g hvit sjokolade
  • evt litt Delfiafett


Fremgangsmte:

  1. Knus kjeksene i en food processor eller blender til kjeksen er pulverisert. (Hele kjeksen, med det hvite fyllet). Rr inn kremosten. Det kan vre litt tungt, s begynn med mose det sammen med en gaffel, og g s over til en tresleiv for f en glatt rre. Sett i kjleskap 5-10 min.
  2. Rull til sm runde (eller avlange) kuler, ca 25-30 stk. Det kan bli litt klissete s skyll hendene i vann regelmessig (eller bruk engangshansker). Sett kulene p et brett dekket med bakepapir. Settes s til avkjling i kjleskap eller fryseren iminimum1 time (til de har stivnet).
  3. Smelt mrk sjokolade over vannbad, gjerne sammen med 1 ts delfia/kokosfett. Dypp kulene i sjokoladen, og legg de over p et brett med bakepapir en etter en . Smelt hvitsjokolade over vannbad, men la den mrke sjokoladen f stivne fr du ringler over den hvite sjokoladen. Det letteste er ha den hvite sjokoladen i en plastpose, og lage et bittelite hull i en ende for f en tynn strle dekorere kulene med. Alternativt kan du ha kulene i konfektformer og drysse p strssel (i stedet for pynte med hvit sjokolade).Oppbevar Oreokulene i tett boks p et kjlig sted helt til de skal spises!

Lykke til !
#mat #mamma #Mammablogg #medialiv #kos #sjokolade #Helg

Resteparty til middag

  • 27.04.2015 kl. 15:58

Da er resteparty smelt sammen p 15 min. :-) Utrolig hva man kan f til!

Stek kjttdeig og lk

Ha over hakkede tomater og minimais.

Tilsett hva enn du mtte ha mer i skapet

Her, purre, vrlk, paprika og gulerot

Ha i flte og krydder

Kok opp

Kok pasta

Legg lag p lag og ost p toppen

Sett den p grill i ovnen, full speed i 5 min

Pascal - gourmet for ye

  • 27.04.2015 kl. 14:19


Jeg er s heldig ftt lov hilse p Pascal ett par ganger. En eksentrisk, flott mann med en ulidelig stolthet for sin proffesjon :) Makronene hans kan friste selv den mest ihuga diettpersonlighet, og fruktmousse kakene er til f vann i munnen - bare ved se p. Hovedbakeriet liggeri Tollbugata, og jeg har vrt innom der noen ganger, nr jeg er p jobb i Oslo. En fantastisk stemning og atmosfre. Tross noen besk her, har jeg faktisk ikke truffet Mr selv her. Men det er like moro treffe det sprudlende fjeset p messer og arrangement, som jeg har hatt gleden av vre med han og dyktige kollegaer.

N s jeg plutselig (vi har blogget om det fr, sant? Jeg er i enkelte tilfelle skikkelig dinoteknolog) at han har ftt sin egen tvserie. S frste episode ble sett i gr. Utrolig moro se "bak" glassdren, og ikke minst se de dyktige folka i action.

Har du sett programmet, eller smakt p noen av de flotte fristelsene?

#mamma #mammablogg #medialiv #foreldre #mat #tv #pappaliv #mammaliv #hverdag

F timer til Tour de Vin!

  • 25.04.2015 kl. 12:10

som jeg gleder meg. Kl 15 drar vi innover til byen, for bli med. Vi var med i fjor ogs, superkoselig! MASSEgod mat, og vinprver. 11 serveringsteder er med, og man har 15 min p hvert sted. Jeg tenke lage en "mobilbilde tur", er dere interessert i det? Bilder, og kort tekst fra hvert sted. Tar seg ikke ut, sitte med lange blogginnlegg og super fornuftige vurderinger p en slik tur... :-p Hper dere vil synes det er moro flge med oss p Touren i dag!

Anyone else?

  • 24.04.2015 kl. 00:28

Jada jeg har sagt natta, men hva hjelper det nr niste-hjernecella la seg fr meg? Jeg fatter ikke at Jumbo vil ha den samme nista, dag ut og dag inn. Forsker jeg smre noe annet, s kommenterer han det faktisk! Bare det skifte skinkeplegg, legges merke til. Jeg hadde blitt grn, men nei det er bare pakke morgendagens niste, og legge seg...... Men! At han ikke blir lei? Jeg er nemlig litt lei, av smre det samme...... :-p

Teenageren fr frosne skiver

  • 22.04.2015 kl. 23:36

Grusom mamma? :-) Det er faktisk helt sant.... Ikke at jeg er grusom (hper jeg da) men at han fr frosne skiver. Jumbo begynner p jobb kl 0630 og er utav dra her i 06 tida. J.f tidligere blogging, da jeg mtte kjre han en periode. Jeg smrer niste p kvelden til han - det samme hver eneste dag. Og det vil han ha.... Men han syns skivene er trre, om de ikke smres frosne. Polarbrd smres frosne kvelden fr, og er iflge Jumbo perfekte dagen derp som niste. Ok, frosne skiver skal bli! :-)

Sen lunsj

  • 21.04.2015 kl. 13:36

Deilig sen lunsj ! :-) Pga legetimen til Lille ble det sen lunsj. Etter resultater p en allergitest, er det hvertfall godt vi ikke har hund :-p

Drmmer om lunsj

  • 20.04.2015 kl. 10:30



Har du lyst, har du lov

  • 19.04.2015 kl. 16:57

Etter ha fundert p 40+, 70% egne fotografer, rlige bloggere +++++ kan det vre behov for litt ekstra god drivstoff. Nespressomaskinen her lager de deiligste kaffevariantene, og iskaffen blir ogs helt smashings. Iskaffe, laget p vaniljeis - er bare suuuupegodt ! :) Hvilken kaffetyper liker du lage hjemme hos deg selv?

#mamma #mammablogg #medialiv #foreldre #gjrsgodtmankan #pappaliv #mammaliv #hverdag #mat #kaffe #kos

Middagsplaner.....

  • 19.04.2015 kl. 09:26

Jeg grubler allerede, hva er dine planer for middag?

#mamma #mammablogg #medialiv #foreldre #gjrsgodtmankan #pappaliv #mammaliv #hverdag

Tour de Vin - mat & vin

  • 18.04.2015 kl. 22:58

Jeg fikk noen sprsml om hva og hvor Tour de Vin er. Tour de vin er er fantastisk opplegg, som arrangeres lokalt her i Arendal. Man blir stappmett, og smbrisen (noen mer enn andre) og fr oppleve mange gode serveringssteder i byen. Arrangementet har en hjemmeside p Facebook - sk p Tour de vin. Billetter selges p Solsiden Brasserie og Cafe Victor, som jeg viste fr i dag, s kjpte jeg mine armbnd/billetter i dag. De kan desverre ikke kjpes p nett. For de som kan, og har lyst - anbefaler jeg dette :)

Arrangeres det noe lignende i din by?

#mamma #mammablogg #medialiv #foreldre #gjrsgodtmankan #pappaliv #mammaliv #hverdag #arendal #tourdevin #mat #vin

Drmmer vs virkelighet

  • 18.04.2015 kl. 10:24

Drmmen er Spania, dette er virkeligheten :-) Men, det er heeeeelt ok :-)

Kveldskos tips !

  • 17.04.2015 kl. 15:53

Fylte pannekaker, en stor favoritt hos ungene - kjapt lage og god kveldskos. Plser i tomatsaus, fylles i, litt ost p toppen - og vips inn i ovnen :)

Morradop og stsaker

  • 17.04.2015 kl. 07:15

Det er om gjre og f i seg disse stsakene fr ungene ser de! Eller skal man ikke starte en morgen slik? Morradopet = kaffe ... men det skjnte dere kanskje? Andre kaffejunkier der ute? :) Hper alle fr en fin frokost!

#familie #koko #mamma #foreldre #mammablogg #hverdag #mammaliv #medialiv #pappaliv #bilder #mobilblogget

Hjemmelaget spaghettisaus

  • 16.04.2015 kl. 17:11

Det er ikke noe som er s godt som hjemmelaget pasta og hjemmelaget tomatsaus. Jeg elsker Kitchen Aid maskinen, som jeg lager pasta med. Le Creuset gryta er helt fantastisk lage mat i - elsker den. Kunne tenkt meg mange flere, men prisen tilsvarer ikke fullt kjkkenskap av disse :-p Jeg regner med at mummikopp samlingen kjapt hadde BLEKNET i forhold, om mediapappa hadde funnet skapet fullt av Le Creuset skap :)

Har du favorittgryte?

#kjkkengryte #mat #mamma #mammaliv #familie #foreldre #mammablogg #mediahuset

Drivstoff nr.... X

  • 16.04.2015 kl. 09:32

Hva gjr man nr det er tomt for kaffekapsler, kun espresso igjen - og man er s sur at man ikke godtar det? Fordi man ikke har lyst p det, akkurat n? Jo, man fler seg som en drittunge p 4 r, som trasser sin vei til kjkken, og lager en caffe latte. Og s er alt ok igjen! Jeg bestilte kapsler p mandag, og vanligvis tar det 2 dager med postgang og servicepakke. Men n hadde Nespresso ftt en ny fantastisk ordning - levert p dren, til din jobb. Sist jeg sjekka, stod dra vr der den pleier, og det er fortsatt tomt for kaffe. Jeg syns (veeeldg innerst inne) litt synd p postmannen, om ikke kaffen kommer i dag.. Jeg er nemlig en slik person som ikke er heeeelt blid, om ting tar tid. Etter 15 min i telefonk, er mange overlykkelige over endelig komme gjennom linja, og takker og forklarer sitt problem. Hva gjr jeg? Jo, jeg blir s griiiiisesur for at det har tatt 15 min, at jeg har en tendens til fortelle han i andre enden det! Du kan tenke deg hvor serviceinnstilt, personen i andre enden blir, av mte meg. Og hvor blir jeg blir av det igjen.....Jada, slik er livet.. hehe :) Det var den kaffeen....

#kaffe #mobilblogget #foreldre #jobb #mammablogg #jobbmamma #mamma #hverdag #nespresso #drivstoff #medialiv #blogg

Same procedure as every evening ...

  • 15.04.2015 kl. 23:03

.... James... Man kan fle seg litt snn, hovmester, butler, (whatever som kidsa sier) her man str smrer nister, hver kveld. Jaja ungene gjr nok dette for meg, nr jeg blir gammel - oi, der rk bakkekontakten et rlite sek? :-p

#mamma #mat #niste #storfamilie #mammablogg #medialiv #hverdag #morgen #tenring

Glutenfrie Mummitroll

  • 15.04.2015 kl. 08:28

Glutenfri mummimamma og mumnipappa med havre i... Eh nei, glutenfri havre knekkebrd og kaffe i mummikoppen - n er vi inne p noe! Disse knekkebrdene var faktisk gode! Og tro meg, jeg har vrt gjennom en del varianter :-s men kickstarte hjerne og kroppen, var de ikke bedre enn de andre sortene til - God morgen!! Hjernen m ha mer drivstoff fr jobbskriving - definitivt ! :-)

#frokost #jobbmamma #mammaliv #blogg #mobilblogget #mammablogg #hverdag #mat #glutenfri #foreldre

Niste - gode rutiner

  • 14.04.2015 kl. 21:43

Sammen med blogging kan man gjre flere ting. Jumbo trengte hjelp til lage mat, og under "overvkingen" fant jeg tid til smre niste hans :-) Niste er viktig her i huset :-)

#niste #mat #mamma #tenring #familie #mobilblogget #mammaliv #mammablogg #hverdag #frokost #smremltid #medialiv #kveldskos

Nestle kondensert melk ... *tips*

  • 14.04.2015 kl. 20:37

Denne har jeg enda til gode finne her i Norge. Jeg fr kjpt de i Danmark og har ogs funnet de i Sverige. Den er st og nydelig i bakst. Jeg lagde Pavlova til dessert i dag, og da har jeg en boks med snn i kremen. Det smaker stt og nydelig, den er mye tykkere enn noen slag, jeg har funnet her i Norge. Tips til de som liker bake :)



#tips #oppskrift #nestle #mammaliv #husmor #mat #mammablogg #mamma #bake #pavlova #krem

Sommerlige smaker

  • 14.04.2015 kl. 16:35

Bilde sier det meste? :-) Alt er vekk, rubbel og bit ;)

#dessert #mammaliv #mobilblogget #mobil #mamma #mat #mammablogg #favoritt #frukt #barn #familie

Smak av sommer

  • 14.04.2015 kl. 13:11

Det meldes om sn i mange blogger, og jeg fler behov for stritte i mot. Dermed blir det dessert i dag, med smak av sommer!

#mat #mamma ##hverdag #sommer #mammablogg #feeling

Sol og seigmenn

  • 13.04.2015 kl. 22:30

Kntta ville ha Spania seigemenn p bursdagen sin, og det fikk hun :-) I kveld kom tema opp igjen, solseigemenn til kvelds? "Eh... nei vennen min..." :-)

#bursdag #muffins #seigemenn #mamma #mat #mammablogg #inspirasjon #mobilblogget

Middagstips - 30 min !

  • 13.04.2015 kl. 14:34

Ovnstekte poteter (amaldine) Stekt torskefileet, pannestekte grnnsaker og asparges. P toppen: den sj hjemmelaget paprikasmr!

Yummi!

#mat #middag #tips #familie #mamma #hverdag #mammablogg #barn #fisk #mammaliv #pappa #sunn

Skl :-)

  • 11.04.2015 kl. 21:45



Bagels p en 2 pskedag..

  • 06.04.2015 kl. 08:30

Det er 2 pskedag og siste "tid til deilig frokost" morgen. Hjemmelagede bagels er noe ungene her i huset setter stor pris p. Denne oppskriften pleier jeg sette kaldt, kvelden fr - men den kan fint brukes samme morgen - med lunken vske. Disse blir myke og seige, slik bagels skal vre, og skikkelig knasende spr p utsiden. Nydelig med smr og godt plegg p. Har du "momsebarn" blir det nok gjort et skikkelig innhogg i disse :) God frokost til alle!

Ungene syns det er rart at man koker "bollene"

Men resultatet er ufattelig godt, og ser mye bedre ut :-) Disse er honning bagels. med sesamfr p. Supergode. Det fine med bagels er at de kan lages med mange smaker. Denne deigen setter jeg om kvelden, og s lar jeg den st i kjleskapet til heving, over natten.

Oppskrift 12- 16 stk:(avhengig str)

25g (1/2 pk gjr, helst fersk)

5 del vann

2 ss smeltet smr

3 ss honning

2 ts salt

Ca 800 gram hvetemel


Til koking:

Pr liter vann - 2ss sukker


Smuldre gjren i og ha i kaldt vann. Tilsett smr, honning og salt. Bland inn meletog elt til deigen "slipper bollen". Dekk bollen med plast, og sett i kjleskapet - 10 til 12 timer (over natten)

Ha i litt mel, og velt deigen ut p bordet. Trill ut runde boller, stikk ett hull med tommelen din, og sving emnet rundt, til du fr en fin sirkel i midten. Omtrent som en smultering.

Legg bagelsringene p bakeplaten, med bakepapir (kan lnne seg med litt mel under emnene) og la de heve ca 15 min.


Kok opp vann tilsatt sukker i en gryte, legg i bagels og la dem koke til de flyter rundt p toppen. Vend de rundt og la de trekke i 2-3 minutter. Legg dem tilbake p platen og dryss over det du nsker. Stek p 225 grader, midt i ovnen - ca 20 min.

#bakst #bagels #kos #familie #mamma #mediakaos #pskeferie #barn #oppskrift #blogg #nyblogg

Brownie Cookies - oppskrift uten kaos :-)

  • 05.04.2015 kl. 22:01

Velger avslutte denne bloggdagen/kvelden med dele en oppskrift p Brownie Cookies. Ungene her i huset ELSKER disse, og de er vekk p null komma svisj :)Cookiene er raske lage, og knallgode varme, med melk til... yummi!

Spr utenp og myke inni, perfekt!


BROWNIE COOKIES

Ha en flott kveld og lykke til med bakst - om du ble fristet :)

225 gram mel

3 ss kakao

2 ts bakepulver

3 ts vaniljesukker

100 gram mykt smr

250 gram sukker

2 egg

3 ts pulver -kaffe eller kakao, blandet i 4 ss vann

Kokesjokolade, hakket i biter


Fremgangsmte:

- Forvarm ovnen til 180 grader

- Miks sammen sukker og smr

- Ha i ett og ett egg, bland godt mellom dem

- Ha i kaffeblandingen

- Bland alt det trre i en bolle, og rr det godt sammen

- Rr det trre inn i resten

Deigen blir veldig fast

- Ha i hakket sjokolade

- Stek de p 180 grader, i 10-12 minutter

#bake #familie #browniecookies #kos #familie #pske #mat #kjeks #oppskrift #pskeferie #hverdag #mamma #Mediakaos
mediakaos

Arbeid og hverdag forenes kaos = MediaKaos.

Jeg arbeider med hndarbeidsmagasiner, og dermed brer bloggen preg av det. Jeg startet blogge i 2007, en ren hndarbeidsblogg - og med en lukket privatdel. Etterhvert begynte jobben og flyte mer og mer over hverdagsbloggingen, og det hele ble sltt sammen. I 2015 ble bloggen flyttet over til blogg.no

Profilbilde: Fotograf Mona Hauglid


Alle bilder som ikke er merket med annet, tilhrer MediaKaos. Bruk og kopiering skal avklares fr bruk.

Snarveier:
How to/Sy & Strikk
Oppskrifter mat
Syskoler AOH
Strikkeskoler AOH

Du finner flere kategorier i rullegardinen lenger ned p siden, og noen hurtiglenker verst p siden.





Instagram


Sk i bloggen


Mitt kamerautstyr:
Canon G7X

Canon 7D Mark II

Canon 100D

Canon Legria Mini

Optikk:
Canon EF 85mm 1.8 USM
Canon EF 40mm F2.8 STM
Canon EF-S 55-250mm f:4-5,6IS
Canon EF 35mm 1:2
Sigma 17-50mm F2.8 EX DC OS
Sigma DC 18-125 1:3,5-5,6 HSM

Blitz:
Canon Speedlite 580EX II

Symaskiner:
Maskinene er ikke sponset eller under noen form for "avtale" eller sponsing

Maskiner n:
Bernina B560
Bernina 330
Babylock Enlighten
babylock Ovation
(Singer sveivemaskin)
Brother Scanncut 900
Brother Scanncut 700

Tidligere maskiner:
Bernina B780
Bernina L220 Cover
Juki MO-1000
Bernina 1150 MDA
Bernina 215
Bernina 550QE
Babylock Enlighten
Brother Covermaskin
Husqvarna Viking Ruby DeLuxe
Janome coverPro CPX
Janome 350E
Singer Quantum Stylist 9960
Husqvarna Viking H|Class 600E
Husqvarna Viking Designer Ruby
Pfaff Creative 2058
Pfaff Creative Vision
Bernina Aurora 440QE
Elna 8300
Babylock Evolve Wave
Janome MB4
Bernina 1300MDC
Janome Decor Computer 5200
Janome Decor Computer 4100
Pfaff Creative 2170
Babylock Evolve uten wave
Janome CoverPro 1000
Yamata Overlock
Bernina Bernette 55



Flg meg via:
Follow
toppliste for bloggere - ToppBlogg

Instagram: @toneirena


Reklame


Personlige merkelapper til hndarbeidet
Sker du namnband namnlappar, d skall du beska labelsandribbon.se

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - Diverse tilpasninger, header og moduler av Mediakaos